Autor |
Poruka |
Pollux
Ukupno postova: 145 Lokacija: Sin city - Old town Spol: Muško
|
U krim seriji "Istraga" pojavljuje se osoba D..... Todorić srbin koji je bio u HV-u i koji nije radi bizarnosti birokracije mogao dobiti HR državljanstvo (iako je rodjen u HR). Zna li tko što o njemu, je li tko gledao večerašnju istragu? |
|
|
|
|
|
8
Ukupno postova: 1860 Spol: Muško
|
U "Istragi", ha? Kako je onda nominativ... Istrága?
Zvuči kao narodni ples iz Portugala!
Ratković je milijardu puta bio na televiziji, a odgovara profilu koji si opisao.
Pa ne da su mu htjeli otkazati državljanstvo, nego ga je Glavaš dao skratiti za glavu.
Khm, i radi nevjernih Toma - Fehir je priznao djelo. A rekao je i tko mu je zapovjedio. |
|
_________________ Nekad davno bijah gej,
spasio me Horus Hej! |
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...ovo nije topic o Glavašu...
...ja sam kao nešto malo pratila "Istragu"...samo previše je takvih kao taj neki čedo...dalo bi se na prste nabrojati koliko je takvih završilo u zatvoru... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
Pollux
|
8 je napisao/la: ›
U "Istragi", ha? Kako je onda nominativ... Istrága?
Zvuči kao narodni ples iz Portugala!
Ratković je milijardu puta bio na televiziji, a odgovara profilu koji si opisao.
Pa ne da su mu htjeli otkazati državljanstvo, nego ga je Glavaš dao skratiti za glavu.
Khm, i radi nevjernih Toma - Fehir je priznao djelo. A rekao je i tko mu je zapovjedio.
|
Koji si ti kreten...daj od...bi u skokovima! Što je, nova zanimacija ti je tražiti moje pravopisne greške...zaobilazi me molim te i očekuj isto od mene!
ovo nema veze sa Glavašom... |
Zadnja promjena: Pollux; 24.11.2006. 8:58; ukupno mijenjano 1 put. |
_________________ no fear! |
|
|
|
Pollux
|
Pa da anakonda...hebote, čovjek je branio Osijek, tražio tri puta državljanstvo jer je rođen u Hrvatskoj, nikada nije u životu bio u Srbiji i tek je radi "istrage" dobio HR državljanstvo...kada je već ostao na ulici bez ičega jer je bio čovjek bez dokumenata...mislio sam, je li netko zna toga tipa? |
|
|
|
|
anakonda
|
anakonda je napisao/la: ›
...ovo nije topic o Glavašu...
...ja sam kao nešto malo pratila "Istragu"...samo previše je takvih kao taj neki čedo...dalo bi se na prste nabrojati koliko je takvih završilo u zatvoru...
|
...ups, kakva greška...sad sam se totalno prosrala...naime, krivo sam pohvatala neke konce...ispričavam se svima na svom ispadu neograničene gluposti...u nadi da ćete prihvatiti moju ispriku, bilježim se sa štovanjem... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
Pollux
|
jesi da...ali sam zanemario |
|
|
|
|
anakonda
|
...da, hvala... ovo mi je dobra pouka da se ne pokušavam praviti pametna ranom zorom uz jutarnju kavicu... ... |
|
|
|
|
--- Ukupno postova: 2910 Spol: Nebitno
|
anakonda je napisao/la ( Pogledaj post): ›
...da, hvala... ovo mi je dobra pouka da se ne pokušavam praviti pametna ranom zorom uz jutarnju kavicu... ...
|
prvo popij kavu pa onda pametuj... |
|
|
|
|
|
Pollux
|
i dakle nitko tipa ne zna? |
|
|
|
|
anakonda
|
gazda777 je napisao/la: ›
...da, hvala... ovo mi je dobra pouka da se ne pokušavam praviti pametna ranom zorom uz jutarnju kavicu... ...
|
prvo popij kavu pa onda pametuj...
|
...ne slušam muške savjete, inače, ali ajd... ... |
|
|
|
|
|
gazda777 je napisao/la: ›
|
prvo popij kavu pa onda pametuj...
|
...ne slušam muške savjete, inače, ali ajd... ...
|
neeee, ženske savjete ne treba slušati...kakva amterka... |
|
|
|
|
|
anakonda
|
...did you mean "amaterka"'?...
...ah, vidiš - ni kava mi ne pomaže da budem pametnija... |
|
|
|
|
|
aha. štamparska greška, previše krvi u kofeinu... |
|
|
|
|
|
anakonda
|
...pa, pošto smo se dotaknuli teme o godinama kada ljudi postaju kao djeca, u nekim prijašnjim postovima, eo jedan dobronamjeran savjet: u tim godinama opasno je piti puno kave, znaš - srce, visoki tlak i slično... |
|
|
|
|
|
|