Autor |
Poruka |
Winter
Ukupno postova: 47 Spol: Nebitno
|
Vanna031 je napisao/la: ›
Ingo je napisao/la: ›
Vec i sada postoji masa homosexualnih parova koji imaju djecu. Naravno, 99% su to lezbo parovi.
A na pitanje kako bi bilo kada bi na roditeljski dosli tata i tata ... mozda jednako kao sto je nekada bila velika sramota kada je mama rodila kopile, dakle izvanbracno.
Upirali su prstom u to dijete, u tu majku ... ali se drustvo senzibiliziralo. Nitko danas u djecu rodjenoj izvan braka ne upire prstom i ne dovikuje 'kopile' niti to smatra velikom sramotom.
|
Svejedno to "kopile" je nastalo od mame i tate, ako me razumiješ? A ne tate , i tate..
|
I to je dijete koje bi posvojili "nastalo" od mame i tate, samo što se nisu mogli (htjeli) za njega brinuti ili je iz nekih drugih (tužnih) razloga ostalo samo. Inače topic je krivo postavljen - Trebaju li? - ne, nego da li omogućiti (pravno) ili smiju li i sl. |
|
|
|
|
|
Šaran031
Ukupno postova: 135 Spol: Nebitno
|
Ja cu samo reci...zamislite se da ste vi djete 2 pedera...onako u vrticu vas netko pita za mamu ili u osnovnoj skoli ...a vi kazete ja imam 2 tate..ohh odvratno |
|
_________________ I am watching you ! |
|
|
|
maddox_rumble
Ukupno postova: 848 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Šaran031 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ja cu samo reci...zamislite se da ste vi djete 2 pedera...onako u vrticu vas netko pita za mamu ili u osnovnoj skoli ...a vi kazete ja imam 2 tate..ohh odvratno
|
dok god se tako ljudi ponasaju i govore da je to odvratno
tako ce i bit
nije problem u njemu sto on ima 2 tate, ili 2 mame, nego u drustvu koje se nad tim zgraza |
|
|
|
|
|
Šaran031
Ukupno postova: 135 Spol: Nebitno
|
E pa to da ...drustvo je najveci problem.. njegova okolina..koja ce naravno to krivo shvatiti |
|
_________________ I am watching you ! |
|
|
|
maddox_rumble
Ukupno postova: 848 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
a tako je bilo i crncima prije
ako nis, ide svijet nabolje |
|
_________________ There can be only one, and that one is me |
|
|
|
audiworld
Ukupno postova: 2078 Spol: Nebitno
|
ne |
|
_________________ .... alergičan na seljačine, primitivce, podobne i ine..... volim i ocvale studente.. alergičan na marijuanu... tu travu treba tretirat pesticidima |
|
|
|
empetri
Ukupno postova: 656 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
bosna Ukupno postova: 23 Spol: Nebitno
|
Ako ja ,muškarac trebam ići ginekologu ,onda i dva homos. mogu usvojiti djete.Inače nemam ništa protiv tih ljudi i njihove "seksualne orijentacije"-da mi je samo znati gdje su se orijentirali. |
|
|
|
|
|
morgan
Ukupno postova: 3964 Lokacija: gone to North Pole Spol: Nebitno
|
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MLnn96n3Lpg&feature=player_embedded[/youtube]
iskustvo iz prve ruke |
|
_________________ Zašto bi se izlagali mamurluku? Ostanite pijani
Kad čovjek umre, ne zna da je umro, i to je samo teško drugima.
Isto je i kada je čovjek glup. |
|
|
|
Kugla
Ukupno postova: 467 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Pametnome dosta, bravo! |
|
|
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
odlično! |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
francika
Ukupno postova: 2791 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
Ma koje nedužno dijete nebi htjelo biti usvojeno od ovakvog para.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=B2xwhT8WhZU&feature=related[/youtube] |
|
|
|
|
|
alex os Ukupno postova: 312 Spol: Muško
|
ne treba im dozvoliti ni da psa imaju, a ne da djecu usvajaju.....šta rade boli me ku*ac samo neka rade dalje od mene.....kakve pederske parade i kreveljenje po ulicama sa onim šarenim zastavama, držanje za rukice.....tko misli da je to divna stvar da te pederi posvoje, neka se zamisle na mjestu takvog djeteta...i kakvim ih imenima to pokušavaju uljepšat....gay, homosexualac, ma to su dvocjevke, dajguze i pederi i ostajem pri tome pa neka pucaju i žuti i crveni kartonići....oni se bore za svoja prava, a ja za svoja i svoju slobodu izražavanja....možda je danas biti peder "inn", ali ja živim za sutra |
|
|
fadgadget Ukupno postova: 10 Spol: Nebitno
|
e onda ti ga sutra uvalilm do lubanje |
|
|
|
|
|
alex os Ukupno postova: 312 Spol: Muško
|