Autor |
Poruka |
oftopik
Ukupno postova: 431 Spol: Nebitno
|
error post |
Zadnja promjena: oftopik; 06.11.2011. 14:43; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
mapatil Ukupno postova: 254 Spol: Nebitno
|
cadis1 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
mapatil je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Da se razumijemo nisam ničiji, čak štoviše svi, ali baš svi su isti, neki malo više ljigavi neki malo manje ali svi su nesposobni i gledaju samo svoju korist. Bubalo nije ništa bolji, rekao bih da je on jedan od gorih.
Kad kažem minusi - ma da je to rekao netko tko se konta, stvarno konta u ekonomiju, vjerovao bih to. Ali to je rekao Bubalo, bankar koji je uspio krivo izračunati koliko poreza Grad mora dati i zbog toga sam sebi blokirao dva puta račun Grada. Tako da njegovim izjavama sorry ali ne vjerujem ali baš ništa.
Laže li ? DA! Obečao je 4090 novih radnih mjesta, a nezaposlenost je veća za 2500 otkako je on preuzeo Osijek. Moguće je da ja i ti imamo različite kriterije, ali po meni, to nije uspješan grad
|
To sto ti ne volis gosp. Bubala to je tvoja stvar,ali nikako ne mozes reci da je on los i da je jedan od gorih,ocito imas neki dobar razlog da to pises,a da nebi to samo ostalo na rijecima imas clanak koji je izasao u medijima kako je osijek najuspjesniji financijski grad u RH
|
Nisi dobro čitao prethodni moj post. Ne volim ni jednog, ali da mi je Bubalo jedan od gorih, je. Napisao sam ti zašto je - jer je nesposoban kao bankar, jer je lažov koji je obećao nova radna mjesta a na ipak povećao nezaposlenost. Jer za direktore postavlja medića i ostane balvane koji tvrde da je Klisa najprivilegiraniji dio grada. Jer podržava direktore koji u vrijeme krize potroše 2 000 000 kn na ručkove i poklone poslvonim "partnerima". Jer je dio stranke koja ne izbacuje osuđene zbog prijetnji smrću, osuđene zbog muljaža sa putnim nalozima i podržavaju one koji su pod suđenjem za podmićivanjem sudaca, a istodobno se ne libe prozivati druge za isto. E zato mislim da je HDSSB ista stvar kao i HDZ, potpuno ista stvar. I ako ljudi im dopuste da budu na vlasti duže vrijeme, Osijek će završiti kao i Hrvatska u totalnom rasulu, a ni ovako mu puno ne treba do toga. Nadam se da sam dovoljno jasno objasnio zašto mislim da je bubalo i čitava bagra HDSSB-ova najgore što nam se može dogoditi, a nažalost i događa. |
|
|
|
|
|
The Forger Ukupno postova: 145 Spol: Nebitno
|
mapatil je napisao/la: ›
Da se razumijemo nisam ničiji, čak štoviše svi, ali baš svi su isti, neki malo više ljigavi neki malo manje ali svi su nesposobni i gledaju samo svoju korist. Bubalo nije ništa bolji, rekao bih da je on jedan od gorih.
Kad kažem minusi - ma da je to rekao netko tko se konta, stvarno konta u ekonomiju, vjerovao bih to. Ali to je rekao Bubalo, bankar koji je uspio krivo izračunati koliko poreza Grad mora dati i zbog toga sam sebi blokirao dva puta račun Grada. Tako da njegovim izjavama sorry ali ne vjerujem ali baš ništa.
Laže li ? DA! Obečao je 4090 novih radnih mjesta, a nezaposlenost je veća za 2500 otkako je on preuzeo Osijek. Moguće je da ja i ti imamo različite kriterije, ali po meni, to nije uspješan grad
|
To sto ti ne volis gosp. Bubala to je tvoja stvar,ali nikako ne mozes reci da je on los i da je jedan od gorih,ocito imas neki dobar razlog da to pises,a da nebi to samo ostalo na rijecima imas clanak koji je izasao u medijima kako je osijek najuspjesniji financijski grad u RH
|
Nisi dobro čitao prethodni moj post. Ne volim ni jednog, ali da mi je Bubalo jedan od gorih, je. Napisao sam ti zašto je - jer je nesposoban kao bankar, jer je lažov koji je obećao nova radna mjesta a na ipak povećao nezaposlenost. Jer za direktore postavlja medića i ostane balvane koji tvrde da je Klisa najprivilegiraniji dio grada. Jer podržava direktore koji u vrijeme krize potroše 2 000 000 kn na ručkove i poklone poslvonim "partnerima". Jer je dio stranke koja ne izbacuje osuđene zbog prijetnji smrću, osuđene zbog muljaža sa putnim nalozima i podržavaju one koji su pod suđenjem za podmićivanjem sudaca, a istodobno se ne libe prozivati druge za isto. E zato mislim da je HDSSB ista stvar kao i HDZ, potpuno ista stvar. I ako ljudi im dopuste da budu na vlasti duže vrijeme, Osijek će završiti kao i Hrvatska u totalnom rasulu, a ni ovako mu puno ne treba do toga. Nadam se da sam dovoljno jasno objasnio zašto mislim da je bubalo i čitava bagra HDSSB-ova najgore što nam se može dogoditi, a nažalost i događa.
|
tebi sigurno jesu najgori jer su tvoju političku opciju bacili u opoziciju, koja god ona bila. kojih su to 2500 otpuštenih iz gradskih tvrtki? možda oni Đapićevi iz GPP-a koji su zapošljavani prije izbora 2009.? |
|
|
|
|
|
cadis1 Ukupno postova: 74 Spol: Nebitno
|
|
|
Nisi dobro čitao prethodni moj post. Ne volim ni jednog, ali da mi je Bubalo jedan od gorih, je. Napisao sam ti zašto je - jer je nesposoban kao bankar, jer je lažov koji je obećao nova radna mjesta a na ipak povećao nezaposlenost. Jer za direktore postavlja medića i ostane balvane koji tvrde da je Klisa najprivilegiraniji dio grada. Jer podržava direktore koji u vrijeme krize potroše 2 000 000 kn na ručkove i poklone poslvonim "partnerima". Jer je dio stranke koja ne izbacuje osuđene zbog prijetnji smrću, osuđene zbog muljaža sa putnim nalozima i podržavaju one koji su pod suđenjem za podmićivanjem sudaca, a istodobno se ne libe prozivati druge za isto. E zato mislim da je HDSSB ista stvar kao i HDZ, potpuno ista stvar. I ako ljudi im dopuste da budu na vlasti duže vrijeme, Osijek će završiti kao i Hrvatska u totalnom rasulu, a ni ovako mu puno ne treba do toga. Nadam se da sam dovoljno jasno objasnio zašto mislim da je bubalo i čitava bagra HDSSB-ova najgore što nam se može dogoditi, a nažalost i događa.
|
Osječko-baranjska zupanija je izvukla najvise sredstava iz predpristupnih fondova,grad osijek najbolje stojeci financijski grad u hrvatskoj,HDSSB-ovi zastupnici JEDINI koji se bore sa svoju slavoniju,ma di su ti ostali zastupnici iz slavonije,stisnuti su ko misevi u saboru ili ni ne dodu u sabor,HDSSB je na vlasti i u gradu i u zupaniji i vidljiv je rast i zupanije i grada,a sta je s ostale 4 zupanije ?? koje dakako vodi HDZ.... zadnje po razvijenosti u drzavi a? ma to sto sam ja napiso nije nista istina sigurno da... To su cinjenice koje su bitno i koje su istinite,a ove tvoje price su besmislena preklapanja pojedinih novinara...hvala |
|
|
|
|
|
jabukaOS Ukupno postova: 112 Spol: Nebitno
|
pa da zivi bili pa vidjeli )) u ovom nasem gradu se nesto napokon pocelo gradit a da se grad ne zaduzuje.
|
???? - a što je s onim planom o zaduženju za 70 milijuna namjenjeno gradskim investicijama (ožujak ove godine). Samo taj kredit treba doći na naplatu (prva rata jel) u 11. (ako se ne varam) mjesecu.
Ali znaš što mene najviše zanima? Ma evo i na ovom portalu su svi pisali kako je Osijek zadužen kako će nam prugu otplačivati jdeca djece mojih praunuka, bla, bla. A evo vidi dvije godine nakon toga Grad u plusu ?? Oće to bit da je netko muljao da je Grad toliko zadužen ? Mislim nitko normalna tko se kuži u ekonomiju ne može reći da se toliko zaduženje kako su hdssb/hns pričali može maknuti u dvije godine?
|
Ako si u HSP, onda ne možeš vjerovat, pošto su oni samo vadili iz firmi A što se tiče te pruge, pa koliko znam, GPP je i dalje u gubitku, a taj kredit se još nije ni počeo otplaćivati. A za tvoju informaciju, grad i GPP djeluju kao odvojene pravne osobe i svaka ima svoj račun tako da grad može biti u plusu, a istodobno GPP u minusu ili obrnutno. Dirketno, ne ovise jedan o drugom. Al dobro, nisi ti kriv, nisu te u središnjici podučili |
|
|
|
|
|
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol: Muško
|
The Forger je napisao/la: ›
... kojih su to 2500 otpuštenih iz gradskih tvrtki? možda oni Đapićevi iz GPP-a koji su zapošljavani prije izbora 2009.?
|
U navedenoj tvrtki je otpušteno dvoje-troje ljudi.
Bilo je nešto promjene radnih mjesta,što je bilo i za očekivat,
no uglavnom kozmetičke naravi. Tako da nema govora o sječi
stranačkih ili nekih drugih kadrova. |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
|
|
|
|
|
ček, jel ne bi trebalo gore pisati angelium umjesto mapatila? |
|
|
|
|
|
francika
Ukupno postova: 2791 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
Izgleda da su vanzemaljci koji vladaju u Osijeku poludili.
Umjesto da prave krugove u žitu, oni prave krugove u cestovnom prometu.
Izleda da im fale neke vijuge i da pokušavaju to rješiti na sve moguće načine. |
|
_________________ U svakom kukolju ima i žita. |
|
|
|
francika
|
Tek sad sam pročitao tekst.
Nedavno je izrečena obmana građana gdje je rečeno da će pruga kroz Višnjevac koštati 20 milijuna kuna.
No dobro, nemam što zamjerit jer i sam kad potrošim 1000 kn ženi kažem da sam potrošio samo 100 kn, a i ona meni isto.
Pljačkaju Vas lažovi, da ne kažem lopovi! |
|
_________________ U svakom kukolju ima i žita. |
|
|
|
Ifrit
Ukupno postova: 24 Lokacija: Tu negdje Spol: Muško
|
cadis1 je napisao/la: ›
|
Slažem se potpuno.
Najuspješniji je. I to pokazuje ulaganjem u projekte ovog tipa. |
|
_________________ Idemo na kavu? |
|
|
|
cadis1 Ukupno postova: 74 Spol: Nebitno
|
francika je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Izgleda da su vanzemaljci koji vladaju u Osijeku poludili.
Umjesto da prave krugove u žitu, oni prave krugove u cestovnom prometu.
Izleda da im fale neke vijuge i da pokušavaju to rješiti na sve moguće načine.
|
ako mislis na kruzne tokove,onda se grdno varas ili nemas pojma o cestovnom prometu,inace kruzni tok je najucinkovitiji i najbolji za regulaciju prometa u kojem po pravilu nebi trebalo dolauit do zaustavljanja...proputuj malo svicarskom i slicnim drzavama pa ces vidit koliko je puno kruznih a malo semafora |
|
|
|
|
|
Mrky007 Ukupno postova: 490 Spol: Nebitno
|
francika je napisao/la: ›
Nedavno je izrečena obmana građana gdje je rečeno da će pruga kroz Višnjevac koštati 20 milijuna kuna.
|
ne piše da ce pruga kostati 20 milijuna nego da 20 milijuna namjenjenih mostu ide za prgu. DAkle taj novac i dodatan novac koji je bio predviđen za prugu. Kuiš? |
|
|
|
|
|
The Forger Ukupno postova: 145 Spol: Nebitno
|
|
|
|
|
No dobro, nemam što zamjerit jer i sam kad potrošim 1000 kn ženi kažem da sam potrošio samo 100 kn, a i ona meni isto.
Pljačkaju Vas lažovi, da ne kažem lopovi!
|
ovaj francika se ocito nemoze pomirit s cinjenicom da tramvaj ide do visnjevca a ne portanove a onda tu *ebe pol foruma |
|
|
|
|
|
francika
|
Mrky007 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
ne piše da ce pruga kostati 20 milijuna nego da 20 milijuna namjenjenih mostu ide za prgu. DAkle taj novac i dodatan novac koji je bio predviđen za prugu. Kuiš?
|
Već si nekoliko puta dokazao koliko si glup, ali su uporan. Za most je bilo predviđeno 50 milijuna kuna, a ne 20 milijuna. |
|
|
|
|
|
|
|