Autor |
Poruka |
zeros
Ukupno postova: 2887 Spol: Muško
|
|
|
|
Futile Existence
Ukupno postova: 358 Spol: Muško
|
Evil Poodingh je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Bambi Molesters, Quasarr, Goribor, Repetitor, Letu Štuke, Elvis Jackson, Siddharta, Van Gogh, S3ngs, Kino Klub, Ramirez, Stillness, Antenat, Brkovi...[/size]
|
Jeee, bas mi fale ovi proseratori Kinoklub, ilitiga pop-punk za zensku publiku. A Bambi Molesters su surf-rock ako se ne varam, mogu samo zamisliti tu mrtvu atmsferu. Slusam alternativnu glazbu i mogu ti bez ikakvih problema navesti stotinjak bendova za koje nisi nikad cuo, i sta sad? Pa i hrvatskih.
Sta fali izvodjacima na ovom OLJM? Meni koji ni ne slusam domacu glazbu sasvim odgovara. Bio sam na Colonia-i, Indira zna kako napravit sou, pjevali su dva puna sata, sto je velika rijetkost danas, pogotovo za bend takvog miljea. Da su mogli bolju organizaciju napravit za te pare? Svakako. Ali sto je tu je. Samo kad nama nikad nista nije po volji. |
|
_________________ Of my past, there remained only a heavy ruin,
Finally allowing my cold self to breath in.
Of my plans of a slow succumbing,
Silent smokes were now escaping, from their ashes dying. |
|
|
|
Futile Existence
|
Kontra_Uvijek je napisao/la ( Pogledaj post): ›
sad ste mi vi jazavci došli na red....
kad sam pročitao komentar onog levata koji je dao usporedbu ovogodišnjeg UFO dobio sam mekanu stolicu....
pa pogledajte najavu za UFO na 031 i pustite si jedan video link koji su stavili sa youtuba i vidjet ćete o čemu mi pričamo. Pa ono su sotonističke pjesme ako se to i može nazvati pjesmom tj. lavljom rikom koja nema teksta u pjesmi neko samo rikanje koje može izvesti malokoji pijanac koji se potiplje za kamene kockice u tvrđi tamo oko pol 7 dok ide kući pijan.....
i još jedna poveznica na ufo, pa na ufu će biti više izvođača nego gledatelja.... znači vozi kuČ piši propalo.....
ponuđeni su koncerti za ukuse koji slušaju pop, rock, rap tehno i sad se nađu tu 5 baba isfrustriranih koji nemaju život u svojoj 27 godini života i pametuju kako je šta trebalo napraviti a u svom životu nisu ništa napravili osim što su pročitali štivo od 50 stranica koje se zove agro glas.....
tako da tu svi koji ste nabrojani se našli komentirati presretan sam jer barem i ja u ove sitne sate mogu vam malo zabaviti život da ne ispadne kako stvarno nemate života osim ovom foruma.....
|
Joj daj ajde procitaj nekakvu knjigu, ili barem deklaraciju sampona za kosu, prije nego sto ces se razmetati sa necime kao sto je sotonizam. Glup si i neznas o cemo pricas. Ajd spavat. |
|
|
|
|
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol: Muško
|
Futile Existence je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Evil Poodingh je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Bambi Molesters, Quasarr, Goribor, Repetitor, Letu Štuke, Elvis Jackson, Siddharta, Van Gogh, S3ngs, Kino Klub, Ramirez, Stillness, Antenat, Brkovi...[/size]
|
mogu ti bez ikakvih problema navesti stotinjak bendova za koje nisi nikad cuo, i sta sad? Pa i hrvatskih.
|
ovo bi volio vidjeti...unutar rockenrola teško, jako teško...možda unutar neke elektronike, ali bez lažne skromnosti mogu reci da što se tiće hrvatske alternativne scene da znam izuzetno puno, štoviše i poznam ogroman broj ljudi...
Ali iskreno, što vrijedi dovoditi neke ultrakvalitetne stvari kao što su Ruiz, She Loves Pablo, Casual Elvis, My Buddy Moose, Kundyak Mezhie, Senzorz, In-The-Go, Suho Grlo Nos, Diyalu, Lunar, Man Zero, Joe 4, Peach Pit, Tigrovu Mast, Seven That Spells, Tanker, Morso, OB&D, Declaration, Popeye, One Piece Puzzle, Hesus Attor i sl. kada nece na to doci dovoljno ljudi ( jel dovoljan popis alternativnih bendova za koje nikada nisam cuo ). Zato sam i naveo gore neke alternativnije stvari, za koje ljudi ipak znaju i mogli bi dovuci nekoga |
Zadnja promjena: Evil Poodingh; 04.06.2011. 15:08; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
markonato Ukupno postova: 380 Spol: Nebitno
|
Evil Poodingh je napisao/la: ›
Zato sam i naveo gore neke alternativnije stvari, za koje ljudi ipak znaju i mogli bi dovuci nekoga
|
Nekoga bi dovukli, ali ne bi bilo ni upola ljudi kao što će biti na Prljavcima i Psihomodu... |
|
|
|
|
|
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol: Muško
|
pa da, to je žalosno, što ljudi dolaze na bendove koji imaju pun q hitova, ali zadnje od njih u prošlom tisucljecu...
jednostavno, ljudi više ne prate domacu rock scenu, zato sto se vise ne plasira u medijima, mediji nam plasiraju rozgu i sl. da se npr jedan Antenat, Stillness ili In-The-Go vrti na TVu i radiju sigurno bi imao brdo fanova... |
|
_________________ https://www.facebook.com/GO.Osijek |
|
|
|
legica21
Ukupno postova: 345 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
ja bi Opću opasnost |
|
|
|
|
|
Futile Existence
|
ovo bi volio vidjeti...unutar rockenrola teško, jako teško...
|
A metala? Doduse tu smo izuzetno slabi, znam tek par dobrih bendova. |
|
|
|
|
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol: Žensko
|
pa da, to je žalosno, što ljudi dolaze na bendove koji imaju pun q hitova, ali zadnje od njih u prošlom tisucljecu...
|
Hm, zanimljiva konstatacija...nisam znala da pjesme "moraju" imati istek roka trajanja...
Ako su neke pjesme popularne, godine neće uništiti njihovu popularnost, naprotiv. Kao i vino, što starije, to bolje.
Nek ljudi uživaju i gotovo! Sita sam ovog seruckanja na 9 stranica kako ništa nije dobro, ništa (vam) ne valja...a šatori puni! Znači, ima onih koji vole tu vrstu glazbe i .
Iako nisam išla ni na jedan od ovih koncerata, meni osobno, sviđaju se neke pjesme i od Colonije, Elementala, Shortyja i Prljavaca. Svatko može naći nešto za sebe.
Ne, ali to ne valja jer to nije fakin' alternativa i jer skoro nisu izbacili koji novi hit...moš si mislit argumenata...
Prestanite sraćkat po SVAKOM događanju u Osijeku i dignite se iz svojih udobnih fotelja pa si sami organizirajte party i/ili festival po volji! Pokrenite se, nemojte biti pasivci! |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
|
Futile Existence
|
Stella1989 je napisao/la: ›
|
Hm, zanimljiva konstatacija...nisam znala da pjesme "moraju" imati istek roka trajanja...
Ako su neke pjesme popularne, godine neće uništiti njihovu popularnost, naprotiv. Kao i vino, što starije, to bolje.
Nek ljudi uživaju i gotovo! Sita sam ovog seruckanja na 9 stranica kako ništa nije dobro, ništa (vam) ne valja...a šatori puni! Znači, ima onih koji vole tu vrstu glazbe i .
Iako nisam išla ni na jedan od ovih koncerata, meni osobno, sviđaju se neke pjesme i od Colonije, Elementala, Shortyja i Prljavaca. Svatko može naći nešto za sebe.
Ne, ali to ne valja jer to nije fakin' alternativa i jer skoro nisu izbacili koji novi hit...moš si mislit argumenata...
Prestanite sraćkat po SVAKOM događanju u Osijeku i dignite se iz svojih udobnih fotelja pa si sami organizirajte party i/ili festival po volji! Pokrenite se, nemojte biti pasivci!
|
Eto, veliki potpis |
|
|
|
|
castanea sativa
Ukupno postova: 165 Spol: Nebitno
|
Problem je kada se bacaju novci kao sada. Tuđi novci. Zboraši se zajebavaju s tuđim parama i rugaju svima vlastitom nesposobnošču. Zaslužuju biti posrani i pribijeni na stup srama, ako barem ne već i na prvu banderu...
Oćito je ovo sraćkanje po forumima sav otpor... |
|
_________________ volim da provociram bolide |
|
|
|
Stella1989
|
castanea sativa je napisao/la: ›
Problem je kada se bacaju novci kao sada. Tuđi novci. Zboraši se zajebavaju s tuđim parama i rugaju svima vlastitom nesposobnošču. Zaslužuju biti posrani i pribijeni na stup srama, ako barem ne već i na prvu banderu...
Oćito je ovo sraćkanje po forumima sav otpor...
|
Prema dosadašnjem iskustvu, pljucka se ako nema alternative, ako se dovede ovaj-onaj...jednostavno pljucka se po SVEMU! Da dovedu i Eminema, Rihannu...ma bilo koga...kontam da bi bilo pojedinaca koji bi opet sraćkali: "Zašto baš oni, pa mogli su dovesti nekog drugog?"...
Imam osjećaj da ni sami ne znaju koje izvođače bi slušali i gledali u Osijeku, samo da je sraćkati... |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
castanea sativa je napisao/la: ›
Oćito je ovo sraćkanje po forumima sav otpor...
|
Cini se da se svi studenti ili slazu s nacin kako se trosi novac, ili ne znaju, ili ih boli kurac.
Zar doista nema onih koji bi se tome usprotivili?! Zar doista nema studenata koji bi imali muda popisati se u kondom i nasred koncerta ga zafitiljiti jednom od tih organizatora u facu?!
Boli organizatore tuki za nekakvo "pribijanje na stup srama". Da imaju obraza, ne bi se bavili politikom i ne bi se kao stranacki pajaci ni kandidirali na izborima za SZBOR. Ali, takvi obraza nemaju, njima je ovo crtica u stranackom CV-u, korak blize nekakvoj opskurnoj listi ili stranacki delegiranoj sinekuri.
I tako ce i dalje raditi, dok god se ne pojavi otpor. A otpora, kao sto mozemo vidjeti - NEMA! |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
Stella1989
|
@Mungos, pogledaj šatore. Puni su. Vidljivo je da nisu svi posjetitelji studenti ali...ako se tebi ili pojedincima s foruma ne sviđa ova vrsta glazbe, ne znači da se i drugima ne sviđa.
A otpora ima, ali samo u virtualnom svijetu, tj. sraćkanju po forumima. |
|
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Stella1989 je napisao/la: ›
@ Mungos, pogledaj šatore. Puni su. Ako se tebi ili pojedincima s foruma ne sviđa ova vrsta glazbe, ne znači da se i drugima ne sviđa.
|
prije su studenti bili akademski građani, intelektualci.
danas je svatko student. |
|
|
|
|
|
|
|