Autor |
Poruka |
ninja84 Ukupno postova: 4 Spol: Nebitno
|
Pozdrav ljudi,
Dali netko u Osijeku i okolici zna koji veterinar je "sposoban" kastrirati afričkog tvora a i ostale potrepštine kad je ova životinjica u pitanju?
Uskoro ću ga dobiti, pa da znam...
Iako, nadam se da mi neće trebati |
|
|
|
|
|
audiworld
Ukupno postova: 2078 Spol: Nebitno
|
kastrirat... ufff |
|
_________________ .... alergičan na seljačine, primitivce, podobne i ine..... volim i ocvale studente.. alergičan na marijuanu... tu travu treba tretirat pesticidima |
|
|
|
|
audiworld je napisao/la: ›
kastrirat... ufff
|
Što? Pa ne znam, neću ništa forsati, ali želim imati čovjeka za sve što mi zatreba stručna medicinka pomoć za njega!
Objasni, molim... |
|
|
|
|
|
audiworld
Ukupno postova: 2078 Spol: Nebitno
|
ma ja ti to iz muškog kuta gledam... jadan maleni:) |
|
_________________ .... alergičan na seljačine, primitivce, podobne i ine..... volim i ocvale studente.. alergičan na marijuanu... tu travu treba tretirat pesticidima |
|
|
|
silence
Ukupno postova: 1135 Spol: Nebitno
|
Pitaj u trgovini dogi trade u Huttlerovoj ulici.
S obzirom da se godinama bave prodajom hrane za kućne ljubimce vjerujem da raspolažu i informacijama koje trebaš. U Osijeku ima nekoliko veterinara , mislim da će ti preporučiti najboljeg. |
|
|
|
|
|
FunkyLady Ukupno postova: 613 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
|
|
_________________ „Koja se to bit otkriva nakon što svi društveni snovi iščeznu, a čovjek uvidi da su "mogućnosti vjere za njega posve dokinute"? Tijelo. Samo ecce homo, očiti patetični, konkretni čovjek. Jer "jedno je sigurno: meso smo, potencijalne lešine. Kad god uđem u mesnicu začudim se što nisam ondje, umjesto tih životinja."“ |
|
|
|
Mother Earth
Ukupno postova: 675 Spol: Žensko
|
Da, i ja mislim da Škulac to radi. |
|
_________________ Dwight Schrute: Jim is my enemy. But it turns out that Jim is also his own worst enemy. And the enemy of my enemy is my friend. So Jim, is actually my friend. But, because he is his own worst enemy, the enemy of my friend is my enemy so actually Jim is my enemy. But... |
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
ma daj bilo koji veterinar ti može kastrirati mužjaka bilo koje životinje. ne sekiraj se, gdje god da ga odvedeš bit će ok. pravilna doza anestetika i ko nov je sutra ... jedino bez jaja |
|
|
|
|
|
|
Monstrum je napisao/la: ›
ma daj bilo koji veterinar ti može kastrirati mužjaka bilo koje životinje. ne sekiraj se, gdje god da ga odvedeš bit će ok. pravilna doza anestetika i ko nov je sutra ... jedino bez jaja
|
Hahahaha!
Hvala ljudi! Vidjet ćemo pto dr. Škulac može i zna
Pozz |
|
|
|
|
|
rori 1
Ukupno postova: 206 Lokacija: sasvim blizu Spol: Žensko
|
Dr.Škulac je dokazano najškolovaniji i najbolji veterinar u Osijeku.Isto je dobar što se tiče egzotičnijih stvorova. I sam doktor je poseban u to češ se uvjeriti.Jedino njemu vodim svoje životinje.Pazi ,u istoj ulici imaš dva veterinara ovom drugom nebih vodila ni svoje neprijatelje. |
|
|
|
|
|
beziljy
Ukupno postova: 367 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
Da, pripazi! Škulac je jedno 100m od hotela Murse.
Ovaj drugi je Janković. Jedino za šta "vrijedi" je RTG, al ima ga i Fury. Izbjegavat u širokom luku. |
|
_________________ Ignorance is bliss!!! |
|
|
|
afennell Ukupno postova: 18 Spol: Nebitno
|
Sigurna sam da svaki normalan veterinar zna i može kastrirati tvora...nije to nuklearna fizika!
Tko je baš, baš upućen u sva stanja i moguće boleštine tvorova, to ne znam, ali preporučam Vetam na Biljskoj cesti...nekoliko sam puta vidjela tvorove-pacijente u ambulanti! |
|
|
|
|
|
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
afennell je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Sigurna sam da svaki normalan veterinar zna i može kastrirati tvora...nije to nuklearna fizika!
Tko je baš, baš upućen u sva stanja i moguće boleštine tvorova, to ne znam, ali preporučam Vetam na Biljskoj cesti...nekoliko sam puta vidjela tvorove-pacijente u ambulanti!
|
jel to ovaj Vetam ???
I ja preporucujem Skulca. |
|
|
|
|
|
rori 1
Ukupno postova: 206 Lokacija: sasvim blizu Spol: Žensko
|
Da gospođica preporuča Vetam i njihove šintere koji su zlostavljanog psa vratili vlasnicima.Toliko o tome. |
|
|
|
|
|
afennell Ukupno postova: 18 Spol: Nebitno
|
rori 1 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Da gospođica preporuča Vetam i njihove šintere koji su zlostavljanog psa vratili vlasnicima.Toliko o tome.
|
Kakve veze ima taj Vetam i šinteraj sa pitanjem oko kastriranja tvora?
Ja imam brdo životinja i oni su moji veterinari i samo veterinari...a svakom se može naći prljavo rublje...ohanite!
Smo naprijed kod Škulca!
Meni ni iz džepa ni u džep |
|
|
|
|
|
|
|