Autor |
Poruka |
anjasS Ukupno postova: 26 Spol:  Nebitno
|
hej pozz svima:) evo da vas pitam jel itko bio kod Rusa, imam problema s mjehurom antibiotici ne djeluju, pa se hvatam za slamke, cula sam za tog rusa kao gleda iz ociju, i navosno terapije budu uspjesne.. |
|
|
|
|
 |
silence
Ukupno postova: 1135 Spol:  Nebitno
|
|
Zadnja promjena: silence; 28.10.2011. 21:00; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
 |
braco-Nemetin
Ukupno postova: 8 Lokacija: OSIJEK - NEPOKORENI GRAD Spol:  Muško
|
Probaj pit čaj od bazge i uvin čaj, moja baba ga uzgaja tu u nemetinu i pomaže. a uvin kupi u ljekarni hehehe |
|
_________________ Batine mogu da budu i edukativna stvar, rodžaci...
Malo proveriš, dal si čovek ili pička.
Problem je samo što večina ukapira, da je ono drugo...
Pinki - Rane |
|
|
 |
|
|
|
 |
agnostik
Ukupno postova: 9 Spol:  Nebitno
|
sestra je bila kod njega i pomogao joj je, tako da nije prodavanje magle kako se na prvi pogled čini. |
|
|
|
|
 |
ela
Ukupno postova: 2074 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Iskreno bježala bih od njega kao vrag od tamjana,sin mi je bio 4 osnovne kada smo bili kod njega,skraćeno rekao mi je da ga stavim pod stakleno zvono u da uživam u njemu još kratko vrijeme dok je još samnom (naravno pred djetetom),zahvalila sam mu se i otišla a naredna tri tjedna sam tješila dijete kako neće živjeti još možda slijedeću školsku godinu.Sada je mladić od 21 godine koji je već 11 godina u remisiji bolesti ,tako da drži se ti kako su rekli već ljudi prije mene,traži drugo mišljenje liječnika i pij čajeve.
Sretno!  |
|
_________________ ne čini ono što želiš da ti čine,ukusi su različiti |
|
|
 |
PEGY
Ukupno postova: 2664 Lokacija: Seychelles Spol:  Nebitno
|
hej pozz svima:) evo da vas pitam jel itko bio kod Rusa, imam problema s mjehurom antibiotici ne djeluju, pa se hvatam za slamke, cula sam za tog rusa kao gleda iz ociju, i navosno terapije budu uspjesne..
|
prestani uzimati antibiotike, barem 4 tjedna, pa onda napravi antibiogram-ako uopće imaš bakteriju!
Partnera,ako ga imaš-promijeni, ovaj mislim reći isto lijeći. |
|
|
|
|
 |
|
antibiogrami su stalno radeni, i da imam bakteriju e coli. Partner nema nista, je je i on sve pretrage napravio! |
|
|
|
|
 |
PEGY
|
ešerihija koli je "obična" bakterija koja napravi kaos u za nju "neobičnom" okruženju. Drugim riječima nekako (?) si je iz crijeva prenijela u mjehur i sad joj je tamo lijepo! Moraš promijeniti ph mjehura(vit.C) i promijeniti prehranu-ali totalno promijeniti,ne samo brljaviti! i puno piti i stalno ispirati mjehur, to znaći svaki grm je tvoj-ne čekati i zadržavati mokraću. Piti ćeš sve BEZ ŠEĆERA,sobne temperature, nema zaslađenog ćaja-ne brini naviknuti ćeš se već,pazi na voće-to su isto šećeri. |
|
|
|
|
 |
|
eto vise nema e.coli ali i dalje pece, kaze doktorica da se mjehur ostetio od e.coli, pa treba vremena da s e oporavi, sad sam na ninuru i uvinom caju, da da bez šećera znam da ona voli slatko... ugl imala sam neku bakteriju u zelucu pa sam pila 3 terapiju(antibiotici) ugl pobubijali su sve iu dobre i lose bakterije i eto, bilo joj je lagano naselit se |
|
|
|
|
 |
PEGY
|
eto drago mi je da si se riješila napasti, sad samo dalje pazi s prehranom i biti će sve ok. |
|
|
|
|
 |
|
 nadam se |
|
|
|
|