Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Žele socijalu, a ne posao i plaću!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
francika

Ukupno postova: 2791
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 28.07.2011. 17:04 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

audiworld je napisao/la :
zašto je sukob interesa ako čovjek ima 2 posla..de ne lupetaj

Pa je, a šta je drugo?

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
audiworld

Ukupno postova: 2078
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 28.07.2011. 17:16 
Naslov:  

dobro jeste vi normalni? sukob interesa je ako on kao zaposlenik jedne, recimo, firme pogoduje sklapanju poslova s tom svojom firmom...
ne treba poslije 14h, jer ovdje svi očito rade do 14h, otić u birtiju...

Ukupno postova: 161
Post Postano: 28.07.2011. 17:28 
Naslov:  

snaša je napisao/la :
nemosvjerovat je napisao/la :

Radi se 30 dana, bez slobodnog dana i zarada je 4500 kn + prekovremeno(ako ga bude)
Tražio sam 10 ljudi a jedva sam našao 9.

Jel trebaš još radnika/ca ?

Na žalost, ne.
pri kraju smo, radi se već 19 dana, ostalo je jo 10-tak.
Možete poslati broj pa ću Vam se javiti ako netko slučajno odustane.

@audiworld, jednostavno im serviraj ono što žele čitati i zabavljaj se.
u ovom slučaju oni žele čuti da sam nekakav poslušnik, mafijaš i što sve ne.
Eto slobodno reci da me poznaješ i nastavi u moje ime, nemam vremena za te patuljke.

francika

Post Postano: 28.07.2011. 17:46 
Naslov:  

snaša je napisao/la :

Radi se 30 dana, bez slobodnog dana i zarada je 4500 kn + prekovremeno(ako ga bude)
Tražio sam 10 ljudi a jedva sam našao 9.

Jel trebaš još radnika/ca ?

Na žalost, ne.
pri kraju smo, radi se već 19 dana, ostalo je jo 10-tak.
Možete poslati broj pa ću Vam se javiti ako netko slučajno odustane.

@audiworld, jednostavno im serviraj ono što žele čitati i zabavljaj se.
u ovom slučaju oni žele čuti da sam nekakav poslušnik, mafijaš i što sve ne.
Eto slobodno reci da me poznaješ i nastavi u moje ime, nemam vremena za te patuljke.

Baš je glupa što i pita. Makar si ti deseti radnik jer nitko nije htio raditi pa si morao ti, a sada kada ti se netko javi ti više ne trebaš nikoga ili bi ti bilo previše platiti nekoga za 10 dana rada.
I nevjerovatno je da si kukao da su ljudi neradnici umjesto da si ovdje ostavio broj telefona i opisao posao i kolika je plaća.

francika

Post Postano: 28.07.2011. 18:01 
Naslov:  

dobro jeste vi normalni? sukob interesa je ako on kao zaposlenik jedne, recimo, firme pogoduje sklapanju poslova s tom svojom firmom...
ne treba poslije 14h, jer ovdje svi očito rade do 14h, otić u birtiju...

Samo to! Ja sam mislio da je to puno kompliciranije jer ovako ispada da smije pogodovati firmi svoje žene, brata ili djeteta, i to ako radi u privatnoj firmi. A ako radi u državnoj firmi gdje se radi na dobrobiti svih građana i gdje se posao mora časno i odgovorno obavljati, proučavati dokumentaciju i proširivati znanje u slobodno vrijeme kako se ne bi krive odluke donosile jer bi to štetilo građanima i omogućilo korupciju zbog nepripremljenosti odgovornih osoba za posao, mislio sam da je sukob interesa ako netko dođe izmoren od fizičkog posla i onda bude umoran na poslu i zbog umora ne može kvalitetno obavljati posao na korist građana, dapače može prouzročiti ogromnu financijsku štetu.

audiworld

Ukupno postova: 2078
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 28.07.2011. 18:07 
Naslov:  

joj ajde molim te.... jel ja trebam onda zvat psihologa, liječnika i ne znam koga kada zovem električara u kuću da ne spoji nešt krivo pa da me ne ubije..jer tko zna što on radi u SVOJE SLOBODNO VRIJEME..
ja ne znam čovjeka i vjerojatno se ne slažemo u puno toga, ali otkud ti znaš koliko on ima energije..ja znam po sebi da je moguće da netko uistinu ima potrebu i može raditi..a ne jedva čekat da dođe kući i krepa... svaka čast ljudima koji rade krvavo bilo koji posao...

Post Postano: 28.07.2011. 18:27 
Naslov:  

joj ajde molim te.... jel ja trebam onda zvat psihologa, liječnika i ne znam koga kada zovem električara u kuću da ne spoji nešt krivo pa da me ne ubije..jer tko zna što on radi u SVOJE SLOBODNO VRIJEME..
ja ne znam čovjeka i vjerojatno se ne slažemo u puno toga, ali otkud ti znaš koliko on ima energije..ja znam po sebi da je moguće da netko uistinu ima potrebu i može raditi..a ne jedva čekat da dođe kući i krepa... svaka čast ljudima koji rade krvavo bilo koji posao...

Ti kao pojedinac si nebitan, a ako netko kao što sam rekao obavlja častan posao o čijem radu ovisi kako će svi građani živiti, onda takva osoba mora biti savjesnija i puuuno spremnija za posao kako se ne bi desilo da zbog neznanja ili umora ošteti propačun. Naravno da netko tko sadi lubenice ne može biti odmoran i proučavati literaturu jer odmah zaspe od umora.

Skoči u forum: