Autor |
Poruka |
asdfgh Ukupno postova: 2 Spol: Nebitno
|
Prodajem kartu za pampas tko hoće neka se javi na pm... |
|
|
|
|
|
pinokio091 Ukupno postova: 12 Spol: Nebitno
|
ako netko ima kartu za NOX za prodati neka se javi na 091/595-26-31 |
|
|
|
|
|
Lunagirl Ukupno postova: 1 Spol: Nebitno
|
Prodajem dvije ulaznice za matrix za 100kn i dvije za excalibur za 100kn, javiti se na broj: 099 739 9666 |
|
|
|
|
|
markonato Ukupno postova: 380 Spol: Nebitno
|
|
|
|
Dino8090
Ukupno postova: 440 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
markonato je napisao/la ( Pogledaj post): ›
http://www.index.hr/xmag/clanak/pravobraniteljica-u-borbi-za-zenska-prava-niza-cijena-doceka-za-zene-je-diskriminacija/591042.aspx
|
Pa i je diskriminacija... Tim potezom ugostitelji podcjenjuju zenske kapacitete.
Nize cijene doceka bi bile opravdane da smo u 80-ima, ali ovi danasnji smukovi su u najmanju ruku ravnopravni muskarcima. |
|
|
|
|
|
markonato Ukupno postova: 380 Spol: Nebitno
|
Dino8090 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Pa i je diskriminacija... Tim potezom ugostitelji podcjenjuju zenske kapacitete.
Nize cijene doceka bi bile opravdane da smo u 80-ima, ali ovi danasnji smukovi su u najmanju ruku ravnopravni muskarcima.
|
Ali mislim da tim potezom više diskriminiraju muškarce i da to nije fer i da se trebao netko pobuniti za muška prava, a ne ovako jer zašto bi one plaćale manje, a neke popiju, a i pojedu više od prosječnog muškarca |
|
|
|
|
|
Dino8090
Ukupno postova: 440 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Ali mislim da tim potezom više diskriminiraju muškarce i da to nije fer i da se trebao netko pobuniti za muška prava, a ne ovako jer zašto bi one plaćale manje, a neke popiju, a i pojedu više od prosječnog muškarca
|
Ma nemas ti pojma, krivo shvacas.
Ako je za muskarce 300 kn, a za zene 200 kn, one to shvacaju kao poruku "sta je butre, nemoste pojist pola kile janjet'ne?! Nemoste pop't pola litre vodke?!"...
Znas ti koji je to udarac na njihov ego?! A to nije istina kad one mogu ladno pojist, pop't, a bome i pojebat... |
|
|
|
|
|
mali od čače Ukupno postova: 413 Lokacija: selo veselo Spol: Muško
|
Dino8090 je napisao/la: ›
Ali mislim da tim potezom više diskriminiraju muškarce i da to nije fer i da se trebao netko pobuniti za muška prava, a ne ovako jer zašto bi one plaćale manje, a neke popiju, a i pojedu više od prosječnog muškarca
|
Ako je za muskarce 300 kn, a za zene 200 kn, one to shvacaju kao poruku "sta je butre, nemoste pojist pola kile janjet'ne?! Nemoste pop't pola litre vodke?!"...
Znas ti koji je to udarac na njihov ego?! A to nije istina kad one mogu ladno pojist, pop't, a bome i pojebat...
|
Današnje cure su ko' Vuco |
|
|
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
mali od čače je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
Znas ti koji je to udarac na njihov ego?! A to nije istina kad one mogu ladno pojist, pop't, a bome i pojebat...
|
Današnje cure su ko' Vuco
|
MINISTAR KULTURE !!!!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=O66uNV-GZ2Q[/youtube] |
|
_________________ ► Play ♫♫♫ ılılllıllıı ♫♫♫ ılılllıllıı Pause ll
SVI SMO MI VUCO |
|
|
|
Coca Cola
Ukupno postova: 394 Lokacija: n'djamena Spol: Nebitno
|
|
|
Nisu ni zenske sto su nekad bile ove danas piju valjaju se po trgovima brate nekad se pitam jesam li ja uopce muskarac haha.. danas nemos naci normalnu zensku sve sami neki gepardi |
|
|
|
|
|
PEGY
Ukupno postova: 2664 Lokacija: Seychelles Spol: Nebitno
|
Coca Cola je napisao/la: ›
Nisu ni zenske sto su nekad bile ove danas piju valjaju se po trgovima brate nekad se pitam jesam li ja uopce muskarac haha.. danas nemos naci normalnu zensku sve sami neki gepardi
|
svaka krpa ima svoju zakrpu |
|
|
|
|
|
street_racer Ukupno postova: 3 Spol: Nebitno
|
ako netko ima kartu viška za barku neka javi na 0922995143 |
|
|