Autor |
Poruka |
francika
Ukupno postova: 2791 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
Provokator je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Leteci mungos je napisao/la: ›
Je li vas sram sto Osijek ima takvog gradonacelnika?
|
je li tebe sram što si tako brzo zaboravio što se događalo na ovim prostorima prije samo 20 godina ?
je li tebe sram Hrvatskih političara koji kontinuirano omalovažavaju domovinski rat i žrtvu momaka koji su bili u ratu ?
je li tebe sram toga što si se ti solidarizirao s tim političarima i ostalim maloumnim građanima koji u domovinskom ratu ne vide više ništa već im je to samo farsa u hrvatskoj povijesti koja je prošla ?
A sad da ja tebi odgovorim...
da, sram me što je bubalo gradonačelink, sram me i Šišljagića, sram me i glavaša.. ali ne zbog njihovih izjava u vezi rata. Sram me što su lopovi, a građani su ih izabrali. No to je opet stvar njihove savjesti, al u svakom slučaju više me je sram takvih kao ti što ne cijene ni crno pod noktom ovu državu, al neka jebeš državu, cijeni bar ljude koji su dali život za ovu zemlju, a ne kontinurano bit govnar i srat po tome što je ova država unatoč svemu stvorena na časti i krvi mladih ljudi koji su za nju položili život !
P.S.
čisto da ne zaboraviš
http://www.youtube.com/watch?v=-5poSm7m7zk
|
Navedi barem jednu osobu za koju misliš da zna obavljati funkciju gradonačelnika.
Ja do sada nisam vidio niti jednu bolju od Bubala, makar se i sad troše novci bezveze. |
|
|
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
Umro Brodarac. Od srcike, kao i Milosevic. Obojica umrla prije kraja sudjenja. Umrli kao nevini.
Hajde, bar ce njegova obitelj uzivati u svim beneficijama koje bi izgubio da je dozivio pravomocnu presudu. Umjesto srama, obitelji ostavio deblji miraz, a HDSSB-ovcima jos jednog junaka za cirkusiranje po Saboru.
Valja to imati na umu kad gledate u isplatnu listu svoje place i iznose u kucicama "bruto" i "neto". |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
jaguar Ukupno postova: 173 Spol: Nebitno
|
Ko je taj Bubalo? Da to nije onaj tip koji ženi kupuje perilicu rublja na račun razvojačenih hrvatskih branitelja. Ja sam svoju bome pošteno platio i to na 147 rata i prije mi se pokvari nego je otplatim. A lega tako...... |
|
|
|
|
|
Mrky007 Ukupno postova: 490 Spol: Nebitno
|
|
|
|
Provokator
Ukupno postova: 1500 Lokacija: US and A Spol: Muško
|
svaka čast za Jacu našu, bravo !
bar malo svijetla u svoj toj tami prptiv branitelja ! |
|
_________________ ... za bunt je potreban um |
|
|
|
The Forger Ukupno postova: 145 Spol: Nebitno
|
sjetite se da su izbori za koji mjesec,vrlo vješt predizborni trik |
|
|
|
|
|
osijek91 Ukupno postova: 1 Spol: Muško
|
Nije nikog sram gradonačelnika nego je sve sram takvih ljigavaca i pobjegulja kojima su oni omogućili da seru i sakrivaju se iza kojekakvih imena na ovakvim forumima i šire dezinformacije,nitje Glavaš ratni zločinacnego politički zatvorenik kao i Brodarac i Jezerčić,a nit je Jezerčić optužen za robovlasništvo nego oslobođen što se vidi iz postavljenog linka,a za nešto su morali osuditi Jezerčića jer je podignuta prevelika halabuka ,a i malo je smiješno da se i Glavašu i Jezerčiću po ne znam koliko puta poništavala presuda i vraćala na ponovno suđenje i svi svjedoci govorili u njihovu korist osim ubojice po vlastitom priznanju Frhira(slučaj Glavaš) i čovjeka koji je 7 puta mijenjao iskaz i odbio psihijatrijsko vještačenje Markana(slučaj Jezerčić) uz namještanja i podmetanja obojici Fabera,,tako da...Veliki pozdrav velikim ljudima i velikim zapovjednicima!!!
http://www.jutarnji.hr/osudeni-za-iznudu--oslobodeni-optuzbe-za-uspostavu-ropstva/224069/ |
|
|
|
|
|
Spore
Ukupno postova: 213 Lokacija: jug 2 Spol: Muško
|
Svi imate svoje misljenje i to je ok. Nazalost forum se pretvara u to da svatko namece svoje misljenje drugom , zato i postoji politika da nama namecu svoja misljenja...
Sad da nas pokusam malo spustit na zemlju...
Ljudi vama su isprani mozgovi , vi mislite da mi moramo slusat bubala , glavasa i takve nemoralne ljude..
Vidite kakvo nam je drustveno uredjenje , ljudi prodaju nasu djedovinu , rade protiv naroda i uspjeli su ga razjediniti..
Nije istina da je rata trebalo biti , sve se moglo mirno rijesit , oni su namjerno zaratovali...
Vi se svađate oko losih ljudi , da su to dobri ljudi oni bi se maknuli od politike i rusili monetarni sistem koji nam diktira od toga sto cemo radit u zivotu , pa do toga kakvu cemo hranu jesti i u sto vjerovati....
To su samo ljudi koji nas iskoristavaju primaju placu , a nista ne rade , ljudi koji na politickoj sceni gledaju samo svoju korist , ljudi koji nemaju ni najmanje empatije prema građanima...
Zato nemojte trosit energiju na bespotrebne svađe nego razmisljajte kako da omogucimo sretno djetinstvo svojoj djeci i unucima , djedinstvo koje nece imati ako nam ovi budu zivotom diktirali ,a mi se razjedinjeno prepirali oko toga tko je lopov. Isina je da su svi nemoralni , sebicni , lijeni , nametljivci , paraziti drustva koji imaju apsolutnu vlast nad nasim zivotima... |
|
_________________ We are anonymous, we are legion, we do not forgive, we do not forget expect us!!!
http://www.whatis-theplan.org |
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...najviše volim kad se podignu stare političke teme, a pogotovo volim kad se podignu teme o liku i djelu B.G....osobno, vjerujem u jedno - HDSSB je u ovom trenutku najjača regionalna stranka u ovom dijelu Hrvatske.....ne čujem baš da se netko drugi javlja na teme po pitanju Slavonije, osim eto Đapića koji ponovno želi vlast, te Matkovića koji se kurvao po strankama više nego profesionalke u Gajevoj u ZG....i kada bi se ta stranka mogla riješiti tereta koji ima ime i prezime, vjerujem da bi ih svi gledali drugačije...je, Bubika je poltron - bez daljnjeg, jedna marioneta - ali gledajući s jedne druge strane, Osijek ima potencijala i to velikog, a današnja lokalna vlast i ne radi toliko loše koliko svi pljuju po njoj.....samo - nikad mi neće biti jasno: kako nitko nikada ne pljuje po Đapiću, koji je npr. išao toliko daleko da je krao kobasice i lažirao magistarski rad???? ...on je kao super stvar iz prošlosti?????....dajte, više - prestanite biti licemjerni....
...lopovi su svi - od prvog do zadnjeg......čemu praviti razliku????... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
PEGY
Ukupno postova: 2664 Lokacija: Seychelles Spol: Nebitno
|
ovi mogu bit loši i super loši, ali nemaju konkurenciju i gotovo! maltene pa su jedina opcija! Imaju li oni uopće ozbiljnu konkurenciju? pod "ozbiljna" mislim na to da se redovno javlja, kulturno ukazuje na propuste i tak...mislim ono "prava pravcata opozicija". Tamo neki likovi što se jave par dana uoči izbora meni ne znače ništa |
|
|
|
|
|
negue Ukupno postova: 68 Spol: Nebitno
|
anakonda je napisao/la ( Pogledaj post): ›
...najviše volim kad se podignu stare političke teme, a pogotovo volim kad se podignu teme o liku i djelu B.G....osobno, vjerujem u jedno - HDSSB je u ovom trenutku najjača regionalna stranka u ovom dijelu Hrvatske.....ne čujem baš da se netko drugi javlja na teme po pitanju Slavonije, osim eto Đapića koji ponovno želi vlast, te Matkovića koji se kurvao po strankama više nego profesionalke u Gajevoj u ZG....i kada bi se ta stranka mogla riješiti tereta koji ima ime i prezime, vjerujem da bi ih svi gledali drugačije...je, Bubika je poltron - bez daljnjeg, jedna marioneta - ali gledajući s jedne druge strane, Osijek ima potencijala i to velikog, a današnja lokalna vlast i ne radi toliko loše koliko svi pljuju po njoj.....samo - nikad mi neće biti jasno: kako nitko nikada ne pljuje po Đapiću, koji je npr. išao toliko daleko da je krao kobasice i lažirao magistarski rad???? ...on je kao super stvar iz prošlosti?????....dajte, više - prestanite biti licemjerni....
...lopovi su svi - od prvog do zadnjeg......čemu praviti razliku????...
|
Lega ti znaš gdje se skupljaju prostitutke u ZG, pošalji Matkovića tamo, uputi ga gdje bi mogao dobro proći i zaraditi neku kintu. Gogi je ipak brend, lijep, mlad i zgodan,, |
|
|
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...mislim da Gogi zna iz iskustva.....učio je od najboljih.... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
vox populi1
Ukupno postova: 27 Spol: Nebitno
|
Bez komentara! |
|
_________________ Bombe,rašpe,rivolveri |
|
|
|
zorislavd Ukupno postova: 12 Spol: Nebitno
|
Defiant je napisao/la: ›
Leteci mungos je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Je li vas sram sto Osijek ima takvog gradonacelnika?
|
Da.
|
Strašno, očito mnogi od vas, nerazlikuju pravo od pravde, ili to nisu osjetili na svojoj koži. Nije lijepoo skrivati se iza izmišljenog virtualnog imena a stalno prozivati nekoga punim imenom ili je to vama definicija za hrabrost i demokraciju?!? Ne nije me sram tih vama,omrznutih imena, a vrijeme će nažalost, morati donijeti pravorijek o nama, koji smo krenuli s odvajanjem od SFRJ. A o ratnim zločinima i robovlasništvu.... degutantno je uopće polemizirati putem foruma! Uskoro su I zbori, javni skupovi itd... izađite za govornicu,recite što mislite, zatražite momentalni odgovor i eto riješenja vaših nedoumica. ali ljudi smo pa da svi isto mislimo, nešto nebi bilo uredu s našim mentalnim saklopovima. Zato se ja neljutim na vašu zloću ,tek žao mi je kao rođenom osječaninu zbog toliko negatvne energije koja zraći iz vaših izjava. |
|
|
|
|
|
papundek57
Ukupno postova: 62 Spol: Nebitno
|
francika,ja ne mogu momentalno navesti niti jednoga,ali pročitaj svoj komentar u kojem sam sebe pobijaš,"Navedi barem jednu osobu za koju misliš da zna obavljati funkciju gradonačelnika.
Ja do sada nisam vidio niti jednu bolju od Bubala, makar se i sad troše novci bezveze".
Vidiš,novac se troši bezveze,u tome je problem,taj "bezvezni novac" smo mi zaradili,a prema njemu se ponaša kao prema kopiletu,bitno da se dobiju izbori,obećavamo kule i gradove,a poslije,pljuga......... |
|
|
|
|
|
|
|