Autor |
Poruka |
VESP Ukupno postova: 285 Spol: Nebitno
|
Nije koteks dobio besplatno zemljiste vec usao u JPP |
|
|
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
Nije shija neg' je vrat. Da, nije ga dobio, posudjeno mu je na 30 godina. No, kao sto rekoh, s obzirom da se ovdje ne bi ni pojavio investitor koji bi zemljiste platio radi autobusnog kolodvora - taj dio cijele price i JPP-a je prihvatljiv.
Ali, smijesno je od toga praviti neko veliko herojstvo i usporedjivati s gradovima koji nemaju zemljista, a vjerojatno bi imali zainteresirane kupce. |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
Bojo
Ukupno postova: 1705 Spol: Muško
|
Evo ovako:
1. Marin Srakić je "odgovoran" za taj kolodvor? Po čemu? Odriješio je (ionako prebogatu) crkvenu kesu i uložio novac u njegovu izgradnju? Ili je otišao do nadležnih i lijepo im rekao: "daj, čujte, nemas smisla da 4. grad po veličini u hrvatskoj ima ono ruglo od autobusnog kolodvora, dajte učinite nešto!", nakon čega su isti, nakon 20 godina ignoriranja tog problema, jednostavno rekli: "Aj, dobro, evo ak' ti kažeš..."?!?
|
pa srakić je bacio prvu ruku na kolodvor... |
|
|
|
|
|
Elonora Ukupno postova: 23 Spol: Nebitno
|
Mungos ti nemaš život van ovog piskaranja.
Kažem da je pun pogodak što imamo najljepši kolodvor u RH pa baš me briga čija je koncesija.
Tvrdim da velikani SDP a u Rijeci nisu bili u stanju izmrdati takav kolodvor. Ono tamo je veće ruglo nego stari osječki kolodvor, srećom da kod nas nisu bili na vlasti jer bi nam kolodvor bio okretište na rubu grada.
Nek je on kasnio, al mi ga imamo a oni nemaju |
|
|
|
|
|
poison_ivy
Ukupno postova: 332 Spol: Muško
|
Al bitna poanta je da smo u krizi, da u drzavi nema love, Pare Daj Vamo je 24%, a od toga se ima za graditi kolodvor (sreca pa je strani izvodjac radova skoro do kraja bio) i jos se "papi" kupuju sranja vrijedna par mil kn samo da se pokazemo ... ko0l |
|
|
Sleepwalker
Ukupno postova: 350 Lokacija: A place between sleep and awake. Spol: Nebitno
|
najzaslužniji je bio upravo Marin Srakić, u puku poznatiji i kao biskup Marin, bez kojeg sve ovo ne bi bilo moguće!'
|
Ah, trebala mi je jutarnja doza smijeha... |
|
_________________ Colorless green ideas sleep furiously. |
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
Tako je! Konacno nesto sto mozemo trljati drugima o nos! Godinama su nas gledali sa sazaljenjem zbog vodstva grada i zupanije, nezaposlenosti, teske ekonomske situacije i manjih placa, ali sada, sada je nas red da upremo prstom u njihove autobusne kolodvore i kazemo "HAHA, PRCIJAAA!".
Takodjer,mozda bi kao novu jedinicu za mjeru sposobnosti politickih stranaka trebalo uvesti 1 AK (autobusni kolodvor). Na ovaj bi se nacin Osijek mogao ponositi josh jednom inovacijom poteklom iz njega... |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
poison_ivy
|
ALi kako se meni cini, ovo nije napravljeno ni blizu obecavanom, gdje se na ovom cudu nalazi fitnes dvorana ? (kafic pretpostavljam da ima)
ALi unatoc svemu, sumnjam da ce ovo puno pomoci nezaposlenosti, samo ce premjestiti staro vodstvo i to je to. |
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
1AK je ekvivalent 0.5PM (prekoriječni most) na lokalnoj razini
1AK
0PM
OŠSO (školsko sportski objekat)
a na globalnoj razini možemo uvesti i DK (danak crkvi)
znači država =
1AK
0PM
0ŠSO
0K(knjižnica)
300 000 000 KnPC (kuna poklonjeno crkvi)
1PP (1 posjet pape) koji onda gornju svotu povisuje za još 40 milijona bodova |
|
|
|
|
|
poison_ivy
|
e ovo si dobro napisao. Svaka cast. SVe e ovo neusporedivo sa ovim zadnnbjima |
|
|
chaknoris
Ukupno postova: 591 Lokacija: L. A. Spol: Muško
|
|
Zadnja promjena: chaknoris; 11.06.2011. 8:13; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
MegaSmrT
Ukupno postova: 680 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Jel to samo meni pre velika cifra za ovaj kolodvorčić ili? Mislim 120 000 000 kuna, a dobili bespla zemljište. Za tolke nofce moš čitavo jedno naselje sagraditi. Hahaha, to je ko onih 90 - 120 miljona za 350m ceste od ZP-a do Divaltove xD |
|
_________________ Tata mudantino, sestra drakula. |
|
|
|
poison_ivy
|
A daj, malo razumijevanja, moraju i oni zaraditi, 30 milijuna u dzep da sute, isto kao i ovdje, tko zna koliko je tko sebi tutnio u dzep i onda se mi pitamo zasto nam je drzava u banani. |
|
|
|
|