Autor |
Poruka |
toni
Ukupno postova: 2180 Spol: Muško
|
DonQuijote je napisao/la: ›
ne znam, zasad sam dosta indiferentan po tom pitanju. dragi ste mi ovako, pitam se zašto kvariti?!
|
potpisujem. cemu se vidjati uzivo i kvariti ovaj vid druzenja... kad me vidite uzivo kaki sam mali i gadan.. s tom poderanom odecom.. nece niko odgovarat na moje bedastoce
ovako sam najboljiji !!
rlol |
|
|
|
|
|
daniel-202
Ukupno postova: 1030 Lokacija: Graceland Spol: Muško
|
ja sam još gadniji pa ću doć , de nemojte zajebavat dođite |
|
_________________ "Neki ljudi tapkaju nogama, neki pucketaju prstima a neki se njišu naprijed - nazad. Ja samo sve to radim odjednom, valjda..."
Elvis Presley, 1956. |
|
|
|
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
Ja sam stidljiva, al mislim da cu ipak doć. |
|
|
|
|
|
Sale car
Ukupno postova: 1703 Spol: Nebitno
|
ja se samo toplo nadam da cu biti u osijeku. Ako budem u osijeku onda cu biti i na sastanku, pa makar padale i sjekire..... A ja cu si od kuce ponijeti salicu sa vrelom vodom i onda kada dodem pred escobar cu izvuci as iz rukava zvani nescafe 3in1 uliti ga u tu "vrelu" vodu ( koliko ce biti vrela to ovisi o vremenu ) i popiti u drustvu sa gazdom. Tek tolko da me onak povrsinski ugrije, a rakija ce i dublje grijati...... lol
E stvarno a sta ce svirati???? |
|
fuck you man čovječe |
|
|
|
daniel-202
|
Sale car je napisao/la: ›
ja se samo toplo nadam da cu biti u osijeku. Ako budem u osijeku onda cu biti i na sastanku, pa makar padale i sjekire..... A ja cu si od kuce ponijeti salicu sa vrelom vodom i onda kada dodem pred escobar cu izvuci as iz rukava zvani nescafe 3in1 uliti ga u tu "vrelu" vodu ( koliko ce biti vrela to ovisi o vremenu ) i popiti u drustvu sa gazdom. Tek tolko da me onak povrsinski ugrije, a rakija ce i dublje grijati...... lol
E stvarno a sta ce svirati????
|
o pa di si sale, nema te cijeli dan, ti samo navečer dolaziš na forum. |
|
_________________ "Neki ljudi tapkaju nogama, neki pucketaju prstima a neki se njišu naprijed - nazad. Ja samo sve to radim odjednom, valjda..."
Elvis Presley, 1956. |
|
|
|
Sale car
|
daniel-202 je napisao/la: ›
o pa di si sale, nema te cijeli dan, ti samo navečer dolaziš na forum.
|
Zato sto se koristim jos uvijek onim prastarim modemom, nemam cak ni najobicniji adsl, pa kad sam ja na netu mi je zauzeta linija, a i ovaj t-com je nabio cijenu i sad navecer kad idem me oderu a kamoli da dodem preko dana. Al na svu srecu iduci mi tjedan dolaze ugraditi max-adsl ( fala bogu ) pa cu biti i cesce.... |
|
fuck you man čovječe |
|
|
|
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol: Muško
|
|
|
|
daniel-202
|
Sale car je napisao/la: ›
o pa di si sale, nema te cijeli dan, ti samo navečer dolaziš na forum.
|
Zato sto se koristim jos uvijek onim prastarim modemom, nemam cak ni najobicniji adsl, pa kad sam ja na netu mi je zauzeta linija, a i ovaj t-com je nabio cijenu i sad navecer kad idem me oderu a kamoli da dodem preko dana. Al na svu srecu iduci mi tjedan dolaze ugraditi max-adsl ( fala bogu ) pa cu biti i cesce....
|
ajd probaj doć na sastanak 8.12, a zašt misliš da nečeš biti u osijeku??? |
|
Elvis Presley, 1956. |
|
|
|
daniel-202
|
Poppy je napisao/la: ›
Ja sam stidljiva, al mislim da cu ipak doć.
|
ma samo ti dođi, ne moraš se stidit nas |
|
Elvis Presley, 1956. |
|
|
|
Sale car
|
|
|
fuck you man čovječe |
|
|
|
Sale car
|
ajd probaj doć na sastanak 8.12, a zašt misliš da nečeš biti u osijeku???
|
Zato sto radim u firmi koja je najcesce na terenima. Ne znam jesi skonto ali prije prosle srijede me nije bilo nekih tri tjedna. Bio sam u Slanom kod dubrovnika pa nemam pristup netu. Vracamo se tamo, ali ne znam kada. sada ovdje imamo posla al ne znam koliko. U biti ne znam nista. Znam mozda nekih par dana ranije. Tek toliko da se stignem spremiti.... A sta ces, zivot je takav cupav i dlakav.... |
Zadnja promjena: Sale car; 26.11.2006. 22:16; ukupno mijenjano 1 put. |
fuck you man čovječe |
|
|
|
daniel-202
|
Evil Poodingh je napisao/la: ›
ja vidim da se to sve neki matorci skupljaju...super, ja cu se sa 23 osjecati mlad...dolazim sto octo
|
ne brini nečeš biti najmlađi, ja sam mlađi od tebe |
|
Elvis Presley, 1956. |
|
|
|
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
ja cu doci.....iako sam novi na forumu.....mislim da godine za druženje i zezanciju ne prestavljaju nikakav problem....... |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
Sale car
|
tamna strana je napisao/la: ›
ja cu doci.....iako sam novi na forumu.....mislim da godine za druženje i zezanciju ne prestavljaju nikakav problem.......
|
Ja sam siguran u to posto moj najstariji lega ima 41 godinu, a bas se dobro slazemo i vjecito se sprdamo.... |
|
fuck you man čovječe |
|
|
|
Sale car
|
Sve zavisi od covjeka do covjeka. Mozes se ti sprdati i sa covjekom od 80 godina isto kao i sa klince od 10 godina samo ako covjek ne pi*** na svaku salu i ako ima smisla za humor. Ima hrpetina ljudi između 20 - 30 godina ( po meni najbolje godine za sprdnje i zaje******* ) koji zive u oblacima, sale ostalih odmah shvate ozbiljno i odmah se naljute, a takvi mi ljudi idu na k****. Al opet ima ljudi koji bas pretjeraju u salama..... |
|
fuck you man čovječe |
|
|
|
|
|