Autor |
Poruka |
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Mrzim ekonomsku krizu i otkaze, rate kredita i bolnice! |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
Futile Existence
Ukupno postova: 358 Spol: Muško
|
Apatiju. Svoju. |
|
_________________ Of my past, there remained only a heavy ruin,
Finally allowing my cold self to breath in.
Of my plans of a slow succumbing,
Silent smokes were now escaping, from their ashes dying. |
|
|
|
Dino8090
Ukupno postova: 440 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
ovu nasu klimu, definitivno! vise nema apsolutno niti jednog normalnog godisnjeg doba ovdje kod nas, a o ljetu da ne pricam.
ne znam kako vi, ali mene ova nasa klima ubija u pojam. znojim se ko pas i totalno ne funkcioniram.
jebemti, u Dalmaciji ljeto mila majka. bio sam i u Sahari na 46 stupnjeva ( ), kap znoja ja nisam pustio. a ovo govno kod nas... uff, sad sam opet popizdio...
MRZIM ljeto, hocu proljece!!! |
|
|
|
|
|
bosna Ukupno postova: 23 Spol: Nebitno
|
|
|
|
-nella-
Ukupno postova: 1739 Lokacija: zemlja čudesa Spol: Žensko
|
Mrzim kad mi u pola dana nestane vode, a uključena mi perilica rublja, i kad imam tonu posla, a zbog neimanja vode ne mogu ništa! I mrzim kad nam to vodoopskrba radi danima uzastopno bez najave!!! Već polako šizim!!!!!!!!! |
|
|
|
|
|
zaljubljena u Osijek
Ukupno postova: 2366 Lokacija: OS Spol: Žensko
|
-nella- je napisao/la: ›
Mrzim kad mi u pola dana nestane vode, a uključena mi perilica rublja, i kad imam tonu posla, a zbog neimanja vode ne mogu ništa! I mrzim kad nam to vodoopskrba radi danima uzastopno bez najave!!! Već polako šizim!!!!!!!!!
|
Ma gdje to?? |
|
_________________ Ljudi su stvoreni da se vole. Stvari su stvorene da se koriste. Svijet je u neredu zato što se stvari vole, a ljudi koriste! |
|
|
|
-nella-
|
zaljubljena u Osijek je napisao/la: ›
Mrzim kad mi u pola dana nestane vode, a uključena mi perilica rublja, i kad imam tonu posla, a zbog neimanja vode ne mogu ništa! I mrzim kad nam to vodoopskrba radi danima uzastopno bez najave!!! Već polako šizim!!!!!!!!!
|
Ma gdje to??
|
U Dardi. Ali sad se normaliziralo -.- |
|
|
|
|
|
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol: Žensko
|
Matematiku i politiku! |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
|
zaljubljena u Osijek
Ukupno postova: 2366 Lokacija: OS Spol: Žensko
|
Političare koji nam pred izbore obećavaju bolje dane, a pojma nemaju kako ih nama poboljšati...
ali zato sebi priskrbe lagodan život i imetak..... |
|
_________________ Ljudi su stvoreni da se vole. Stvari su stvorene da se koriste. Svijet je u neredu zato što se stvari vole, a ljudi koriste! |
|
|
|
PsychoSoldier
Ukupno postova: 1719 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
aaa mrzim da kad cim udem u neku vezu, mogu biti sa jos 2 razlicite osobe , a kad nisam u vezi suh ko barut
i to tako svaki put!!!! |
|
|
|
|
|
josephine01
Ukupno postova: 2125 Lokacija: ispred ogledala Spol: Žensko
|
Mrzim praznoglave i neosjetljive ljude! Mrzim! Slijepi ljudi ne vide neograđenu rupu dubine jedan metar! NE VI DE! |
|
_________________ Za mene je svinja kralj životinja dok ne probam lava. |
|
|
|
-nella-
|
Neizvjesnost i čekanje. Bljah. |
|
|
|
|
|
Stella1989
|
Neizvjesnost i čekanje. Bljah.
|
+ odugovlačenje. |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
|
Stella1989
|
Ne volim neiskrene i podle ljude. |
|
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
Ne volim kad se osakatim pa moram mirovati, a trening trpi. |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
|
|