Autor |
Poruka |
mali od čače Ukupno postova: 413 Lokacija: selo veselo Spol: Muško
|
Oženit moju lejdi, dobit djecu, istu podić, dočekat da mi unuk/a prohoda, da prošeta s didom do dućana po slamboš, dok dida cvate od ponosa...a onda nek me voda nosi, meni više ne treba... |
|
|
|
|
|
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol: Muško
|
živjeti lijepo, dugo i sretno, imati obitelj, djecu, unucad, puno smijeha i srece, cijeli zivot svirati i baviti se onim što volim...
i na kraju jedan stih grupe White Lies, koji savršeno opisuje ono što želim sa osobom koju volim najviše na svijetu :
Let's grow old together, and die at the same time...
nema savršenijeg kraja...nema... |
|
_________________ https://www.facebook.com/GO.Osijek |
|
|
|
KittyCatIvy
Ukupno postova: 139 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
Provesti jedan cijeli dan bez da se zabrinem ili rastužim. |
|
_________________ I am nobody special, and neither are you, we all just are and only for a brief instant. |
|
|
|
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
otići na Bora Boru...
|
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol: Muško
|
Živjeti sto godina... |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
|
Duminske Trake
Ukupno postova: 401 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Proputovat po bespućima,kupit motor,glazbenu opremu,napumpat playboy zečicu... |
|
_________________ Lega moj...to su ti te dumine. |
|
|
|
cuki Ukupno postova: 51 Spol: Nebitno
|
zelim biti promjena na dobro koja ce se vidjeti cijelim svijetom , pa nek odmah umrem |
|
|
|
|
|
lullaby
Ukupno postova: 20 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Uci na jedan dan u muski mozak |
|
_________________ "In the end, it's not going to matter how many breaths you took, but how many moments took your breath away." |
|
|
|
OligofreniDikobrazoid
Ukupno postova: 2339 Lokacija: Šikara uz Dravu Spol: Muško
|
lullaby je napisao/la: ›
Uci na jedan dan u muski mozak
|
samo odi na net, otvori neki xxx tube i gledaj guzice i sise, poslije toga sjedi na kauč, uzmi pivo u ruku i poteži iz istog mijenjajući pri tom programe na tv-u... etc... |
|
|
|
francika
Ukupno postova: 2791 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
OligofreniDikobrazoid je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
samo odi na net, otvori neki xxx tube i gledaj guzice i sise, poslije toga sjedi na kauč, uzmi pivo u ruku i poteži iz istog mijenjajući pri tom programe na tv-u... etc...
|
I neka joj netko briše prašinu sa TV ekrana dok ona gleda nešto zanimljivo. Možda onda bude mogla razmišljati kao muškarac. |
|
|
|
|
|
lullaby
Ukupno postova: 20 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
[/quote]
OligofreniDikobrazoid je napisao/la: ›
|
samo odi na net, otvori neki xxx tube i gledaj guzice i sise, poslije toga sjedi na kauč, uzmi pivo u ruku i poteži iz istog mijenjajući pri tom programe na tv-u... etc...
|
A jesi ga izbanalizirao sad Nisam mislila na taj dio muskog mozga i svijesti, tako uzivati znaju i zene, mozda na malo drugaciji nacin!
Mislila sam na malo kompleksnije stvari, tipa razlike u muskom i zenskom poimanju njihovog odnosa, emocija i tako to,da ne kompliciram sad vise (tipicno zenski ) |
|
_________________ "In the end, it's not going to matter how many breaths you took, but how many moments took your breath away." |
|
|
|
francika
|
lullaby je napisao/la ( Pogledaj post): ›
A jesi ga izbanalizirao sad Nisam mislila na taj dio muskog mozga i svijesti, tako uzivati znaju i zene, mozda na malo drugaciji nacin!
Mislila sam na malo kompleksnije stvari, tipa razlike u muskom i zenskom poimanju njihovog odnosa, emocija i tako to,da ne kompliciram sad vise (tipicno zenski )
|
A šta tu ima nejasno? Muškarac mora znati sve što žena razmišlja i zna i pritom još znati ono što ona ne zna a htjela bi da zna kako bi on znao što ona ne zna a što zna a da se ne vidi da zna, kako bi znao kako u kojem trenutku treba da misli ili govori jer nije u redu da se on ponaša u svakom trenutku superiorno već treba u pravom trenutku ovisno o valunzima da se ponaša inferiorno a da ne izgleda tako jer bi se onda razotkrio da je dvolično đubre, ili jednostavno da ne bude dvolično đubre. |
|
|
|
|
|
mali od čače Ukupno postova: 413 Lokacija: selo veselo Spol: Muško
|
francika je napisao/la: ›
Mislila sam na malo kompleksnije stvari, tipa razlike u muskom i zenskom poimanju njihovog odnosa, emocija i tako to,da ne kompliciram sad vise (tipicno zenski )
|
A šta tu ima nejasno? Muškarac mora znati sve što žena razmišlja i zna i pritom još znati ono što ona ne zna a htjela bi da zna kako bi on znao što ona ne zna a što zna a da se ne vidi da zna, kako bi znao kako u kojem trenutku treba da misli ili govori jer nije u redu da se on ponaša u svakom trenutku superiorno već treba u pravom trenutku ovisno o valunzima da se ponaša inferiorno a da ne izgleda tako jer bi se onda razotkrio da je dvolično đubre, ili jednostavno da ne bude dvolično đubre.
|
@francika...jel ti moraš svaku temu usrat svojim pametovanjem? opet tu fantaziraš i iznosiš svoje bisere! tema je "što želite učiniti prije svoje smrti", aj nemoj pametovat, zamoljavam! i nek netko obriše i ovo moje i od tramvajca isto..prenaporan si. |
|
|
|
|
|
francika
|
mali od čače je napisao/la: ›
francika je napisao/la: ›
|
A šta tu ima nejasno? Muškarac mora znati sve što žena razmišlja i zna i pritom još znati ono što ona ne zna a htjela bi da zna kako bi on znao što ona ne zna a što zna a da se ne vidi da zna, kako bi znao kako u kojem trenutku treba da misli ili govori jer nije u redu da se on ponaša u svakom trenutku superiorno već treba u pravom trenutku ovisno o valunzima da se ponaša inferiorno a da ne izgleda tako jer bi se onda razotkrio da je dvolično đubre, ili jednostavno da ne bude dvolično đubre.
|
@francika...jel ti moraš svaku temu usrat svojim pametovanjem? opet tu fantaziraš i iznosiš svoje bisere! tema je "što želite učiniti prije svoje smrti", aj nemoj pametovat, zamoljavam! i nek netko obriše i ovo moje i od tramvajca isto..prenaporan si.
|
Možda se tebi ne sviđa moj komentar, ali lullaby bi voljela saznati malo kompleksnije stvari o razumijevanju muškaraca prije smrti pa joj nisam mogao to jednostavno objasniti, a zašto da ne sazna prije smrti ako to može. Možda joj nisam pomogao, ali barem sam pokušao.
A to si me mogao zamoliti i na PP jer ovako ideš u offtopic s obzirom da ništa nisi govorio na temu dok ja jesam, a mogao si me i prijaviti moderatoru da kršim pravila foruma.
I to što ti ne voliš bijelo-plavi tramvaj to je također tvoj problem a ne moj. |
|
|
|
|
|
cuki Ukupno postova: 51 Spol: Nebitno
|
biti jedan dan u muskom mozgu da se malo odmorim |
|
|
|
|