Autor |
Poruka |
Sleepwalker
Ukupno postova: 350 Lokacija: A place between sleep and awake. Spol: Nebitno
|
''Na pitanje kako je izborni stožer HSP-a Ante Starčević došao do adresa svih studenata, odgovora nema''
|
|
_________________ Colorless green ideas sleep furiously. |
|
|
|
francika
Ukupno postova: 2791 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
A šta je tu čudno? Jedino još USKOK ne zna njegove muljaže sa namještanjima javnih natječaja i sukoba interesa.
Sigurno studentima laže u 4 oka da će dobiti posao na Fakultetu, a s ovakvom facom bi ga se i Hitler uplašio, a kako nebi studenti u strahu da neće položiti ispite ako ne glasaju za njega. Garantiram da će i verbalno vršiti pritisak na studente pozivajući se na poslani e-mail.
A po drskosti bi i Šešelja posramio. |
|
_________________ U svakom kukolju ima i žita. |
|
|
|
PEGY
Ukupno postova: 2664 Lokacija: Seychelles Spol: Nebitno
|
ja u tome nevidim ništa loše |
|
|
|
|
|
Angelium
Ukupno postova: 874 Spol: Nebitno
|
Pegy nadam se da si samo sarkastična. Jer ako lik iskoristi tajne podatke bilo koga pa tako i studenata, što ga sprječava da se dokopa i recimo, medicinskih dokumenata pa onda ucjenjuje ljude za glas, dva više ?
A da ne govorimo za što ih sve može ucjenjivati mimo glasova.
Ili recimo da se dokopa podataka o računima... |
|
|
|
|
|
PEGY
|
što bi bilo kad bi bilo???
ja to gledam kao još jednu reklamu u sandučiću |
|
|
|
|
|
Angelium
Ukupno postova: 874 Spol: Nebitno
|
ja to gledam na način da je lik dopustio svojoj političkoj stranci pristupanje serveru fakulteta kojem je dekan. Na tom serveru su i ostali podaci studenata, no isto tako i studomat preko kojega se upisuju ocjene. Piše u mailu u stožeru su mi i sadašnji studenti. Jel treba više objašnjavati. Ali ok, jednostavno imamo različito gledište |
|
|
|
|
|
markonato Ukupno postova: 380 Spol: Nebitno
|
|
|
|
PEGY
|
|
Zadnja promjena: PEGY; 24.01.2013. 12:15; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
francika
Ukupno postova: 2791 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
|
|
|
Dino8090
Ukupno postova: 440 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
Sharon
Ukupno postova: 1469 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
|
|
|
jaguar Ukupno postova: 173 Spol: Nebitno
|
Ovo nema ni u Zanzibaru. ovo najviše govori o tom čovjeku i toj stranci koju vodi. radi se o klasičnoj zlouporabi ovlastio i položaja |
|
|
|
|
|
jaguar Ukupno postova: 173 Spol: Nebitno
|
Ali to nije sve sjećamo se i jedne stranke koja je maloljetnim maturantima poslala poziv da se učlane u njihovu stranku. koja ono bijaše stranka.???? |
|
|
|
|
|
Spore
Ukupno postova: 213 Lokacija: jug 2 Spol: Muško
|
Hahahahah koja laz ja idem na etf i nisam nikakav mail dobio s programom stranke... Ovo je zadnja godina dekana , iduce su izbori za novog dekana , pa se zeli Galica oblatit... Sramota cccc |
|
_________________ We are anonymous, we are legion, we do not forgive, we do not forget expect us!!!
http://www.whatis-theplan.org |
|
|
|
mapatil Ukupno postova: 254 Spol: Nebitno
|
Šta ti baljezgaš ? To tvoje nevinašce od dekana je priznao da je njegov stožer slao e-mailove. |
|
_________________ Vilenjak je želio saznati tko sam. Dobio je ponudu da se nađemo i upoznamo.
Vilenjak se tada ukakio i odbio upoznavanje! |
|
|
|
|
|