Autor |
Poruka |
Redakcija 031
Ukupno postova: 68043 Spol: Nebitno
|
[25.09.2012.] Google street view - napokon u Osijeku! Pronađite svoju kuću, ured, omiljenu klupu!
Google je počeo snimati hrvatske gradove ( Osijek, Zagreb, Karlovac, Split, Zadar, Rijeka) za svoju naširoko poznatu i korištenu uslugu - Google street view (dio usluge Google Maps), koja korisnicima pruža mogućnost panoramskog pregleda područja.
Google je objavio da je započeo snimanje u hrvatskim gradovima, ali ne zna se točno koji dan će se obavljati snimanje i na kojim lokacijama. Kako bilo, kad uočite Googleovo vozilo, bilo da se radi o automobilu ili biciklu - nasmiješite se, zakopčajte šlic i zapamtite što ste nosili tog dana, jer Google sakriva lica i registracijske oznake.
Ufotkajte kad vidite vozilo i/ili javite gdje ste ga vidjeli!
Foto: Tihomir Šarčević, Višnjevac
Foto: Goran Živković
Foto: Vedran Drabek
Foto: Pavle Vidaković, Huttlerova [22.08.2011.]
Prema javljanju čitatelja, Googleovo vozilo je u Osijeku viđeno na više mjesta u gradu - Huttlerova, Reljkovićeva, Vukovarska, Bosutsko (kružni tok)...
Foto: Vedran Drabek |
Zadnja promjena: Redakcija 031; 25.08.2011. 15:55; ukupno mijenjano 7 put/a. |
|
|
|
|
Redakcija 031
|
Prema javljanju čitatelja, Googleovo vozilo je u Osijeku viđeno na više mjesta u gradu - Huttlerova, Reljkovićeva, Vukovarska, ... |
|
|
|
|
|
Duminske Trake
Ukupno postova: 401 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Ja sam ga vidio na zelenom polju kod toplane. |
|
|
|
|
|
Brick Top
Ukupno postova: 708 Spol: Muško
|
|
|
|
oftopik
Ukupno postova: 431 Spol: Nebitno
|
meni je prošao kroz ulicu... nadam se da me snimio kroz prozorska stakla i firangu |
Zadnja promjena: oftopik; 23.08.2011. 14:47; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
Duminske Trake
|
Balkanski špijun |
|
_________________ Lega moj...to su ti te dumine. |
|
|
|
cavino Ukupno postova: 202 Spol: Muško
|
i opet će im te slike stajat deset godina... |
|
|
|
|
|
Redakcija 031
|
Foto: Vedran Drabek
|
|
|
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
Super. Dobro da smo stigli postaviti ficu i tenka. Znao sam ja da nas komesar ima duboke i daleke veze, seze to i do Googlea. Stopirao on snimanje dok se instalacija nije postavila.
Samo, sto cemo s onom razularenom krvolocnom djecom-vandalima sto svojim nozicama udubljuju krov Fice?!
Hm, mozda najbolje da se predlozi kucni pritvor za svu djecu i njihove roditelje. Metalski radnici i varioci ce jos danas na brzinu ispraviti krov, sam da izdrzi dok prodje GoogleCar. To onda ostaje zauvijek, mora biti dobro taj ficek, tja necemo valjda u svijet slati makar-kakvu sliku o nama?! |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
Cadix
Ukupno postova: 9 Lokacija: Istok Spol: Nebitno
|
Izgleda da je fićo nekima problem kako god okreneš Street view ima opciju da se neka fotka može prijaviti ako smeta, pa eto možda nekako zamaskiraj fiću i tenka da ga narod nemora gledati i kad ode na net |
|
|
|
|
|
Duminske Trake
|
Kakve veze sad ima jebeni fićo s ovim?! Isuse moj bože pa šta je s vama,tafeljate gluposti gdje god stignete! Koji ste vi kompleksaši to svijet nije vidio... |
|
_________________ Lega moj...to su ti te dumine. |
|
|
|
Leteci mungos
|
Duminske Trake je napisao/la: ›
Kakve veze sad ima jebeni fićo s ovim?! Isuse moj bože pa šta je s vama,tafeljate gluposti gdje god stignete! Koji ste vi kompleksaši to svijet nije vidio...
|
Cool down, dude. Manje nervoze i odmah ces bolje kuziti zajebanciju. |
|
|
|
|
Otofx Ukupno postova: 168 Spol: Nebitno
|
|
|
|
Mikro
Ukupno postova: 500 Lokacija: Osijek VBK Spol: Muško
|
Danas je bio na kolodvoru oko 11h. |
|
|
|
|
|
Leteci mungos
|
Mikro je napisao/la: ›
Danas je bio na kolodvoru oko 11h.
|
Hm, danas je operirao na podrucju od Trpimirove do Zupanijske. Je li Donji grad i Jug vec obisao (vidjen je oko Huttlerove), ili? Vidio ga netko u Retfali?
Kontam da ce za par dana biti sve snimljeno. Dobro je sto je suncano i zeleno, pa ce i snimke imati onaj "vedriji" stih.
Zna li se tko vozi?! Lokalni vozaci, ili?! Koliko dana je u planu? Koliko ce Osijeka pokriti? Tako puno pitanja, a relativno malo odogovora ;-)
Btw. od zemalja u okruzenju, objavljeni su podaci samo za dio Rumunjske. Nema Austrije, Madjarske ni ex-Yu drzava. Hoce li Hrvatska biti prva, ili samo jedna u nizu, kad ce se puknuti podaci za cijelu regiju? Ako je suditi po popisu zemalja na http://maps.google.com/help/maps/streetview/learn/where-is-street-view.html - u drustvu smo nevelikog broja drzava. |
|
|
|
|
|
|