Autor |
Poruka |
audiworld
Ukupno postova: 2078 Spol: Nebitno
|
aahhahaha... čopor hijena..
malo karikiraš,al tako i je nekako... Ma cure se ne upoznaju na takvim mjestima...mislim osim ako ne želiš neku brijačinu... Ona koja drži do sebe neće ti sigurno past u zagrljaj i dat da ju karaš prvi put kad ju vidiš... nije to bit igre... isto kao što bit igre nije uhvatit mrtvu pijanu curu...faca si moj bato kad zbariš pod danjim svjetlom... |
|
_________________ .... alergičan na seljačine, primitivce, podobne i ine..... volim i ocvale studente.. alergičan na marijuanu... tu travu treba tretirat pesticidima |
|
|
|
R3nchi
Ukupno postova: 63 Lokacija: Plavi 9 BiTcH !! Spol: Muško
|
audiworld je napisao/la: ›
aahhahaha... čopor hijena..
malo karikiraš,al tako i je nekako... Ma cure se ne upoznaju na takvim mjestima...mislim osim ako ne želiš neku brijačinu... Ona koja drži do sebe neće ti sigurno past u zagrljaj i dat da ju karaš prvi put kad ju vidiš... nije to bit igre... isto kao što bit igre nije uhvatit mrtvu pijanu curu...faca si moj bato kad zbariš pod danjim svjetlom...
|
Pa ja nigdje ni ne kazem da to je bit igre.. A i s takvom se rjetko zavrsi... Al jbga ja bio na Borutu u Portanovoj i vidio malo crno zlo s 2 hijene i jednim gepardom i dok sam ja sroljo smisljo ulet ona fr fr fr fr frrrrrrrr odleprsala.. Meni je ono vecer/vikend upoznat nekog i iskamcit broj/nesto pa dalje vidit sta bude.. Tako da sam ja osto bez broja, bez imena, bez svega... |
|
_________________ I want my money,fuck u pay me..This is what i do... |
|
|
|
audiworld
|
jebiga lega... da probaš uletit s više lavova među te hijene:D |
|
_________________ .... alergičan na seljačine, primitivce, podobne i ine..... volim i ocvale studente.. alergičan na marijuanu... tu travu treba tretirat pesticidima |
|
|
|
R3nchi
Ukupno postova: 63 Lokacija: Plavi 9 BiTcH !! Spol: Muško
|
audiworld je napisao/la: ›
jebiga lega... da probaš uletit s više lavova među te hijene:D
|
Il da mjenjam momcad za koju igram???
Idem na sljedeci gay pride..Mozda konacno i posexam nesto..
Il bar mene.. |
|
_________________ I want my money,fuck u pay me..This is what i do... |
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
|
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
francika
Ukupno postova: 2791 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
Zato što imaju mala stopala, pa im neće stati na prste. |
|
_________________ U svakom kukolju ima i žita. |
|
|
|
pumpkin
Ukupno postova: 978 Lokacija: od ćoška na pol puta Spol: Žensko
|
Vidim staru temu koja je uskrsnula, baš me zanima da li se nešto promijenilo u međuvremenu u stavovima o muško/ženskim uletima? Ne pamtim kad sam bila na nekom noćnom izlasku, ali vidim da to ni malo nije utjecalo na moj emotivni ili društveni život. Upoznala sam u međuvremenu puno novih ljudi, zadovoljna sam, i u svakom slučaju, lakše je prići nekome, i lakše je drugima da ti priđu u nekim normalnim životnim situacijama, i druženjima, nego što bi to možda bilo u nekom noćnom životu... |
|
_________________ Always remember you're unique, just like everyone else. |
|
|
|
Duminske Trake
Ukupno postova: 401 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Eh,nekad je bilo drugačije,danas ak nemaš para nema ni muzike... |
|
_________________ Lega moj...to su ti te dumine. |
|
|
|
mali od čače Ukupno postova: 413 Lokacija: selo veselo Spol: Muško
|
Duminske Trake je napisao/la: ›
Eh,nekad je bilo drugačije,danas ak nemaš para nema ni muzike...
|
uopće nije tako,ali ne da mi se dalje konkretizirat i navodit milijun primjera u kojima para ne talasa žice.. |
|
|
|
|
|
Duminske Trake
|
Ok pa ajd onda izađi sav podrapan van sa 10 kuna i kutijom Larga u džepu pa ću te vidit šta ćeš uhvatit |
|
_________________ Lega moj...to su ti te dumine. |
|
|
|
audiworld
|
ne znam ja kakve ti ''hvatas'' ako ti treba 500 kn kad ides van... mislim da je kolokvijalni naziv droljex |
|
|
|
|
Duminske Trake
|
Ja ne vatam već neko vrijeme...nema potrebe ali sjećam se kako je bilo,muka Isusova ako si "regular guy" bez auta,košuljica i ostalih gluposti. Za sebe znam da sam onako nekakav "tip frajera" i da je dio kolača na tržištu moj hehheh...dakle bez problema uhvatim curu kojoj se sviđa takav tip dečka kao što sam ja ali potraje dok se nađe takva cura jel. No svejedno ako baš želiš prići nekoj potpuno nepoznatoj djevojci ili ženi prvi dojam je jako bitan...jednostavno ne možeš biti bezveze obučen i odavati dojam da imaš cenera u džepu,nikakva prirodna ljepota,šarm i karizma tu ne pomažu. |
|
|
|
|
|
audiworld
|
ako je braca zbario iris u kenguru sa 350 dingera u džepu:) šarm , šarm.. |
|
|
|
|
kurbla
Ukupno postova: 230 Spol: Muško
|
|
|
|
dani_os Ukupno postova: 307 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
padobranac je napisao/la: ›
Frost je napisao/la: ›
marrai je napisao/la: ›
Samo što većina cura ipak želi da inicijativu preuzme jači spol,to su nas još bake učile,bez obzira na današnju emancipaciju...
|
Da, najbolje je muškom prepustiti da bude osvajač kao u davna vremena.
Čudna stvar koju ne mogu u potpunosti objasniti.
|
pa stvar je u tom da cure daju a muskarci uzimaju...a ima i toga da muskarci imaju 3 puta jacu zelju za seksom..curama je vise do paznje i emocija..
|
kaku glupost si sad izjavila.
kojim to curama je stalo više do pažnje i emocija?
želju za sexom muškarci imaju ko i žene, ako ne i manju, a to što žene glume finoću to ne znaći da imaju manju želju za sexom |
|
|
|
|
|
|
|