Autor |
Poruka |
nemo1
Ukupno postova: 70 Spol: Žensko
|
Dolazi zima, auto trazi garazu, a ona zatrpana starim papirom! Zna li netko da li ikoja firma u Osijeku otkupljuje stari papir, ili barem skuplja, pa da napravim radnu akciju i ocistim garazu?! |
|
|
|
|
|
saba
Ukupno postova: 1320 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
unijapapir, ne otkupljuju al ti ga ja mislim za dž odvezu nazoveš ih i to je to |
|
|
mobilmedia Ukupno postova: 11 Spol: Nebitno
|
Pozz...ev iako kasnim skoro godinu dana,da vam velim...cuvajte stari papir jos malo,iz pouzdanih izvora znam da uskoro krece otkup od strane jedne privatne tvrtke:)...pozzz |
|
|
|
|
|
fallenone Ukupno postova: 5 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
jel pocelo to tvoje otkupljivanje od strane pouzdanog izvora
..zanima me oce li biti sta od toga |
|
|
|
|
|
besprizorni Ukupno postova: 65 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
saba
Ukupno postova: 1320 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
totalno je najpouzdaniji |
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
Samo fali da nam kaže i neku dojavu za uplatit |
|
|
|
|
hahahahahhahahahahahahahahhahaahh |
|
|
|
|
|
kolacic
Ukupno postova: 171 Spol: Žensko
|
kod mog buraza u osnovnoj... razred koji skupi najviše papira ide na jednodnevni izlet
mislim da se otkup vrši samo od pravnih osoba, od fizičkih ne! Ali možeš pitati u PAN-u |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kolacic
Ukupno postova: 171 Spol: Žensko
|
"Veliku pažnju pridajemo očuvanju okoliša.
Skupljamo, sortiramo i otkupljujemo stari papir i tetrapack na području Hrvatske koji zatim
prerađujemo oporabom u novi papir.
Potrošnja vode i energije svedeni su na najmanju moguću mjeru u postojećim uvjetima. "
firma je iz Donjih Andrijevaca (okolica Sl.Broda)
http://www.pan-paper.hr/ |
|
|
|
|
|
sokrat
Ukupno postova: 982 Lokacija: ....ispod mosta.... Spol: Muško
|
...danas bijah u Belišću d.d...oni što proizvode papir i ambalažu....i kažu oni..otkup starog papira je skočio sa 0.10kn/kg na čak 1 kn/kg.... malo kasnije slušam jednu radiopostaju ( da ne reklamiramo ) i oni ponove isto to....i sad si ja računam.....svi oni silni leci ( lidl,kaufland,konzum,kika,lesnina...bla bla bla) nije puno,al uz još malo truda da se ovdje nekog vraga i skupit....samo još moram saznat tko ga otkupljuje....onima u unijapapiru ne dam....ja dovezem a oni ga prodau dalje...nedam... |
|
_________________ "....jebe mi se za nacionalnu,vjersku i rasnu pripadnost....ja sam čovjek i to je to..." |
|
|
|
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
sokrat je napisao/la ( Pogledaj post): ›
...danas bijah u Belišću d.d...oni što proizvode papir i ambalažu....i kažu oni..otkup starog papira je skočio sa 0.10kn/kg na čak 1 kn/kg.... malo kasnije slušam jednu radiopostaju ( da ne reklamiramo ) i oni ponove isto to....i sad si ja računam.....svi oni silni leci ( lidl,kaufland,konzum,kika,lesnina...bla bla bla) nije puno,al uz još malo truda da se ovdje nekog vraga i skupit....samo još moram saznat tko ga otkupljuje....onima u unijapapiru ne dam....ja dovezem a oni ga prodau dalje...nedam...
|
evo, i ja sam danas citao o tome ... Rast cijena papira bacio Cistocu u ocaj |
|
|
|
|
|
ciciban Ukupno postova: 3 Spol: Nebitno
|
...danas bijah u Belišću d.d...oni što proizvode papir i ambalažu....i kažu oni..otkup starog papira je skočio sa 0.10kn/kg na čak 1 kn/kg.... malo kasnije slušam jednu radiopostaju ( da ne reklamiramo ) i oni ponove isto to....i sad si ja računam.....svi oni silni leci ( lidl,kaufland,konzum,kika,lesnina...bla bla bla) nije puno,al uz još malo truda da se ovdje nekog vraga i skupit....samo još moram saznat tko ga otkupljuje....onima u unijapapiru ne dam....ja dovezem a oni ga prodau dalje...nedam...
|
Gdje si točno vozio papir na otkup?Jel ima ograničeno koliko se može dovest ili? |
|
|
|
|
|
sokrat
Ukupno postova: 982 Lokacija: ....ispod mosta.... Spol: Muško
|
ciciban je napisao/la: ›
.....samo još moram saznat tko ga otkupljuje..
|
Gdje si točno vozio papir na otkup?Jel ima ograničeno koliko se može dovest ili?
|
citirajući samog sebe dadoh ti odgovor... |
|
_________________ "....jebe mi se za nacionalnu,vjersku i rasnu pripadnost....ja sam čovjek i to je to..." |
|
|
|
|
|