Autor |
Poruka |
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
A jel netko gledao Tarsemove Besmrtnike? |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
cane je napisao/la: ›
A jel netko gledao Tarsemove Besmrtnike?
|
ja sam. nisam imao visoka očekivanja od filma, pa me vjerojatno zato ugodno iznenadio. inače ne volim te kvazipovijesne i kvazimitološke filmove, a općenito ne volim filmove koji nude samo specijalne efekte. no, kao što rekoh, ugodno me iznenadio. |
|
|
|
|
|
echoes
Ukupno postova: 345 Lokacija: deep beneath the rolling waves in labyrinths of coral caves Spol: Žensko
|
pogledala!thx na preporuci.. odličan+ super muzika, nemogu prestat slušat yusufa .. |
|
|
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
Dva nova filma, igrom slučaja, oba s Ryanom Goslingom.
The Ides of March - briljantan uvid u funkcioniranje politike i kako ista može donijeti prevagu u ljudskom umu.
Drive - možda i jedan od najboljih filmova koje sam ikad pogledao. Goslingova minimalistički, ali u isto vrijeme fascinantno upečatljiva uloga u kojoj njegov lik više pokaže o sebi svojim ponašanjem nego riječima mješavina je Stevea McQueena, Clinta Eastwooda i Marlona Branda. Plus - ovo je jedan od filmova gdje vožnja izgleda kao vožnja. Fenomenalni soundtrack je veliki plus i filmu daje fantastičnu atmosferu.
EDIT: zaboravio ostaviti komentar o Rise of the Planet of the Apes - sasvim solidan film, za reboot i više nego dobar, plus što moderna kostimografija, makeup i CGI napokon mogu stvoriti odličan hommage originalu. Živo me zanima kako se nastavlja situacija. |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
Parada
"četnik, ustaša, balija i šiptar se udružuju u obrani pedera"
žanrovski ogledan primjer komedije/drame, s tim da je ta dramaturška strana po meni malo bolje odrađena. za takvu vrstu filma čak ne bi škodilo i da je humor malo crnji. ne mogu reći da me film ostavio "paf", ali u svakom slučaju vrlo, vrlo visoka ocjena. ako bi nešto pustio klincima u srednjoškolskim klupama na satu etiku, to bi bio ovaj film. |
|
|
|
Dino8090
Ukupno postova: 440 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Upravo sam to ja htio napisati!
Tko voli srpski/balkanski humor ima sat i pol zagarantiranog smijeha. A svejedno film nije isprazna komedija kao vecina srpskih uradaka, ipak salje jednu jaku poruku.
I ja filmu dajem vrlo visoku ocjenu i definitivno preporuku za pogledati. |
|
|
|
|
|
morgan
Ukupno postova: 3964 Lokacija: gone to North Pole Spol: Nebitno
|
ima tko torrent za paradu? na PM, molio bih.... |
|
_________________ Zašto bi se izlagali mamurluku? Ostanite pijani
Kad čovjek umre, ne zna da je umro, i to je samo teško drugima.
Isto je i kada je čovjek glup. |
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
morgan je napisao/la: ›
ima tko torrent za paradu? na PM, molio bih....
|
daj dva!
btw, nipošto ne preporučujem novog šerloka holmsa, apsolutni treš! |
|
|
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
DonQuijote je napisao/la: ›
btw, nipošto ne preporučujem novog šerloka holmsa, apsolutni treš!
|
Zašto? Nama je bila baš dobra zabava i čisto dobar film.
No, pogledao ja danas još jedan film i donosim preporuku:
Warrior - da, to je još jedan borilački film. Da, pun je nasilja u ringu. No ono što ovaj film podiže iznad svih ostalih slične tematike je ono što se događa izvan ringa (na kraju filma se prenosi i u sam ring). Gotovo savršena kombinacija iznimnih borilačkih scena i emocionalnih trenutaka gdje mi je u par navrata zastala knedla u grlu. Svi glavni likovi (Nick Nolte, Tom Hardy, Joel Edgerton) obiteljsku dramu završavaju svojevrsnom katarzom, svaki na svoj način, i pokušavaju se riješiti svojeg emocionalnog tereta i duhova iz prošlosti. Film se oslanja na gotovo sve klišeje koje možete povezati uz ovakvu vrstu filmova - i nadilazi ih sve količinom emocija i srca upisanog u scenarij.
Apsolutna preporuka za ovaj film. |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
morgan
Ukupno postova: 3964 Lokacija: gone to North Pole Spol: Nebitno
|
|
|
|
dr. zoidberg
Ukupno postova: 643 Spol: Muško
|
ovih dana pogledo par filmova spike lee-a, pa tko nije pogledao dobri su, a tko je neka ponove gradivo
He got game - http://www.imdb.com/title/tt0124718/ - meni osobno njegov najbolji film, denzel dokazo da je vjerovatno najbolji crni glumac ikada
Summer of Sam - http://www.imdb.com/title/tt0162677/ - po istinitoj priči, prikaz koliko se ljudi boje različitosti i još pokojih stvari |
|
_________________ I have come here to chew bubblegum and kick ass...and I'm all out of bubblegum. |
|
|
|
Malisha
Ukupno postova: 378 Lokacija: Tenja Spol: Muško
|
Mladjo je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Parada
"četnik, ustaša, balija i šiptar se udružuju u obrani pedera"
|
Definitivno preporuka. Zanimljiv je film, dobro sam se nasmijao i ima vaznu poruku, promice toleranciju. Drago mi je da u filmu nema nikakvih eksplicitnih scena, bojao sam se da ce mi to pokvariti dojam, ali na svu srecu fino se to sve izvelo bez pretjerivanja.
Preporučio bih i novog Sherlocka Holmesa. Sinoc sam ga gledao u kinu i film me se dojmio. Kraj me potpuno iznenadio i dobro nasmijao |
|
|
|
|
|
tux
Ukupno postova: 2376 Spol: Muško
|
Može torrent za Paradu i meni na pm, ako nije problem |
|
|
|
|
|
mali od čače Ukupno postova: 413 Lokacija: selo veselo Spol: Muško
|
tux je napisao/la: ›
Može torrent za Paradu i meni na pm, ako nije problem
|
Kad se već dijeli, može i meni, hvala! |
|
|
|
|
|
dr. zoidberg
Ukupno postova: 643 Spol: Muško
|
1492: Conquest of Paradise - http://www.imdb.com/title/tt0103594/ - jedan od boljih filmova ridley scotta koji prikazuje otkriće novog svijeta, odličan Gérard Depardieu kao Kristofer Kolumbu i još jedan predobar soundtrack Vangelisa u ridleyevom filmu nakon Blade Runnera |
|
_________________ I have come here to chew bubblegum and kick ass...and I'm all out of bubblegum. |
|
|
|
|
|