Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Božićna bajka u osječkom tramvaju GPP-a

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
maddox_rumble

Ukupno postova: 848
Spol: Muško Muško
Post Postano: 23.11.2011. 18:43 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

@trabant

potpuno krivo, na celu poduzeca trebaju bit marketing i managament strucnjaci, zasto bi prometni inzinjer bio dobar rukovoditelj gpp ako ne zna nista o financijama i marketingu

sto se tice akcije, jako lijepo i super za djecu Smile

Ukupno postova: 2492
Post Postano: 23.11.2011. 19:07 
Naslov:  

trabant je htio reći da na čelu gpp-a treba biti lopov..jer kad je dobro velikom lopovu, dobro je i malom lopovu..pametnom dosta Smile

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
trabant
Ukupno postova: 37
Spol: Nebitno Nebitno
Upozorenja : 1
Post Postano: 24.11.2011. 7:06 
Naslov:  

.....

Zadnja promjena: trabant; 24.11.2011. 11:35; ukupno mijenjano 2 put/a.

trabant
Post Postano: 24.11.2011. 7:37 
Naslov:  

.....

Zadnja promjena: trabant; 24.11.2011. 10:51; ukupno mijenjano 1 put.

audiworld

Ukupno postova: 2078
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 24.11.2011. 9:08 
Naslov:  

alo miki ja sam jebeni MAGISTAR i imam plaću 0 kuna.. a tu su NKV imali 4 milje ..o čem ti pričaš majke ti? DA treba marketing, DA treba nagradna igra... Nisam neki ekstra stručnjak za tramvaje, ali neka ima 40 sjedećih mjesta u njemu, to je 40x25 što iznosi 1000kuna.. Znači za 90 minuta( 2 vožnje po 45 minuta) oni zarade Gardaland za dijete i roditelja... akcija je od 3.-31.12. a vožnji će valjda biti jebemu više od 2... Koliko ima vrtića u Osijeku i okolici? Djece od 1.-4. razreda itd.... Baka i djedova s unučadi mlađom od 5 godina, koji kada vide Božić Batu:P padnu u trans jer uistinu vjeruju da postoji... Oni na tom tramvaju u kojem fol nešto dijele mogu dobro zaradit... E, a upravo zbog tvog načina razmišljanja i kroničnog intelektualnog deficita ti nisi direktor...

Post Postano: 24.11.2011. 9:53 
Naslov:  

....

Zadnja promjena: trabant; 24.11.2011. 10:52; ukupno mijenjano 1 put.

audiworld

Post Postano: 24.11.2011. 10:00 
Naslov:  

na ovo tvoje ruganje ,doslovno, kako ti imaš 5000 a ja 0 ću se suzdržat... To samo govori o tebi... da si u deficitu , jesi... Riječ je o periodu od mjesec dana u kojem će klinci uživat i sigurno će imati neki efekt.. Da i ostanu na 0 ( u minus vjerojatno neće) napravili su lijepu stvar za djecu ovog grada..

I da se još jednom osvrnem na kraj tvog balkanoidnog posta... a)može te biti sram , b) ako ti poslodavac shvati kolko si glup mogao bi ostati bez tih jakooo dobrih 5 kilji

Ukupno postova: 121
Post Postano: 24.11.2011. 10:42 
Naslov:  

trabant je napisao/la:
.....

Čitam ove postove, pa mi vrag nije dao mira i zato sam se malo pobrinuo da dobijem provjerene informacije:

1. Nije gospođica Sanja Mršo nego gospođa
2. Putovanje u Gardaland ne plačaju radnici GPP-a nego putovanje poklanja turistička agencija Kompas i kod njih se to vrlo lako može provjeriti
3. Nema smisla pisati dalje jer se već iz prve dvije informacije vidi da ne barataš sa dobrim informacijama i da sam na tvom mjestu ne bi dalje obmanjivao ljude sa lažima i teorijama zavjere!

Zadnja promjena: Tram111; 24.11.2011. 11:39; ukupno mijenjano 1 put.

PEGY

Ukupno postova: 2664
Post Postano: 24.11.2011. 10:43 
Naslov:  

akcija je lijepa i treba dječicu razveseliti u ovo blagdansko vrijeme. Zašto bi našoj djeci već sada navaljivali teret krize i opljačkane zemlje, pa valjda se trebaju kolikotoliko bezbrižno razvijati- barem dok ne skuže da je to sve bajka, a dok vjeruju u bajke pustimo ih na miru neka uživaju!

trabant
Post Postano: 24.11.2011. 11:19 
Naslov:  

.....

Zadnja promjena: trabant; 27.11.2011. 1:26; ukupno mijenjano 1 put.

DonQuijote

Ukupno postova: 4291
Post Postano: 24.11.2011. 11:23 
Naslov:  

Tram111 je napisao/la:
trabant je napisao/la:
samo vi dijelite besplatne ručkove,propale ljetne bonove "Ljeto u plu..(minusu),putovanja po EU,Gardalande i sl. šakom i kapom dok radnici Gpp-a spajaju kraj sa krajem,osim,naravno dotične gospođice zadužene za "marketing?" i još nekolicine podobnih neškolovanih šefova sa srednjom stručnom spremom....
nebulozno se troši novac radnika GPP-a,dok isti gladuju i jedva preživljavaju jer im je dotični direktor smanjio plaće i do 25%(osim izuzetcima)....za to je potrebito veliko ekonomsko znanje!
sramotno je šta se radi u GPP-u i ostalim gradskim firmama...sramotno je da nas konstantno farbaju jedni te isti licemjeri i lažovi poput Matkovića i sl....hvala ti bože pa su uskoro izbori,pa će sve sjesti na svoje mjesto....Glavaševim pulenima je uskoro kraj.....

Čitam ove postove, pa mi vrag nije dao mira i zato sam se malo pobrinuo da dobijem provjerene informacije:

1. Nije gospođica Sanja Mršo nego gospođa
2. Putovanje u Gardaland ne plačaju radnici GPP-a nego putovanje poklanja turistička agencija Kompas i kod njih se to vrlo lako može provjeriti
3. Nema smisla pisati dalje jer se već iz prve dvije informacije vidi da ne barataš sa dobrim informacijama i da sam na tvom mjestu ne bi dalje obmanjivao ljude sa lažima i teorijama zavjere!

i šta je uopće trebalo značiti to da plaćaju radnici gpp-a?! i da nije poklopnio kompas, platio bi gpp, odnosno građani, ne bi se skidalo svakom djelatniku po 100 kn s plaće! novac gpp-a nije novac gpp-ovih radnika! ovo nije socijalističko samoupravljanje.

tamna strana

Ukupno postova: 3515
Post Postano: 24.11.2011. 11:32 
Naslov:  

trabant je napisao/la:
Vidim da je ovo otišlo predaleko.....U principu sam se samo malo zafrkavao,da vidim reakciju ljudi.....

osim onih prošlih postova...ovaj tek nisi trebao napisati.....

U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI.....
audiworld

Post Postano: 24.11.2011. 12:05 
Naslov:  

ti si se zafrkavao? de molim te.. imaj kicmu i stani iza svog misljenja...ipak sve znas

Ukupno postova: 2492
Post Postano: 24.11.2011. 15:22 
Naslov:  

ma gledajte ljudi, takvi ko trabant se redovno pojavljuju na temama gpp ne bi li popljuvali Medića..nebitno jel je jedna takva akcija kao što je "Božićni tramvaj" odličan marketinški potez..oni su tu da pljuju po direktoru koji ja stao na kraj njihovom lopovluku i to je to..nebitno što GPP ima najbolje rezultate u tko zna koliko godina(smanjili milionske gubitke a povećali prihode)..boli njih ona stvar kako posluje GPP..njima je jedino bitno da im je smanjio jebačke plaće(ponavljam, nekvalificirani radnik na pruzi imao je 4000kn plaću npr.), ukinuo im je naknadu za prijevoz jer im je prijevoz ionako bio besplatan a i dijelu njihovih obitelji, stao je na kraj njihovim lažnim bolovanjima, stao je na kraj njihovim lažnim adresama po Slavoniji na račun kojih su neki(njih 14) uzimali i do 1500kn naknade za prijevoz(neki i 20 godina), stao je na kraj njihovoj pljački goriva itd. i kad god se jave na temu GPPa jedini i pravi razlog njihovog javljanja je to što im je Medić konačno stao na rep..a u pljuvanju im se priključuje ekipa HSPa s ovog foruma jer je Medić Bubalov igrač i član HDSSBa..

jaguar
Ukupno postova: 173
Post Postano: 24.11.2011. 19:33 
Naslov:  

Idem ja neki dan Diwaltovom ulicom kad neki mali ćelavi tip zubima grize i pokušava isčupati prugu, tramvajsku,..

Skoči u forum: