Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Od srijede CT i magnetnu rezonancu za pacijente Kliničke bolnice besplatno obavlja poliklinika Sunce

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
rori 1

Ukupno postova: 206
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 01.07.2011. 13:40 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

O da da itekako se slažem da je nažalost jedan dio liječnika totalno nezinteresiran za rad i humani kontakt sa pacijentima .Ljude tretiraju kao poluidiote i stoku Primjer prvi: nakon tri mjeseca dođem na red za magnet a bahati doktor me pita zašto sam došla ako mi je CT ok.nema potrebe za magnetom .Gledam konjinu u čudu i govorim mu da neurolog sigurno nije iz zajebancije preporučio magnet jer se ipak neke stvari na CT-u ne vide.Dobro nakon par minuta natezanja doktorčić me napokon pusti na snimanje.I gle čuda bilo je itekako razloga za magnet .Primjer drugi starija susjeda ima sve školske simptome moždanog udara .Dolazi hitna i mlađahna doktorica govori da je ženi pozlilo vjerojatno od vrućine i da nije ništa ozbiljno.Ne želi na inzistiranje obitelji odvesti ženu u bolnicu .Obitelj organizira auto i odvoze ženu na neurologiju i naravno ona umire kroz par sati od posljedica moždanog udara.I to je tragična zbilja našeg zdravstava.Ponavljam svaka čast humanim i predivnim liječnicima kojih ipak ima.I da mi ne živimo u Americi i njihove plaće i primanja kao ni razinu zdravstvene usluge nikako ne možemo usporediti sa Hrvatskom.Uostalom čitav život i mi i generacije prije nas izdvajali su za zdravstvo ne male novce. I što bi još trebali prodati bubreg da nas liječnik pregleda i primi kao čovjeka.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
cuki
Ukupno postova: 51
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 02.07.2011. 22:05 
Naslov:  

rori 1 je napisao/la: O da da itekako se slažem da je nažalost jedan dio liječnika totalno nezinteresiran za rad i humani kontakt sa pacijentima .Ljude tretiraju kao poluidiote i stoku Primjer prvi: nakon tri mjeseca dođem na red za magnet a bahati doktor me pita zašto sam došla ako mi je CT ok.nema potrebe za magnetom .Gledam konjinu u čudu i govorim mu da neurolog sigurno nije iz zajebancije preporučio magnet jer se ipak neke stvari na CT-u ne vide.Dobro nakon par minuta natezanja doktorčić me napokon pusti na snimanje.I gle čuda bilo je itekako razloga za magnet .Primjer drugi starija susjeda ima sve školske simptome moždanog udara .Dolazi hitna i mlađahna doktorica govori da je ženi pozlilo vjerojatno od vrućine i da nije ništa ozbiljno.Ne želi na inzistiranje obitelji odvesti ženu u bolnicu .Obitelj organizira auto i odvoze ženu na neurologiju i naravno ona umire kroz par sati od posljedica moždanog udara.I to je tragična zbilja našeg zdravstava.Ponavljam svaka čast humanim i predivnim liječnicima kojih ipak ima.I da mi ne živimo u Americi i njihove plaće i primanja kao ni razinu zdravstvene usluge nikako ne možemo usporediti sa Hrvatskom.Uostalom čitav život i mi i generacije prije nas izdvajali su za zdravstvo ne male novce. I što bi još trebali prodati bubreg da nas liječnik pregleda i primi kao čovjeka.
na gastru sestra objasnjava pacijentici gdje se mora javiti jer prvi puta dolazi,a pacijentica je moli da joj je bolesna mama i da joj mamu odmah prime,,no medjutim sestra se istrese na jadnu zenu koja je jos invalid ,navika na nju pred svima nama ,ovo mi je treci slucaj od jutra,sta jos hocete,...........a mi u cekoni,svi smo se zgledali,zanijemili.svjesna sam da je sestra bila u pravu ali takav vid komunikacie ne dopustam,ona ipak radi s pacijentima,bolesnicima.sestro ako ovo citas pomolise dragom bogu da ti udjeli rijecnik toplih i ljubaznih rijeci ili idi u mirovinu,zrela si,ovo je bila jekkko ruzna slika za nase zdravstvo,ovo je tako nisko i zalosno i ruzno,a mi vas sve placamo,

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
audiworld

Ukupno postova: 2078
Spol: Nebitno Nebitno
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 03.07.2011. 18:13 
Naslov:  

vidio bih ja tko bi se derao na meni.. bi ju poslo u pm.. glupača

Skoči u forum: