Autor |
Poruka |
mali_ivica
Ukupno postova: 2703 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
danijel20 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Pollux je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Makedonka rulz...stvarno dobri čevapi
|
očito nikada nisi jeo čevape u rubelju u zagrebu. kada probaš te iz rubelja, svi drugi čevapi su ti ko da jedeš govna
anyway, Kad mi je dao svoj čevap, nisam mogao, a da ga ne probam
|
A ,jeli?! |
|
|
|
|
|
fatcat
Ukupno postova: 1181 Spol: Nebitno
|
steam je napisao/la: ›
Puuuno bolji je novi Big Tasty.
|
Ja ovdje umirem za dobrim cevapima (u lepinji) a ti jedes tamo McShit... |
|
_________________ Sooner or later you will have to stand up for something or in the end you will stand up for nothing at all. |
|
|
|
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol: Žensko
|
tonya je napisao/la: ›
McDonalds??????
|
bljak........
najgore kad idem u kazalište, a osjetim prepoznatljivo slatkasti miris iz McDonaldsa. onda dovezu djecu u kazalište, pa svi prije i poslije završe tamo. odvratno. |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
DanicaV je napisao/la: ›
bljak........
najgore kad idem u kazalište, a osjetim prepoznatljivo slatkasti miris iz McDonaldsa. onda dovezu djecu u kazalište, pa svi prije i poslije završe tamo. odvratno.
|
Joooj, sad se prenemazes...
Osjetila smrad pcenog ulja, ili smrad ispusnih plinova, kanalizacije i sl. - isti kurac... bas mi na jaja idu svi ti koji se iscudjavaju nad tim sto je McD u zgradi u kojoj je.
Da je svima takvima toliko stalo do kulture (najcesce argument protiv McDa je cinjenica da se nalazi pored HNK), onda bi neki poduzetnik tamo napravio kakvo intelektualno okupljaliste salonskog tipa, ali ocito nitko u tome nije vidio interes - zbog nepostojanja pravog trzista. |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol: Žensko
|
Leteci mungos je napisao/la: ›
Joooj, sad se prenemazes...
Osjetila smrad pcenog ulja, ili smrad ispusnih plinova, kanalizacije i sl. - isti kurac... bas mi na jaja idu svi ti koji se iscudjavaju nad tim sto je McD u zgradi u kojoj je.
|
Uopće se ne prenemažem. Zgražam se.
Čak i da se ne osjeti smrad pečenog ulja, McD i HNK ne idu zajedno.
Odem obično na koncerte na Filozofski fakultet. Dvorana je takva, kakva jeste, unutra se ne osjeti miris Mc-a, ali zato motori i automobili.... uz zvuke klavire ili tako nečeg, super "doživljaj".
No, odoh na klopu u La Rosu....... |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
DanicaV je napisao/la: ›
No, odoh na klopu u La Rosu.......
|
...dobar tek... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol: Muško
|
|
|
|
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol: Muško
|
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
zna biti dobro i u Lavu, tamo na uglu između pije i zatvora. oni imaju dnevnu ponudu ili po prethodnom dogovoru za više ljudi. jeo sam tamo fiš, znao je biti odličan. |
|
|
|
|
|
Pollux
Ukupno postova: 145 Lokacija: Sin city - Old town Spol: Muško
|
ma da...vidiš godinama sam tamo prolazio i pitao se kakva je tamo hrana ) uvijek mi je izvana ličilo na neku rupu a nisam si dao truda da pogledam...morati ću malo naletiti ) |
|
_________________ no fear! |
|
|
|
tomi
Ukupno postova: 205 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Kineski, Dina Min u Reisnerovoj, sve za 5. Bio tamo vec xxxxx puta. Piletina Gon Bao...cips od jastoga, juha od kukuruza,, kiselo ljuta juha, proljetne role, tjestenina sa povrcem...jao...da prste polizes. Za 2 osobe oko 120kn izadje uz cugu. Onako, umjereno je i sasvim ok. Pizze i cevapi ti ponekad vec na usi izadju, dobro dodje promjena za onog tko to voli:) |
|
|
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
zlusch je napisao/la: ›
Bio sam pred koji mjesec s legom iz Jamerike i čovjek se pokidao od smijeha kad je vidio da su nacionalno kazalište i McD u istoj zgradi
|
Ne znam zasto su ljudi (ne mislim na tog Amera) toliko dresirani da na McD u HNK reagiraju s cudjenjem. Pogotovo oni koji zagovaraju neogranicene poduzetnicke slobode, kolanje kapitala i tako to.
Kao sto sam ranije rekao - svi ti koji se cude McD bi se trebali zapitati kako i zasto tamo nije nekakva gradska kavana.
Dao bih se okladiti da je velika vecina tih prigovaraca zadnji put u HNK (na predstavi, ne u WCu) bila kad se primalo u pionire/omladince ili prilikom nekih drugih zgoda u cast drugu Titu.
Cisto da ostanem ontopic, nedavno sam u restoranu Prehrane (ne dajte se uplasiti ovim soc-real imenom, prostor je vrlo ugodan i dobro uredjen) jeo odlicno pripremljena pureca prsa. Od drugih sam cuo da su i ostale stvari odlicne, ali puretina je takva da bih se do kraja zivota mogao hraniti samo njom.
Restoran Prehrane je na pocetku Vinkovacke, odmah poslije podvoznjaka (nakon Kruznog), s desne strane. |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Leteci mungos je napisao/la: ›
Cisto da ostanem ontopic, nedavno sam u restoranu Prehrane (ne dajte se uplasiti ovim soc-real imenom, prostor je vrlo ugodan i dobro uredjen) jeo odlicno pripremljena pureca prsa. Od drugih sam cuo da su i ostale stvari odlicne, ali puretina je takva da bih se do kraja zivota mogao hraniti samo njom.
Restoran Prehrane je na pocetku Vinkovacke, odmah poslije podvoznjaka (nakon Kruznog), s desne strane.
|
da, i ja sam bio nekidan, jeo teleći odrezak "dijana", bilo je jako fino, simpatičan ambijent i komunikativni, ali pristojni konobari. |
|
|
|
|
|
bili
Ukupno postova: 92 Spol: Nebitno
|
[quote="terrorWrist";p="34990"]
Stamba je napisao/la: ›
Nije baš u Osijeku, ali Citadela u Vardarcu - fiš i čobanac odlični
.....oooooo daaaaaaaa!!!!! fiš je tamo najjači, kak se toga nisam sjetio?!?!
|
Jest dobar je, odličan pak kao i onaj u Kovač čardi u Suzi,
ALI od 5 puta koliko sam tamo bio u zadnjih par mjeseci SVIH 5 PUTA je falilo čorbe. Jest da nas dvoje ima oko 160kg, ali to mi se nigdje dalje nije desilo s fišem! |
|
|
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
ukoliko vam je samo do snacka, a ne do prave večere... probala sam neki dan kraljevski sendvič u old bridge pubu - što će reći - 4 trokut sendviča s lukom, rajčicom, pršutom, puretinom i gljivama i tona pomfrita između! legica i ja nismo mogle disati nakon jedne, zajedničke porcije i još je ostalo! a sve to za 28 kuna.
ostalu klopu tamo još nisam probala, ali dosta ljudi kaže da je odlična, a cijene normalne. |
|
|
|
|
|
|
|