Autor |
Poruka |
Vic.Mackey Ukupno postova: 640 Spol: Nebitno
|
zanima me nacin zastite od zuba vremena jer odmah ispod krosnje pune letecih stakora.......BLJUW |
|
|
|
|
|
Mrky007 Ukupno postova: 490 Spol: Nebitno
|
ja bi ih sve preselio u ljepoticu - istočni dio |
|
|
|
|
|
boban_os
Ukupno postova: 95 Spol: Nebitno
|
hahahah dobra ideja |
|
|
|
|
|
Brick Top
Ukupno postova: 708 Spol: Muško
|
Da, svaka čast mrkyju, ali je zanimljivo zašto mu se uopće mora čestitati kad je notorna činjenica ono što je on prezentirao slikama. Mora mu se čestitati zato što konstantno na ovaj forum dolaze razno razni likovi koji žele obezvrijediti i omalovažiti sve hrvatsko, koji nas žele što dublje zakopati u balkanski glib... i naravno onda kada ti takvi neki sto puta ponove matru da su spomenici tenkovima staljinističke i komunističke ideje i "trademarkovi", naravno da ti onda ovakve jedne slike sa "zapada" dođu kao osvježenje.
Dakle, u ovom gradu postoje tri spomenika, koji imaju, ajmo reći, različito podrijetlo: jedne je postavila struka ("radijatori") pa mrziteljima Hrvatske i Domovinskog rata ne valjaju, drugog je postavio Đapić ("reper"), koliko se za njega žuči prolilo, ne vrijedi ni pisati, i sada evo imamo i spomenik anonimnog podrijetla: 106 osoba je odlučno reklo NE
Bespotrebno se uopće i zapitati: kako uopće zadovoljiti ukus tih osoba? Kada se radi o hrvatskim spomenicima i simbolima, bojim se da nikako. I drago mi je da moraju živjeti u ovom gradu i svakodnevno prolaziti pored tih simbola. Drago mi je jer znam da ih to boli. |
|
|
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Brick Top je napisao/la: ›
koji nas žele što dublje zakopati u balkanski glib...
|
ako ćemo o zakopavanju u balkanski glib, eno baš zakopavaju neki tenk tamo... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mrky007 je napisao/la: ›
Leon je napisao/la: ›
U našoj anketi pitali smo što o idejnom rješenju spomenika misle Osječani; na uzorku od 166 čitatelja njih 27% [46] odgovorilo je potvrdno Da, sviđa mi se!, Ne, ne sviđa mi se! misli 63% [106],
|
nemoj hebat?? 166 ljudi glasalo?? pa kak to nije bilo na dnevniku? pa trebalo je poslat Bubiju taj podatak da se dobro zamisli..106 ljudi je protiv..uuu pa to je snaga koja će dati idućeg gradonačelnika. U NEKOM FORUMSKOM SVIJETU GEEKOVA
|
da se sam kvotam.
e sad sam zbunjen..Možda ipak dobro da niste poslali tu anketu jer vidi ovo gore iznad članka za fejs:
144 people like this.
kako sad 144 ljudi to lajka u ovih par sati, a u mjesec dana ankete protiv je bilo 106 ljudi..
Koja anketa je prava..jel stvarno 100njak ljudi neko mjerilo
?!?! |
|
|
|
|
|
francika
Ukupno postova: 2791 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
Brick Top je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Da, svaka čast mrkyju, ali je zanimljivo zašto mu se uopće mora čestitati kad je notorna činjenica ono što je on prezentirao slikama. Mora mu se čestitati zato što konstantno na ovaj forum dolaze razno razni likovi koji žele obezvrijediti i omalovažiti sve hrvatsko, koji nas žele što dublje zakopati u balkanski glib... i naravno onda kada ti takvi neki sto puta ponove matru da su spomenici tenkovima staljinističke i komunističke ideje i "trademarkovi", naravno da ti onda ovakve jedne slike sa "zapada" dođu kao osvježenje.
Dakle, u ovom gradu postoje tri spomenika, koji imaju, ajmo reći, različito podrijetlo: jedne je postavila struka ("radijatori") pa mrziteljima Hrvatske i Domovinskog rata ne valjaju, drugog je postavio Đapić ("reper"), koliko se za njega žuči prolilo, ne vrijedi ni pisati, i sada evo imamo i spomenik anonimnog podrijetla: 106 osoba je odlučno reklo NE
Bespotrebno se uopće i zapitati: kako uopće zadovoljiti ukus tih osoba? Kada se radi o hrvatskim spomenicima i simbolima, bojim se da nikako. I drago mi je da moraju živjeti u ovom gradu i svakodnevno prolaziti pored tih simbola. Drago mi je jer znam da ih to boli.
|
Mislim da je vrijeme da odem iz ove selendre. Da su bar stavili neko postolje za takozvani spomenik kao što ima svaki sličan 'spomenik' u svijetu a ne postaviti ga u blato. Sigurno nisu htjeli da se 'spomenik' istiće pa ga nisu stavili na postolje, a zna se da takvim grdobinama hrđa ne može ništa.
A zapravo a gdje bi ga u Osijeku i mogli postaviti drugdje osim u blato. |
|
|
|
|
|
Fidro
Ukupno postova: 24 Spol: Muško
|
U našoj anketi pitali smo što o idejnom rješenju spomenika misle Osječani; na uzorku od 166 čitatelja njih 27% [46] odgovorilo je potvrdno Da, sviđa mi se!, Ne, ne sviđa mi se! misli 63% [106], a ostali su indiferentni, Ne znam/Ne zanima me! 8% [14].
zanimljiva anketa: 152 ljudi je odgovorilo da im se sviđa, 46 direktno, 106 indirektno, 14 je suzdržano
bar su mene tako učili |
Zadnja promjena: Fidro; 21.06.2011. 0:16; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
Zeldorn Ukupno postova: 14 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Katastrofa... Treba napravit nekakav spomenik, nekakvo obilježje za taj događaj, al parkirat tenk metar u zemlju i pred njega stavit fiću da ga "gazi"? Šta je to?
Pobjeda nenaoružane Hrvatske protiv JNA? Zli fićo cipelari tenka dok je ovaj na podu? Scena iz Pixarovog crtića u kojem se mali fićo pred kraj filma suprotstavi siledžiji tenku i ode u sumrak s nekom zgodnom Škodom? Titovo povjesno ne Staljinu (kad već Zastava gazi sovjetski tenk)? Scena s ringišpila na kirvaju? (fali, doduše, iza tenka podmornica)
Napravili cirkus od nečega što je moglo bit izvedeno normalno i dostojanstveno... |
|
|
|
|
|
klaudija_os Ukupno postova: 1 Spol: Žensko
|
Pa vama ništa ne valja.. Ovo izgleda baš super, ima posebno značenje i nije klasičan spomenik kao svaki.. |
|
|
|
|
|
boban_os
Ukupno postova: 95 Spol: Nebitno
|
nemoj tako klaudija, oni zastupaju jednu veliku većinu u Osijeku, ali nažalost njihovu samo na ovom forumu |
|
|
|
|
|
castanea sativa
Ukupno postova: 165 Spol: Nebitno
|
Uvijek je najlakše s tuđim parama zajebavati se.... |
|
_________________ volim da provociram bolide |
|
|
|
inspektormaska Ukupno postova: 343 Spol: Nebitno
|
katafukin strofa... 2011 godina moroni dizu tenk i fiću kao spomenik domovinskom ratu...
i otporu osječana prema nadmoćnijoj Jna
jebanje u mozak poreznih obveznika od strane drkatora i quazi invalida domovinskog rata
... a za vrijeme najgorih sranja u gradu nije bilo ni 5 milja ljudi.... sigurno će ih dosta biti i u prvom redu na otvorenju spomen obilježja gradu i građanima koji umjesto muda i mozga imaju slamu |
|
|
|
|
|
dino_bno
Ukupno postova: 1157 Spol: Muško
|
a jbt koji bombastican naslov
Drago mi da ce "crveni fico" konacno dobiti neki spomenik. |
|
|