Autor |
Poruka |
Mrky007 Ukupno postova: 490 Spol: Nebitno
|
Nisam prozvao ostv nego sma pitao jel se negdje dalje pojavila ta vijest.
Uostalom vidjet ćemo sve ovih dana pa će neki od vas zaobilazit ovu temu kao i onu o izborima gdje ne odgovarate |
|
|
|
|
|
mapatil Ukupno postova: 254 Spol: Nebitno
|
Temu o izborima ne pratim jer nisam član niti jedne partije pa još uvijek smijem razmišljati vlastitom glavom. Naravno to vrijedi samo dok se ne oženim onda opet neću smjeti razmišljati vlastitom glavom ali u tom slučaju ću barem od druge strane dobiti nešto korisno
Što se tiće zaobilaženja evo ja neću zaobilaziti. Nisam čovjek koji zaobilazi (osim u pretjecanju) jer da jesam onda bi, recimo, morao zaobilaziti i tramvajsku prugu kad ju je već netko htio čupat zubima .
Et vidiš sad da je bolje biti slobodan ? Kad me netko od vas glavašoida bocne vratim mu kretenima poput medića. Kad me netko od hdz-ovaca bocne a joj... oni u biti ni ne bockaju više jer se ne mogu obraniti - HSP-ovci ? - dvorana, SDP- dovoljno je pogledati Zokija, HSLS - Bajto brate...
Poanta priče - svi ste isti. Ja smijem još uvijek reći što mislim - ponovno, dok ne kažem DA, onda smo otprilike u istoj gabuli... |
|
_________________ Vilenjak je želio saznati tko sam. Dobio je ponudu da se nađemo i upoznamo.
Vilenjak se tada ukakio i odbio upoznavanje! |
|
|
|
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol: Muško
|
mapatil je napisao/la: ›
Temu o izborima ne pratim jer nisam član niti jedne partije pa još uvijek smijem razmišljati vlastitom glavom. Naravno to vrijedi samo dok se ne oženim onda opet neću smjeti razmišljati vlastitom glavom ali u tom slučaju ću barem od druge strane dobiti nešto korisno
Što se tiće zaobilaženja evo ja neću zaobilaziti. Nisam čovjek koji zaobilazi (osim u pretjecanju) jer da jesam onda bi, recimo, morao zaobilaziti i tramvajsku prugu kad ju je već netko htio čupat zubima .
Et vidiš sad da je bolje biti slobodan ? Kad me netko od vas glavašoida bocne vratim mu kretenima poput medića. Kad me netko od hdz-ovaca bocne a joj... oni u biti ni ne bockaju više jer se ne mogu obraniti - HSP-ovci ? - dvorana, SDP- dovoljno je pogledati Zokija, HSLS - Bajto brate...
Poanta priče - svi ste isti. Ja smijem još uvijek reći što mislim - ponovno, dok ne kažem DA, onda smo otprilike u istoj gabuli...
|
Kad staneš uz neku političku opciju, možeš biti siguran da više zasigurno nisi pri zdravoj pameti... |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
|
francika
Ukupno postova: 2791 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
Očekujte svečano otvorenje kružnog toka i "S ceste" koje su građani darovali Portanovi uz veliki vatromet i podršku HDSSB-u. |
|
_________________ U svakom kukolju ima i žita. |
|
|
|
|
Sestrična radi u Portanovi i kaže da će joj sad sve legice iz Ivanovca dolazit svaki dan u radnju. Dosad su dolazile samo četvrtkom i Nedjeljom |
|
|
|
|
|
PEGY
Ukupno postova: 2664 Lokacija: Seychelles Spol: Nebitno
|
poslodavci inaće obožavaju kad zaposlenici imaju privatne posjete na radnom mjestu |
|
|
|
|
|
|
Zanimljivo je čitati ovaj topic i nasmijati se nekim likovima koji sada šute a siguran sam da se voze tim kružnim tokom kao i ja. |
|
|
|
|
|
roger Ukupno postova: 90 Spol: Nebitno
|
ma na ovom forumu je uvijek bilo i biti će bitno nešto popljuvat,napisat kako je nego glavašem plaćenik,da sve što se radi nevalja....kaki mi se već od svih vas tu!eto sam bi naveo još jednu činjenicu Osijek je među nekoliko tisuća gradova uvršten u top12 gradova za zlatni cvijet europe što vjerojatno nešto govori razumnom čovjeku!!al ne sumnjam opće kako će netko i u ovome naći zamjerku zar ne? |
|
|
|
|
|
|
Vozim danas prema čepinu i nazad i sjetim se da mi je nešto čudno.
Onda sam se sjetio ove teme i da je par likova pisalo ovo što je pisalo na prvoj stranici.
Uglavnom - naivci. |
|
|
|
|
|
markonato Ukupno postova: 380 Spol: Nebitno
|
Mrky007 je napisao/la: ›
Zanimljivo je čitati ovaj topic i nasmijati se nekim likovima koji sada šute a siguran sam da se voze tim kružnim tokom kao i ja.
|
Isto kao što je zanimljivo čitati pitanje upućeno tebi da li si se i vratio tom cestom iz Čepina za Osijek, koje si ignorirao više od 10 dana |
|
|
|
|
|
|
pa nisam se taj dan vratio ali jesam danas. Nitko nije ni rekao da će se taj dan to otvorit.
Ovdje je rečeno da se neće otvorit do 2.12.
ja sam rekao da hoće.
neki su ispali glupi i sad ih nigdje nema |
|
|
|
|
|
markonato Ukupno postova: 380 Spol: Nebitno
|
Mrky007 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
pa nisam se taj dan vratio ali jesam danas. Nitko nije ni rekao da će se taj dan to otvorit.
ja sam rekao da hoće.
neki su ispali glupi i sad ih nigdje nema
|
Pa zašto nisi odgovorio da se nisi vratio taj dan? Tipično politikantsko izbjegavanja odgovora kada ti to ne odgovara.
A usput ovdje je bilo rečeno da će se kružni tok otvoriti 31.10. pa su zato bile reakcije kakve su bile, ali teško je to shvatiti, zar ne? |
|
|
|
|
|
jabukaOS Ukupno postova: 112 Spol: Nebitno
|
Ovdje se radi o istome projektu i nemoguće je jedan dio otvoriti, a drugi ne kada tehnički nadzor ide tek kada se završi cijela dionica. No to ne znači da nećete moći proć kroz taj kružni tok... no kao što je već prije i utvrđeno, bitno je da se pljuje, no nećete još dugo 4.12. se bliži... |
|
|
|
|
|
|
markonato je napisao/la: ›
Mrky007 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ja sam rekao da hoće.
neki su ispali glupi i sad ih nigdje nema
|
Pa zašto nisi odgovorio da se nisi vratio taj dan? Tipično politikantsko izbjegavanja odgovora kada ti to ne odgovara.
A usput ovdje je bilo rečeno da će se kružni tok otvoriti 31.10. pa su zato bile reakcije kakve su bile, ali teško je to shvatiti, zar ne?
|
Ovdje je svašta rečeno.. Čak je rečeno da je ta cesta rađena da je ljudima iz Ivanovca bliže Portanova za 2 min.
zato sam i reagirao jer je rečeno i da se neće otvorit do 2.12.
danas je 16.11. i ja vozio cjeli krug |
|
|
|
|
|
|
|