Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Izgradnja ceste Vinkovačka - Sv.L.B. Mandića

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
PsychoSoldier

Ukupno postova: 1719
Spol: Muško Muško
Upozorenja : 1
Post Postano: 15.11.2011. 10:53 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

@francika gledao sam onu tvoju sliku s prijedlogom i mogu ti reci da imas dobre ideje.
samo opaska za podrucje di je po tvome planiran velesajam: ta suma odnosno na nekim djelovima i mocvara kada se podigne vodostaj Drave, je minirano i to jos skoro nece biti razminirano jer se ljudi bas i ne usude ulaziti tamo zbog takvog nepredvidivog terena. to podrucje je ujedno i ljeti, kada je odgovarajuca klima, i mjesto razmnozavanja rojeva komaraca koji onda teroriziraju Osijek za koje vecina misle da su najveceg porijekla iz Kopackog rita (ovo su rijeci iz ZZJZ Smile )

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
francika

Ukupno postova: 2791
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 15.11.2011. 11:19 
Naslov:  

PsychoSoldier je napisao/la (Pogledaj post): › @francika gledao sam onu tvoju sliku s prijedlogom i mogu ti reci da imas dobre ideje.
samo opaska za podrucje di je po tvome planiran velesajam: ta suma odnosno na nekim djelovima i mocvara kada se podigne vodostaj Drave, je minirano i to jos skoro nece biti razminirano jer se ljudi bas i ne usude ulaziti tamo zbog takvog nepredvidivog terena. to podrucje je ujedno i ljeti, kada je odgovarajuca klima, i mjesto razmnozavanja rojeva komaraca koji onda teroriziraju Osijek za koje vecina misle da su najveceg porijekla iz Kopackog rita (ovo su rijeci iz ZZJZ Smile )

Hvala na komplimentu! Smile

Moje ideje su racionalne i efikasne te ne remete dosadašnji način života u gradu, a omogućavaju najbrži razvoj s najmanje ulaganja. Naravno da bi se moglo puno bolje sve to napraviti, ali ne raspolaže Osijek s desecima milijardi kuna da bi to mogao financirati.
Ovo je samo smjernica najjeftinijeg rješavanja infrastrukture u gradu i poticajnog gospodarskog i životnog prostora.
Nadam se samo da će se u gradu jednog dana napraviti lista s prioritetima izgradnje, kako bi građani znali planirati i ulagati svoje novce u grad Osijek.
U ovakvoj nesređenoj situaciji se građani boje ulagati jer nemaju temelj na osnovu kojeg mogu planirati ulaganje vlastitog novca u grad Osijek.

Ova napomena za ovu šumu na predviđenom prostoru velesajma koji je odlično pozicioniran zbog prometnih pravaca i lakog pronalaženja i dolaska iz svih pravaca te dovoljno prostora za takve manifestacije, bi svakako trebalo što prije rješiti, a ne graditi nekakve bazene od 200.000.000 kn prekoreda.

mali R

Ukupno postova: 40
Post Postano: 15.11.2011. 11:33 
Naslov:  

PsychoSoldier je napisao/la: ›
@francika gledao sam onu tvoju sliku s prijedlogom i mogu ti reci da imas dobre ideje.

A svrha gradnje na močvarnom tlu je kakva? Oko Osijeka ima toliko mjesta gdje se velesajam može izgraditi, da uopće nema potrebe se ići po šumama i močvarama. Osim ako to naravno nekome baš odgovara...

padobranac

Ukupno postova: 1155
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 23.12.2011. 9:50 
Naslov:  

Kako ne kuzite, pa franicka ima zemljiste u Tvrdjavici i sad je zapeo da se do tamo izgrade dva mosta, tramvajska pruga, biciklisticka staza i da se proglasi mogucnost gradnje na lijevoj obali..za koga, koliko Tvrdjavica i Podravlje sve skupa imaju stanovnika? ali to je stara rasprava vec..

Ukupno postova: 125
Post Postano: 23.12.2011. 10:45 
Naslov:  

kao prvo, nikakvi most ne treba graditi u donjem gradu... podravlje je miran dio grada, gdje nema pometa, a opet si vrlo brzo na tramvaju pa čak i ako pješke ideš... prsten oko osijeka nebi imao smisla, jer osijek nije toliko širok da ima potrebe raditi i sjevernu obilaznicu... ja prvi ne bi išao na sjevernu obilaznicu preko drave i sve okolo kada već na južnu mogu doći vrlo vrzo, gdje god da se nalazim...

evo par mojih prijedloga:
1. više priključaka na obilaznicu... pod tim mislim na vinkovačku (koja je u planu, hvala bogu da su se i toga sjetili), te mislim na retfalu, negdje na sredini retfale fali još jedan priključak, jer od čepinske sve do svilajske nema priključaka...

2. asfaltiranje onih smiješnih 200 m od portanove do do valšičke, tamo preko pruge, pošto tim putem se putovanje autom skrati za sigurno 1 kilometar, ako ne i više, a o vremenu da i ne pričam

3. više spojnih cesta sjevernog i južnog dijela grada... realno gledajući, preko pruge ima samo (neračunajući izlaske na obilaznicu) pet spojnih cesta (vinkovačka, trpimirova, svačićeva, hutlerova te na samom kraju grada, također izlazak na obilaznicu jedna cesta, kod elektroslavonije)...

te tri stvari kad naprave grad će biti rasterećen, nikakvi mostovi, prsteni oko grada i štatijaznam šta sve ne... tramvajskih pruga za sada imamo sasvim dovoljno, grad je sasvim dobro povezan... znači, treba riješavati čepove... al nek za sada oni prvo završe južni trak obilaznice i sve će biti pet za početak Smile

francika

Post Postano: 23.12.2011. 13:12 
Naslov:  

PsychoSoldier je napisao/la (Pogledaj post): › @francika gledao sam onu tvoju sliku s prijedlogom i mogu ti reci da imas dobre ideje.

Možda je moja ideja i potaknula razminiravanje. Evo krenulo se u razminiravanje.

francika

Post Postano: 23.12.2011. 13:14 
Naslov:  

oggy031 je napisao/la (Pogledaj post): › kao prvo, nikakvi most ne treba graditi u donjem gradu... podravlje je miran dio grada, gdje nema pometa, a opet si vrlo brzo na tramvaju pa čak i ako pješke ideš... prsten oko osijeka nebi imao smisla, jer osijek nije toliko širok da ima potrebe raditi i sjevernu obilaznicu... ja prvi ne bi išao na sjevernu obilaznicu preko drave i sve okolo kada već na južnu mogu doći vrlo vrzo, gdje god da se nalazim...

evo par mojih prijedloga:
1. više priključaka na obilaznicu... pod tim mislim na vinkovačku (koja je u planu, hvala bogu da su se i toga sjetili), te mislim na retfalu, negdje na sredini retfale fali još jedan priključak, jer od čepinske sve do svilajske nema priključaka...

2. asfaltiranje onih smiješnih 200 m od portanove do do valšičke, tamo preko pruge, pošto tim putem se putovanje autom skrati za sigurno 1 kilometar, ako ne i više, a o vremenu da i ne pričam

3. više spojnih cesta sjevernog i južnog dijela grada... realno gledajući, preko pruge ima samo (neračunajući izlaske na obilaznicu) pet spojnih cesta (vinkovačka, trpimirova, svačićeva, hutlerova te na samom kraju grada, također izlazak na obilaznicu jedna cesta, kod elektroslavonije)...

te tri stvari kad naprave grad će biti rasterećen, nikakvi mostovi, prsteni oko grada i štatijaznam šta sve ne... tramvajskih pruga za sada imamo sasvim dovoljno, grad je sasvim dobro povezan... znači, treba riješavati čepove... al nek za sada oni prvo završe južni trak obilaznice i sve će biti pet za početak Smile

Slažem se sa svim tvojim idejama, ali naravno da treba poboljšati tramvajsku mrežu kroz grad. Rijetko koji grad ima takav ravničarski teren pogodan za tramvajski promet kao Osijek i to treba znati iskoristiti. Uostalom to je i profitabilan posao ukoliko bi GPP vodila inteligentna i poštena osoba.

francika

Post Postano: 28.12.2011. 9:17 
Naslov:  Re: Izgradnja ceste Vinkovačka - Sv.L.B. Mandića

Sad bi mogli krenuti i na izgradnju lijeve obale ovako:

A više o arhitekturi Osijeka i ostalim bitnim stvarima pročitajte ovdje.

KaktusDzek
Ukupno postova: 23
Spol: Muško Muško
Post Postano: 29.12.2011. 18:35 
Naslov:  

Dosadan si ko proljev, svima je već jasno da imaš neko zemljište u tvrđavici i samo hoćeš omastiti brk!

francika

Post Postano: 29.12.2011. 20:18 
Naslov:  

KaktusDzek je napisao/la (Pogledaj post): › Dosadan si ko proljev, svima je već jasno da imaš neko zemljište u tvrđavici i samo hoćeš omastiti brk!

A kako ti znaš da imam kad nemam?

PS: Pojedi malo čokolade za kuhanje pa ćeš možda moći čitati moje postove!

Skoči u forum: