Autor |
Poruka |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
Leteci mungos je napisao/la: ›
Malo je zena kod kojih je ratio ispred emocija i vecina takvih riba zlorabi svoju drustveno-kulturolosku poziciju lovine.
|
...mislim, lovina???...zlorabi poziciju lovine???... ... ne razumijem kakvo je to onda društvo u kojem živiš, damn...malo pojasni ovo... |
|
|
|
|
|
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol: Žensko
|
Leteci mungos je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Loona je napisao/la: ›
To je zasigurno problem u mojoj glavi i bolje je za mene da dođem pameti što prije, ali lakše je nešto suditi sa strane nego biti sudionik takvih emocionalnih cirkusa.
|
Svi smo se mi u zvom zivotu najeli govana, ne brini. Ja ti uopce ne sudim, nego ti pokusavam dati savjet kojim ces se rijesiti vlastitog bola, ali i sprijeciti mogucnost da sjebes nekog drugog.
A blago onome tko se nije nikada tako osjećao, ali mislim da je takvih jako malo, jer svi su imali neku nesretnu ljubav zbog koje su patili i duže nego je bilo potrebno..
|
Istina... ali, sve je to skola, sve je to nesto sto nas treba nauciti znati cijeniti ono sto na kraju nadjemo. Sto vise iskustva imas - znas sto ti bolje pashe i manja je vjerojatnost zajeba i kasnijih komplikacija.
|
¸
WORD!!
Sve to stoji, samo treba još mind&heart dovesti na istu valnu duljinu...
Eh, onda ću da budem savršena.. |
|
|
|
|
|
--- Ukupno postova: 2910 Spol: Nebitno
|
Malo je zena kod kojih je ratio ispred emocija i vecina takvih riba zlorabi svoju drustveno-kulturolosku poziciju lovine.
[/quote]
Ne govorim da muskarci nisu sposobni biti emocialni nego da muskarci gledaju stvari: prvo sa prakticnog pogleda a onda emocionalnog. Lovina, zar nismo prosli kameno doba?[/quote]
zar smo prošli kameno doba???? |
|
|
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
fatcat je napisao/la: ›
Ne govorim da muskarci nisu sposobni biti emocialni nego da muskarci gledaju stvari: prvo sa prakticnog pogleda a onda emocionalnog. Lovina, zar nismo prosli kameno doba?
|
Slazem se za musku prakticnost.
Sto se tice lovine, mozda ste vi downunder prosli kameno doba, ali ovdje jos uvijek vrijede pravila po kojima frajer treba prici ribi, a riba je ta koja treba privuci paznju. Mislim, nisam je te uloge dijelio i naravno da postoje iznimke, ali to su odredjena kulturoloska pravila
Ako hoces, banalno (ali nista manje istinito) receno bi to bilo - ribe se prave fine, a sve bi se satrale od kurca.
anakonda je napisao/la: ›
...mislim, lovina???...zlorabi poziciju lovine???... ... ne razumijem kakvo je to onda društvo u kojem živiš, damn...malo pojasni ovo...
|
Pozicija lovine je kulturoloski pojam, vezan uz odgoj u ovim krajevima, gdje se zenska celjad odgaja na nacin da im se govori kako moraju biti fine i pristojne i kako imaju nesto sto bi svaki muskarac htio. Jasno, od malih nogu ih se uci kako "to nesto" najbolje moguce prodati.
"Zlorabljenje pozicije lovine" je doktrina gdje, sada vec odrasla zenska celjad, zlorabe potrebu muzjaka za njihovim vaginama. Vagina postaje mocno sredstvo manipulacije, gdje cesto ni odrasla zenska celjad ne shvaca da se radi o manipulaciji, vec takvu situaciju smatraju plodom njihove opce psiho-fizicke kvalitete.
Jasno, postoje gradacije u poimanju takvog ponasanja... nazivi idu od sponzorusha, preko koketa, do simpaticna. |
|
|
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
WORD!!
Eh, onda ću da budem savršena..
|
Mozda... a mozda ni sada nisi bas losha...;-) jasno, kako za koje ciljeve... |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
|
Leteci mungos je napisao/la: ›
WORD!!
Eh, onda ću da budem savršena..
|
Mozda... a mozda ni sada nisi bas losha...;-) jasno, kako za koje ciljeve...
|
žensko je, ne može ni biti jasna... |
|
|
|
|
|
wendy
Ukupno postova: 1104 Lokacija: suicide machine Spol: Žensko
|
Ne znam jesu već svi ispucali svoje mišljenje na ovu temu... ali, nema veze, ima puno novih ljudi pa će vjerojatno imati šta za reći.
Ja ovih dana razbijam glavu razmišljanjima o ljubavi... Pitam se je li jednostavno moguće održati vezu s nekim do koga ti je stalo kada više nitko nije normalan.
Imala sam sreću da dosad nisam imala neku nesretnu ljubav (a možda i nije sreća, kako kažu "neki" - sve prave su ljubavi tužne), ali svejedno mi uvijek nešto nedostaje.
Vjerojatno je problem dijelom u meni, ali kad pogledam kako u suštini ne tražim puno i preko koliko sam stvari spremna prijeći, pitam se kako oni zahtjevniji nalaze osobe koje im odgovaraju.
Iako nisam bila strašno povrijeđena dosad, imam neku blesavu fobiju od prepuštanja... jednostavno mi je teško povjerovati da još postoje ljudi koji mogu voljeti jednu osobu i da im to bude dovoljno.
Neprestano se pitam odakle ta potreba za varanjem, ako ti je s nekim u vezi dobro i ako tu osobu voliš?
Kad pogledam oko sebe, ne znam mogu li naći ijedan par koji je u vezi potpuno vjeran. Jedno vrijeme sve štima, a onda odjednom svatko počne mutiti iza leđa.
Je li ta ljubav stvarno tako rijetka?
Možete to nazvati kukavičlukom ili kakogod, ali meni je jednostavno najlakše ispasti gnjida i zbrisati što dalje čim osjetim da sam dobrano "zagrizla". |
|
_________________ “Some people never go crazy. What truly horrible lives they must live” |
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
wendy je napisao/la: ›
Iako nisam bila strašno povrijeđena dosad, imam neku blesavu fobiju od prepuštanja... jednostavno mi je teško povjerovati da još postoje ljudi koji mogu voljeti jednu osobu i da im to bude dovoljno.
|
Meni je dovoljno. |
|
|
|
|
|
sheila
Ukupno postova: 1036 Spol: Žensko
|
za ljubav je potrebno dvoje |
|
|
|
|
|
Anita_os
Ukupno postova: 468 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Neprestano se pitam odakle ta potreba za varanjem, ako ti je s nekim u vezi dobro i ako tu osobu voliš?
Je li ta ljubav stvarno tako rijetka?
|
Hmmm...možda ipak tu osobu ne voliš toliko koliko misliš.
Ljubav uopce nije rijetka, ali mislim da trebas biti dovoljno čovjek da bi znao voljeti. A sama riječ je širok pojam, dakle..voljeti možeš i neku stvar, pa ju s vremenom baciti ili zamijeniti drugom, pa nikom ništ! Kada je u pitanju osoba, stvar je samo možeš li dovoljno poštivati nekoga da ga ne prevariš ili ne napraviš od njega budalu..i ne ispadneš "gnjida"
|
..u ovakvom razmišljanju sigurno nisi jedina.. |
|
|
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
znam dosta parova koji su vjerni jedno drugome, nevjera je možda malo prenapuhan pojam. ima je puno, ali isto tako ima puno onih koji još uvijek cijene ljubav. |
|
|
|
|
|
wendy
Ukupno postova: 1104 Lokacija: suicide machine Spol: Žensko
|
Anita, nisam mislila na sebe kad sam spomenula potrebu za varanjem, to je nešto što si nikad nisam i ne bih dopustila. Mislila sam općenito, kod ljudi.
Ja mog dečka stvarno volim, s obzirom da smo godinama prije veze bili najbolji prijatelji, a to smo i sada - podrazumijeva se. Veza je to samo učvrstila i sve je super, osjećam se voljenom i osjećam se super jer i ja volim... ali, stalno me nešto iznutra tjera da mislim kako to ne može potrajati.
Dosad me takve stvari nisu ni brinule, ali sada je drugačije - valjda zato što se prvi put bojim da bih mogla izgubiti nekoga tko mi je previše važan u životu.
Nije da sumnjam u njega, predobro ga znam... ali, opet, nikada ni za sebe ne možemo reći da nešto nikada nećemo napraviti i toga se uvijek držati, a pogotovo ne to tvrditi za drugoga.
Znam da sa svime u životu na neki način riskiramo, ali nije u tome stvar. Ja gubim vjeru u tu neku "ljubav" kad gledam sve ljude oko sebe.
Meni se ne čini baš da je nevjera prenapuhan pojam.. više mi se čini da većina ljudi nakon nekog vremena ima potrebu varati, ili barem maštati i pričati kako bi to napravili. Očito sam ja ljubavni skeptik, ali, eto, drago mi je što ima i vas pozitivaca |
|
_________________ “Some people never go crazy. What truly horrible lives they must live” |
|
|
|
Anita_os
Ukupno postova: 468 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Sorry, iz tvog prethodnog posta sam dobila očito krivu sliku.. Sad nakon drugog, nemam pametnih rečenica jer se u većini slažem pa se potpisujem na listu tih ljubavnih skeptika, hehe..i moram priznati da se ne ponosim bas time sto sam toliko nepovjerljiva. Al kao sto i sama kazes, kad pogledas oko sebe, kako i možeš biti optimističan!? Bad je to sto si znaš stvoriti problem bez razloga, evo npr sve ovo. Gledaš/m generalno, a ne bi trebala. Baš smo bezveze...
Možda da nas netko prosvjetli |
|
|
|
|
|
|
sheila je napisao/la ( Pogledaj post): ›
za ljubav je potrebno dvoje
|
i za prevaru je potrebno dvoje... |
|
|
|
|
|
sheila
Ukupno postova: 1036 Spol: Žensko
|
mmm je da...no to je malo drugačije...mmm napisat ću šta mislim kad mi se bude dalo tipkat..heh...
aj zapravo odmah ću...a šta ako recimo cura želi prevariti dečka s nekim drugim dečkom...a taj dečko odbije...ona ga nije praktički prevarila (fizički) ali je htjela,željela,namjeravala....heh...dobro...u bit znam na šta si mislio...slažem se... |
|
|
|
|
|
|
|