Autor |
Poruka |
Spore
Ukupno postova: 213 Lokacija: jug 2 Spol: Muško
|
mapatil je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Šta ti baljezgaš ? To tvoje nevinašce od dekana je priznao da je njegov stožer slao e-mailove.
|
Ja znam da sam ja druga godina , da nisam dobio i da cijeli moj smjer nije dobio , a to je 100 tinjak studenata... |
|
_________________ We are anonymous, we are legion, we do not forgive, we do not forget expect us!!!
http://www.whatis-theplan.org |
|
|
|
mapatil Ukupno postova: 254 Spol: Nebitno
|
E jedno je napisati da ti i tvoja godina niste dobili, a drugo tvrditi da je laž i pokušaj blaćenja kad je sam Galić priznao da su mailovi slani
A zato ga definitivno treba oblatiti. Pa i smjeniti |
|
_________________ Vilenjak je želio saznati tko sam. Dobio je ponudu da se nađemo i upoznamo.
Vilenjak se tada ukakio i odbio upoznavanje! |
|
|
|
jaguar Ukupno postova: 173 Spol: Nebitno
|
Mučko Đubre...eeeeeeeeeeeeee. U aps s njim.. |
|
|
|
|
|
zaljubljena u Osijek
Ukupno postova: 2366 Lokacija: OS Spol: Žensko
|
mapatil je napisao/la: ›
Šta ti baljezgaš ? To tvoje nevinašce od dekana je priznao da je njegov stožer slao e-mailove.
|
Ne vidim ništa strašno u tome da se, u vrijeme svekolike upotrebe interneta, šalju stranački programi na privatne e-mailove i normalno da je dekan priznao (bjelodan podatak) da ih je njegov stožer slao, ali PRAVO pitanje je TKO MU JE DAO adrese studenata ako su to povjerljivi podaci????? |
|
_________________ Ljudi su stvoreni da se vole. Stvari su stvorene da se koriste. Svijet je u neredu zato što se stvari vole, a ljudi koriste! |
|
|
|
Angelium
Ukupno postova: 874 Spol: Nebitno
|
Na to pitanje još nigdje nije odgovorio. Glavno pitanje je odakle stožeru pristup tajnim podacima fakulteta. Ima samo dva odgovora: 1. ukrali su ih i 2. dekan Radoslav Galić im je dao. Oba slučaja su kaznena djela... |
|
|
|
|
|
Spore
Ukupno postova: 213 Lokacija: jug 2 Spol: Muško
|
Angelium je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Na to pitanje još nigdje nije odgovorio. Glavno pitanje je odakle stožeru pristup tajnim podacima fakulteta. Ima samo dva odgovora: 1. ukrali su ih i 2. dekan Radoslav Galić im je dao. Oba slučaja su kaznena djela...
|
Pa de vi ljudi ste postali vec smjesni... Kakve veze sto je slao program stranke , on nije zapovjedio da mi moramo procitat niti da moramo glsat za njega... Osim toga koliko smo svi dobili mailova i ostalih gluposti koji nas ne zanimaju. Sad ih sve treba smjenit i pohapsit...
Krada e-mailova hahahahah ne budite smjesni...
Kad smo upisali fax dobili smo osobne e-mail adrese preko kojih se komunicira s profesorima itd... Sad na nama je dali cemo otvarat , koristit itd...
De ljudi postali ste smjesni... Cim je netko na visoj funkciji od vas , napravi nesto sto nije vama po volji treba smjenit , zatvorit itd... Da je nesto napravio protuzakonito bio bi pored sanadera... De ljudi spustite se na zemlju , on je vec dugo dekan etf je najbrze rastuci fakultet u hrvatskoj... On je u emisiji naveo da treba poticat studente da se ukljuce u politiku , prate itd... Sto nije losa zamisao...
Ljudi spustite loptu na zemlju , pocnite racionalno razmisljat... Covjek ima svoj sistem neka radi kako je zamislio |
|
_________________ We are anonymous, we are legion, we do not forgive, we do not forget expect us!!!
http://www.whatis-theplan.org |
|
|
|
zaljubljena u Osijek
|
hehe... od volje mu.... ko Šokcu post |
|
_________________ Ljudi su stvoreni da se vole. Stvari su stvorene da se koriste. Svijet je u neredu zato što se stvari vole, a ljudi koriste! |
|
|
|
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol: Žensko
|
Angelium je napisao/la: ›
Na to pitanje još nigdje nije odgovorio. Glavno pitanje je odakle stožeru pristup tajnim podacima fakulteta. Ima samo dva odgovora: 1. ukrali su ih i 2. dekan Radoslav Galić im je dao. Oba slučaja su kaznena djela...
|
Osim onoga sto je Spore naveo, da upisom na fax studenti dobiju mail adresu od CARNeta, npr. [email protected], pri upisu u svaku sljedecu akademsku godinu, studenti ispunjavaju upitnik koji je potrebno priloziti sa svim ostalim papirima referadi - u njemu se od studenata trazi da upisu svoju e-mail adresu. |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
|
|
Spore je napisao/la: ›
Angelium je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
Pa de vi ljudi ste postali vec smjesni... Kakve veze sto je slao program stranke , on nije zapovjedio da mi moramo procitat niti da moramo glsat za njega... Osim toga koliko smo svi dobili mailova i ostalih gluposti koji nas ne zanimaju. Sad ih sve treba smjenit i pohapsit...
Krada e-mailova hahahahah ne budite smjesni...
Kad smo upisali fax dobili smo osobne e-mail adrese preko kojih se komunicira s profesorima itd... Sad na nama je dali cemo otvarat , koristit itd...
De ljudi postali ste smjesni... Cim je netko na visoj funkciji od vas , napravi nesto sto nije vama po volji treba smjenit , zatvorit itd... Da je nesto napravio protuzakonito bio bi pored sanadera... De ljudi spustite se na zemlju , on je vec dugo dekan etf je najbrze rastuci fakultet u hrvatskoj... On je u emisiji naveo da treba poticat studente da se ukljuce u politiku , prate itd... Sto nije losa zamisao...
Ljudi spustite loptu na zemlju , pocnite racionalno razmisljat... Covjek ima svoj sistem neka radi kako je zamislio
|
Ovdje moram citirati tihu Milanovića.." a na čemu si ti"...... Ajde molim te pročitaj još jednom što je napisano na tvome postu. Lik je napravio kazneno djelo..... i neko treba nešto poduzeti kako takovi likovi ne bi više zloupotrebljavali svoje pozicije za svoje privatne interese ili političke kako god hoćeš..... |
|
|
|
|
|
Mrky007 Ukupno postova: 490 Spol: Nebitno
|
borba između 2 hsp-a.
nekad puno jači hsp polako gubi premoć nad hsp dr. ante starčević ( stranka dekana galića) pa ga sad razapinju jer im je prijetnja. |
|
|
|
|
|
|
Mrky007 je napisao/la: ›
borba između 2 hsp-a.
nekad puno jači hsp polako gubi premoć nad hsp dr. ante starčević ( stranka dekana galića) pa ga sad razapinju jer im je prijetnja.
|
GAlić nekomu prijetnja. Bolji vic nisam odavno čuo.
Prijetnja im može biti samo ako im dođe Vaš bivši član MAtković.....hahaahahahaa |
|
|
|
|
|
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol: Žensko
|
Galiću nije pomoglo ni spammanje studentskih e-mail boxova...
Napuštam politiku i prepuštam je mladima |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
|
zaljubljena u Osijek
|
Pametno!!
"Na mladima svijet ostaje".
Neka se sad oni pate da nas izvuku iz g..... kud su nas bivši uvalili |
|
|
|
|
|
|