Autor |
Poruka |
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
slažem se, +/- (a zapravo je uvijek +) sat i pol vremena je bezobrazluk, kao i nametanje druženja u određenom prostoru uvjetovano iščekivanjem početka koncerta. nekome je ok, čak i poželjno sat i pol čagati, cugati, pričati i družiti se, a koncert kad počne. međutim, zašto bi to vrijedilo za sve? netko drugi možda ima ispunjeniji život, pa želi tih sat i pol utrošiti na nešto drugo ili jednostavno negdje drugdje (ne nužno sjediti kod kuće na kauču!). |
|
|
|
|
 |
evil monkey
Ukupno postova: 923 Lokacija: ormar Spol:  Žensko
|
zanimljivo je kako se pojedincima podrazumjeva da ama bas svi imaju 2 sata viska na raspolaganju - ja bih, recimo, vrlo rado dosla na koncert, ali necu, jerbo me zivcira ta neizvjesnost kada koncert pocinje i kada zavrsava - radim trenutno nesto sto je jako vremenski zahtjevno i nemam 6 sati da ih negdje protulumarim... osim toga, pocetak u 23 sata je prekasno, mozda ima i medju radnim svijetom onih koji bi voljeli doci, ali se ujutro moraju dici u 6? (jerbo neki rade i vikednom i praznicima)
no dobro, mini teatar ocito nije za takve zahtjevne poput mene  |
|
_________________ “Education’s purpose is to replace an empty mind with an open one.”
Platon - Alegorija pećine
pollitika.com - Pale blue dot video - DemocracyNow! - ZCom |
|
|
 |
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol:  Žensko
|
slažem se, +/- (a zapravo je uvijek +) sat i pol vremena je bezobrazluk, kao i nametanje druženja u određenom prostoru uvjetovano iščekivanjem početka koncerta. nekome je ok, čak i poželjno sat i pol čagati, cugati, pričati i družiti se, a koncert kad počne. međutim, zašto bi to vrijedilo za sve? netko drugi možda ima ispunjeniji život, pa želi tih sat i pol utrošiti na nešto drugo ili jednostavno negdje drugdje (ne nužno sjediti kod kuće na kauču!).
|
Svakom po 50 kikirikija za ovo!  |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
 |
nadouille Ukupno postova: 11 Spol:  Nebitno
|
mini teatar nema apsolutno nikakve veze s ovim. kao sto i pise u najavi i na plakatu, vrata se otvaraju u 21h, a program pocinje kada ljudi uspiju uci smjestiti se. Prije FEP-a nastupiti ce predgrupa ciji ce koncert trajati 1h - 1h30, ovisno o reakciji publike. Nakon predgrupe nastupa FEP a izmedju je "pauza" koja sluzi za tehnicke prilagodbe izmedju dva koncerta. Nadam se da sam ovaj put bila malo jasnija. |
|
|
|
|
 |
castanea sativa
Ukupno postova: 165 Spol:  Nebitno
|
Booože petrra, pa eto ja imam vrlo nerazvijen društven život kao i ostatak ekipe pa ponekad završim i na tulumu koji traje više od sat vremena... Popije se i svašta al štaš Ja bih najvolijo da je pivo bespla al kad nedaju stoka... |
|
_________________ volim da provociram bolide |
|
|
 |
Bentena
Ukupno postova: 224 Spol:  Nebitno
|
Bila sam u Centralu na njihovom koncertu 2009., i bilo je jako,jako,jako zanimljivo... i vec sam kupila karte za ovogodisnji, no stvarno me ovo natezanje oko pocetka nateze...
Nije fora, nedjelja navecer nije petak, a ni subota navecer pa da se, eto moze strpati u vikend dane iza kojih vecina ne radi...khm... |
|
_________________ Jel' se smije tu spomenuti ime proizvodjaca omiljene mi cokolade u europskim krajevima?Znam,o u/okusima se kao ne raspravlja...al' ***** EXCELLENCE 99% CACAO je ocaravajuce odlicna... |
|
|
 |
Stella1989
|
Mislim da se ovdje više ne radi o koncertu La Fanfare en pétard-a, već o dobro poznatoj lošoj praksi Teatra: "Vrata kluba otvaraju se u 21 h (a koncert počinje tko zna kad)."  |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
 |
OligofreniDikobrazoid
Ukupno postova: 2339 Lokacija: Šikara uz Dravu Spol:  Muško
|
Vjeruj mi, nije to praksa Teatra, nego praksa ljudi koji ne dolaze na vrijeme... Nema smisla početi koncert ako nema publike... Iako, ja bi upravo to počeo raditi na njihovom mjestu. Vrata otvoriti u 20, a koncert započeti u 21 točno. I tako svaki puta, pa možda na taj način i naučiti ljude da se ako žele vidjeti koncert, a ne kraj koncerta izvole pojaviti u normalno vrijeme. Tako se vani radi, al' mi smo očigledno posebna priča... |
|
|
 |
Stella1989
|
Ja sam dosad samo za Teatar vidjela da JEIDNI ne objavljuje početak koncerata. Koja je poanta napisati kad se otvaraju njhova vrata? Baš me boli briga za to, zanima me kada počinje koncert! Doći ću 15-20 min ranije prije koncerta, a ne sjediti sat-sat i pol u zapušenom Teatru zato što moram!
Imam pametnijeg posla i boljih načina za utrošiti svoje slobodno vrijeme.
Kako će ljudi znati kad se trebaju okupiti kad nigdje ne piše početak koncerta..? To je očito kako bi Teatar pokušao zaraditi malo na cugi dok ljudi sjede i čekaju početak koncerta... |
|
|
|
 |
saba
Ukupno postova: 1320 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
koncert počinje u 22:00 i to je to, možda neko sitno kašnjenje al čisto nevjerujem. |
|
 |
zeros
Ukupno postova: 2887 Spol:  Muško
|
|
|
 |
zeros
Ukupno postova: 2887 Spol:  Muško
|
|