Autor |
Poruka |
tonka_21 Ukupno postova: 228 Spol: Nebitno
|
Ja nisam ni u jednom slucaju rekla da su samo oni odgovorni..samo mi reci koga je Tudiman od svojih najmilijih zrtvovao?? mozda je netko od njegovih pao? Ako je on tako divan bio. Ja smatram da svi trebaju odgovarati za svoje zlocine, pogotovo oni koji i danas setaju Vukovarom ali to nikome ne smeta..ja samo govorim da on NIJE ZASLUZIO da se trg po njemu zove..nego se treba zvati trg Hrvatskih branitelja kao sto je vec netko naveo na forumu, jer su jedini oni odgovorni sto imamo (kao nasu) Hrvatsku. A to sto govoris o Vukovaru da je trebao ranije pasti da je Franjo dopustio- su gluposti. |
|
|
|
|
|
|
Potpisuje. Najbolji komentar. |
|
|
|
|
|
Brick Top
Ukupno postova: 708 Spol: Muško
|
..samo mi reci koga je Tudiman od svojih najmilijih zrtvovao?? mozda je netko od njegovih pao? Ako je on tako divan bio.
|
Haha u moru gluposti ovo je definitivno vrh do sada |
|
|
|
|
|
francika
Ukupno postova: 2791 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
Ja nisam ni u jednom slucaju rekla da su samo oni odgovorni..samo mi reci koga je Tudiman od svojih najmilijih zrtvovao?? mozda je netko od njegovih pao? Ako je on tako divan bio. Ja smatram da svi trebaju odgovarati za svoje zlocine, pogotovo oni koji i danas setaju Vukovarom ali to nikome ne smeta..ja samo govorim da on NIJE ZASLUZIO da se trg po njemu zove..nego se treba zvati trg Hrvatskih branitelja kao sto je vec netko naveo na forumu, jer su jedini oni odgovorni sto imamo (kao nasu) Hrvatsku. A to sto govoris o Vukovaru da je trebao ranije pasti da je Franjo dopustio- su gluposti.
|
Nije to glupost. Vukovovar bi pao ranije da je Tuđman poslušao Dedakovića "Jastreba". I nisam mislio da je Vukovar trebao pasti ranije, nego da bi Vukovar pao ranije da nije bilo Tuđmana ali bi to imalo štetne posljedice za cijelu Hrvatsku i izginulo bi puno više branitelja i civila, a pitanje je da li bi u tom slučaju Hrvatska zadržala svoju teritorijalnu cjelovitost. Tuđman je najveći vojni strateg u Hrvatskoj i naravno da bi velika šteta bila za Hrvatsku da je takav strateg poginuo negdje u rovu na bojištu. Pitanje je da li bi u tom slučaju Hrvatska postigla isti uspjeh i u tako kratkom vremenu. |
|
|
|
|
|
|
Najvaznije je samo da mi sad imamo nasu SAMOSTALNU HRVATSKU.. ali steta sto ipak letimo Europi..ali nema veze bitno da smo mi zahvaljujuci nasem najdrazem predsjedniku dobili za sto smo se borili..Hvala ti Franjo na tome..tako smo sretni |
|
|
|
|
|
eseker
Ukupno postova: 649 Lokacija: moja radna soba Spol: Nebitno
|
Hebo vas F.T. |
|
_________________ šorom šajke a niz Dravu čeze |
|
|
|
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol: Muško
|
@francika opet umjesto činjenica, kao argumenat koristiš "doktrinu" "Što bi bilo kad bi bilo" |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
|
francika
|
@francika opet umjesto činjenica, kao argumenat koristiš "doktrinu" "Što bi bilo kad bi bilo"
|
Ja govorim što je kad je, a ne što bi bilo kad bi bilo. Samo sam rekao da ne znamo kako bi bilo da je netko drugi bio vojni strateg da nije bilo Tuđmana, a ne kako bi bilo. Kako je vođen rat i kako je završio zaista je impresivno. Dakle to je bilo, a ne što bi bilo kad bi bilo.
Opet kenjaš a dobri smo si. |
|
|
|
|
|
simo031
|
" Vukovovar bi pao ranije da je Tuđman poslušao Dedakovića Jastreba". Ovo su tvoje riječi ( uključujući i pravopisnu pokrešku ),
a ja sam samo ustvrdio da je to "Što bi bilo kad bi bilo". |
|
|
|
|
francika
|
Pokušaj malo povezati kronologiju događaja. Da su Vukovar napustili ranjenici, starci, žene i djeca kad je Dedaković to tražio a Tuđman se igrao pokvarenog telefona JNA bi pregazila Vukovar istog trena.
Za mene kao odličnog vojnog stratega to nije što bi bilo kad bi bilo nego je to ono što se dogodilo. Dakle sprječeno je napuštanje Vukovara kako Vukovar ne bi prije pao. Dakle to nije moglo biti nego je to bilo. |
|
_________________ U svakom kukolju ima i žita. |
|
|
|
PEGY
Ukupno postova: 2664 Lokacija: Seychelles Spol: Nebitno
|
Za mene kao odličnog vojnog stratega
|
VAU |
|
|
|
|
|
simo031
|
|
|
|
|
|
simo031
|
Serem se i tebi i Tuđmanu na strategiju.
Pitajte rodbinu i prijatelje onih pokopanih na "Ovčari" (i tko zna gdje još) što misle o vašoj odličnoj vojnoj strategiji. |
|
|
|
|
morgan
Ukupno postova: 3964 Lokacija: gone to North Pole Spol: Nebitno
|
a što bi tek bilo da mu je Dedaković mogao sve što je trebao poslati faxom?! ne bi grad nikad pao i njegova strategija bi bila puuunooo bolja i ažurnija...on i strategija, moš mislit! |
|
_________________ Zašto bi se izlagali mamurluku? Ostanite pijani
Kad čovjek umre, ne zna da je umro, i to je samo teško drugima.
Isto je i kada je čovjek glup. |
|
|
|
Brick Top
Ukupno postova: 708 Spol: Muško
|
Serem se i tebi i Tuđmanu na strategiju.
Pitajte rodbinu i prijatelje onih pokopanih na "Ovčari" (i tko zna gdje još) što misle o vašoj odličnoj vojnoj strategiji.
|
Upravo je ovo glavni cilj Šprajca, tj. Jovanovića i kontraobavještajnog rata... školski primjer kako pažnju usmjerit na drugu stranu. Zamislite dokle smo došli. Do toga da je Tuđman kriv za Ovčaru. E pa simo svaka ti dala.
Konjino!
A ti morgane, prvo se informiraj gdje je bio Dedaković u vrijeme tog famoznog razgovora o faksu i tko je uopće potegao pitanje faksa. |
|
|
|
|
|
|
|