Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Za povezivanje Zelenog polja i Divaltove 110 milijuna kuna

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
stari
Ukupno postova: 9
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 04.06.2011. 12:30 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

[quote="Leteci mungos" U pravu si glede znanja. Iznio sam opravdanu sumnju u iznos. 110 milijuna kuna je ogroman iznos za spajanje dvije ulice udaljene 300 metara zracne linije, a izmedju nema ni kanjona, ni stijene. Ali zato postoji zemlja u necijem vlasnistvu, koju ce - prema svemu sudeci, gradjani Osijeka krvavo platiti.

Znanje,znanje,znanje, nisi li se mogao zapitati jesu li tvoje sumnje samo plod neznanja.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Leteci mungos

Ukupno postova: 6728
Post Postano: 04.06.2011. 12:40 
Naslov:  

Citat: Znanje,znanje,znanje, nisi li se mogao zapitati jesu li tvoje sumnje samo plod neznanja.
Moje sumnje su plod poprilicnog znanja o tome na koji nacin su mnogi stekli bogatstvo i na koje sve nacine se u RH pljackaju porezni obveznici, medju koje spadam i ja.

Ovaj iznos i posao su u rangu "Djapiceve dvorane". Sumnjivo i trulo do bola. Covjek ne treba biti previse pametan da bi saznao koliko kosta gradnja 300tinjak metara ceste, tunela, autoceste, nadvoznjaka, podvoznjaka i sl.

Iz svega je jasno da je vecina spomenutog novca namijenjena za otkup zemljista.

No, sad kad smo utvrdili da se informacije mogu pronaci i da je 90-110 milijuna kuna doista pretjeran iznos - prepustam ti lopticu da me razuvjeris, jer do sada to nisi uspio.

Ovo tvoje izbjegavanje argumenata ne govori u korist tvom znanju, nego izbjegavanju odgovora i skretanja s teme, cime se sumnja samo produbljuje.

Ukupno postova: 490
Upozorenja : 1
Post Postano: 04.06.2011. 15:09 
Naslov:  

Ako si tako siguran odeš fino USKOCIMA i prijaviš to, lako je pisati takve optužbe isumnje skriven iza nicka kad nitko ne zna tko si ti. Lako je šetat iza šarene zastave na gay prideu kad te štiti hrpa murije.
Izađi iz ormara, reci : Ja sam Jovan Jovanović i mrzim sve stranke koje imaju H u sebi.
Ja sam Jovan Jovanović i volim skriven iza nicka neutemeljeno pisati nešto što sumnjam .
Budi muško, bar na forumu kad ne možeš u pravom životu!

PreacheR

Ukupno postova: 1076
Spol: Muško Muško
Post Postano: 04.06.2011. 15:26 
Naslov:  

Ne znam zašto ste svi napali Mungosa? Mislim da je on vrlo argumentirano izrazio sumnju u realnost tako visoke cijene ove investicije. Gotovo nestvarno zvuči činjenica da bi jeftinije bilo izgraditi podvožnjak ispod svog tog zemljišta.

Ukupno postova: 1076
Post Postano: 04.06.2011. 15:27 
Naslov:  

Mrky007 je napisao/la :
Ako si tako siguran odeš fino USKOCIMA i prijaviš to, lako je pisati takve optužbe isumnje skriven iza nicka kad nitko ne zna tko si ti. Lako je šetat iza šarene zastave na gay prideu kad te štiti hrpa murije.
Izađi iz ormara, reci : Ja sam Jovan Jovanović i mrzim sve stranke koje imaju H u sebi.
Ja sam Jovan Jovanović i volim skriven iza nicka neutemeljeno pisati nešto što sumnjam .
Budi muško, bar na forumu kad ne možeš u pravom životu!

Čemu takva banalnost?

Mrky007
Post Postano: 04.06.2011. 15:30 
Naslov:  

Ovo je forum. Tu se može svašta pisati. Nije bitno jel šala, istina, laž... bitno je da se piše Wink

VESP
Ukupno postova: 285
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 04.06.2011. 17:00 
Naslov:  

Leteci mungos je napisao/la:
stari je napisao/la: Toliko je "znanja" u ovim komentarima da predlažem da se isti kandidiraju barem za mjesto gradonačelnika.
Da pogodim - imas zemlju na planiranoj trasi, ili si mozda jedan od dogovorenih izvodjaca radova?

90-110 milijuna kuna za 300-tinjak metara! I nije vas sramota?!

Koliko sam shvatio od prije,to nije samo cesta nego nadvoznjak iznad zeljeznicke pruge duzine 300 m.A cijena nadvoznjaka sa cestom na njemu ili ceste bez nadvoznjaka nije ista.

Leteci mungos

Ukupno postova: 6728
Post Postano: 04.06.2011. 20:05 
Naslov:  

VESP je napisao/la: Koliko sam shvatio od prije,to nije samo cesta nego nadvoznjak iznad zeljeznicke pruge duzine 300 m.A cijena nadvoznjaka sa cestom na njemu ili ceste bez nadvoznjaka nije ista.
Covjek ne mora biti Sherlock da zna kako nadvoznjak kosta vise od obicne ceste.

Ali, kad nesto kosta 110 milijuna kuna, odnosno cetvrtinu proracuna Grada, za spajanje dvije ulice udaljene 300 metara zracne linije - onda se o toj investiciji jako dobro promislja, temeljito provjerava, ispituju alternativna rjesenja. Ako nema jeftinijih rjesenja, onda se od toga odustaje do vremena kad bi to proracun grada mogao podnijeti.

Mora li bas sada graditi taj nadvoznjak?! Ako je zbog tramvajske pruge, koliko bi kostalo kad bi se pruga produzila do kraja Divaltove i izasla na Vukovarsku iza HEP-a?

U tom slucaju nema otkupa zemljista i izvlascivanja, odnosno bogacenja preko noci na racun poreznih obveznika.

Bubalo je Grad vec zaduzio za 30 milijuna kuna, na konto famoznog mosta koji se gradi kako bi se podigla vrijednost zemljista preko Drave [u cijim je ono rukama]?

Mi - porezni obveznici, cemo sljedecih desetljeca placati to sto ce se netko obogatiti preko noci pretvarajuci poljoprivredno zemljiste u gradjevinsko. Cini se da nam se sprema jos jedan kredit, kako bi se obogatili i vlasnici parcela na trasi tog famoznog "nadvoznjaka".

Post Postano: 04.06.2011. 20:41 
Naslov:  

Pišeš gluposti.

Piše ti u tekstu da se nagađa ad bi moglo koštati od 90-110.

Piše ti u tekstu da bi se to radilo u drugom mandatu..znači, za 3-4 godine.

E sad, tu je tvoja najveća panika. T isi sam uvjeren već da će Bubalo dobit još jedan mandat Smile

Elonora
Ukupno postova: 23
Post Postano: 05.06.2011. 11:49 
Naslov:  

Ovaj mungos stvarno lupeta ha ha ha
Moš mislit što bi si neko dozvolio zalapati milijune nakon svih hapšenje u Hrvatskoj. Razno razne službe bi jedva dočekale taj pokušaj.
Stvarno si dežurni komedijaš.
Sav u teoriajma zavjere, tebi treba pomoć.

Angelium

Ukupno postova: 874
Post Postano: 05.06.2011. 13:04 
Naslov:  

Je li ? Misliš nakon slučaju suca Vrhovnog suda se više ne bi usudili ili što ? Very Happy Pa i taj je slučaj bio u jeku najvećih uhićenja pa eto, opet su to obavili Very Happy

Ne lupetajte oboje, barem ne ovdje, ovakvom lupetanju je mjseto na sastancima HDSSB-a gdje tajnik ušutkava predsjednika stranke...

MegaSmrT

Ukupno postova: 680
Post Postano: 05.06.2011. 14:09 
Naslov:  

Mrky007 je napisao/la :
Pišeš gluposti.

Piše ti u tekstu da se nagađa ad bi moglo koštati od 90-110.

Piše ti u tekstu da bi se to radilo u drugom mandatu..znači, za 3-4 godine.

E sad, tu je tvoja najveća panika. T isi sam uvjeren već da će Bubalo dobit još jedan mandat Smile
Pa taman i da je nagađanje... 90-110 miljona za jebenih 300m ceste kroz šikaru????? ALOOOOOO!!!!!!!!!!! Kog briga tko će biti na vlasti i tko će graditi, samo neka naprave kako spada.

Mrky007
Post Postano: 05.06.2011. 14:24 
Naslov:  

Kako ćeš preko željezničke pruge preći?

MegaSmrT

Ukupno postova: 680
Post Postano: 05.06.2011. 14:30 
Naslov:  

Mrky007 je napisao/la :
Kao i na svim ostalim mjestima u gradu - pružnim prijelazom, koji sa svom silnom najmodernijom signalizacijom košta maksimalno 1 miljon kuna.

VESP
Ukupno postova: 285
Post Postano: 05.06.2011. 17:38 
Naslov:  

MegaSmrT je napisao/la:
Mrky007 je napisao/la :
Kao i na svim ostalim mjestima u gradu - pružnim prijelazom, koji sa svom silnom najmodernijom signalizacijom košta maksimalno 1 miljon kuna.
NO COMENt

Skoči u forum: