Autor |
Poruka |
art Ukupno postova: 1 Spol: Nebitno
|
znam da je ova tema bila.. ali ja i dalje ne mogu naći ginekologa koji prima pacijente u Osijeku. Pa Vas molim za pomoć, ako znate da mi javite
Naravno, tražim dobrog ginekologa muško ili žensko - svejedno
hvala |
|
|
|
|
|
Jaz
Ukupno postova: 142 Spol: Nebitno
|
Jasminka Leko ti je ok. A sad, prima li pacijente, to ćeš morati provjeriti kod nje. Park kralja Petra Krešimira IV. |
|
|
|
|
|
Sleepwalker
Ukupno postova: 350 Lokacija: A place between sleep and awake. Spol: Nebitno
|
...pa, ako znaš da je bila ta tema, onda znaš i da postoje samo 2 ginekologa koji primaju pacijente.
Jedan je neki Stanić, drugi je neki u Čepinu, ne znam kako se zove.
Možeš navodno nazvati HZZO (ne znam broj, nađi na internetu), pa pitati kako se točno zove taj drugi, a i općenito provjeriti prima li itko pacijente, iako...poprilično je poznato da ne.
..a i pitanje je zašto su baš ta dvojica slobodna već godinama, a žene stalno u potrazi za ginekolozima. Ne mora bit da su loši, al da sam skeptična, jesam.
Imaš i ovdje neke komentare http://www.forum.hr/showthread.php?t=499024 |
|
_________________ Colorless green ideas sleep furiously. |
|
|
|
-nella-
Ukupno postova: 1739 Lokacija: zemlja čudesa Spol: Žensko
|
Mda, ok...
I mislim da ne prima. |
|
|
|
|
|
Gala_pia Ukupno postova: 138 Lokacija: osijek Spol: Žensko
|
nemoj nikad ici kod lekinice, ni pod zivu glavu!!! |
|
|
|
|
|
Jaz
|
why? imaš neke traume, ili...?
moja jedina zamjerka na nju je još otprije par godina, što su me ona i ona njena sestra tjerale da pijem one retardirane Yaz tablete i to 3 mjeseca, koja su mi bila najodvratnija u životu. Mislim, jasno mi je da one nekom savršeno odgovaraju. Ali nisam joj mogla dokazati da meni nikako ne...Kakva je trudnicama, to me baš zanima? |
|
|
|
|
|
|
neznam kakva je s trudnicama, al ja u zivotu goreg doktora ili doktoricu nisam upoznala. tolka nestrucnost u radu, da je to za poludit!! |
|
|
|
|
|
Jaz
|
Evo, ja sam uvijek išla kod nje zbog nekih infekcija, gljivica i sl. i nisam primijetila nekakve nepravilnosti u radu..Svidjelo mi se to što ona to uvijek još pogleda pod mikroskop kako bi bila sigurna o čem se radi, propiše terapiju i sve ok. S ostalim (osim već navedenog Yaz-a) nisam imala iskustva. |
|
|
|
|
|
|
ma ja pricam o njezinim komukacijskim vjestinama i eticnosti pri radu!!! pozli mi kad pomislim da moram ici kod nje! |
|
|
|
|
|
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol: Žensko
|
Potpisujem! bila sam kod nje prije 3-4 godine, kad skoro nisam umrla. Moja ginekologinja tad nije radila i morala sam kod ove jer je bilo jako hitno, da bi mi gospodična TOTALNO promašila dijagnozu i bilo mi je svakim danom sve gore i gore. Kad sam otišla kod svoje ginekologinje i čula da je ova totalno fulala dijagnozu, došlo mi je da nekoga našamaram! Da se tako ide igrati ljudskim zdravljem i životom zbog svoje nestručnosti, ja ne mogu vjerovati!
Sramota je kakvi sve kvazi doktori rade u hrvatskom zdravstvu!
Trebala sam ju tad tužiti, samo mi nije palo na pamet - bilo mi je najvažnije da izvučem živu glavu i da se oporavim! |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
|
Jaz
|
eh, da...nije baš od pričljivijih ljudi koje sam upoznala...ali nadam se da neću i ja imati sličnih situacija, kao Stella1989..Bože pomozi. |
|
|
|
|
|
FunkyLady Ukupno postova: 613 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Jasna Hauzer Jest da je malo izvan Osijeka, ali je toliko nježna i divna da mi uopće nije bed ići na pregled |
|
_________________ „Koja se to bit otkriva nakon što svi društveni snovi iščeznu, a čovjek uvidi da su "mogućnosti vjere za njega posve dokinute"? Tijelo. Samo ecce homo, očiti patetični, konkretni čovjek. Jer "jedno je sigurno: meso smo, potencijalne lešine. Kad god uđem u mesnicu začudim se što nisam ondje, umjesto tih životinja."“ |
|
|
|
crnka1981 Ukupno postova: 1 Spol: Nebitno
|
Help da li znate na koji broj u Hzzo trebam nazvati u vezi slobodnog ginekologa?!
Hvala |
|
|
|
|
|
Anjica Ukupno postova: 36 Spol: Žensko
|
Help da li znate na koji broj u Hzzo trebam nazvati u vezi slobodnog ginekologa?!
Hvala
|
Nazoveš 220 800 i pitaš ima li koji ginekolog/ginekologinja da prima pacijente u području gdje živiš, pretpostavljam u Osijeku ili okolici i onda te spoje s nekim drugim operaterom i opet pitaš ovo navedeno i onda ti napokon kažu;-) |
|
|
|
|
|
|
|