a gle sad,.
1. sa limunadom smo se borili da ju popravimo/spasimo, sa subote na nedelju se dodavalo secera, limuna, mjesalo i sjeckalo, itd,...
mislim da je u subotu bila grozna a u nedelju je bila barem "ne grozna" ... kao sto rekoh, za to nema druge osim da se ispricavam.
2. nismo u nedelju orali njivu vec smo u nedelju orali samo ono sto smo morali. a to je zastitnu brazdu protiv sirenja eventualnog pozara oko aždaje/zmaja.
3. starih skulptura nije uopce bilo puno. na ulazu u bali kao "putokaz" je stajala roda, klavir je bio na polju te rog koji je ovogodišnji, ali prije slame. dakle 3 stare "skulpture".
4. kvalitetu umjetnosti i dalje necu komentirat. jer, također, jesi se mozda sjetio da je moguce da je netko pomaknio natpis? ili da je to nesto "konceptualno" ili tako nesto

uglavnom, skulptura je bilo, bilo je onih koje se meni osobno sviđaju, ne sviđaju, koje mislim da su "jadne", koje su mi super, koje nisam ni shvatio, koje su ovakve i onakve,... dakle, o njima nema smisla na taj nacin raspravljati. a napominjem, po broju ih je bilo koliko je i umjetnika... dakle preko 25, sta je i vise nego dosta.