Autor |
Poruka |
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol: Žensko
|
gaap je napisao/la: ›
ja volim ovisnosti svih vrsta!
|
uf, ne volim ovisiti o drugim ljudima....... |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
zeko
Ukupno postova: 599 Spol: Nebitno
|
Sale car je napisao/la: ›
Pusite li, uzivate li u pusenju ili zelite prestati i koje cigarete najcesce pusite, imate li neke određene koje stalno pusite ili koje stignete....??
|
ne...i ono nikad ne reci nikad...NIKAD |
|
|
|
|
|
alexia
Ukupno postova: 237 Spol: Žensko
|
iskreno - pomalo i zavidim ljudima koji ne puše... :/ |
|
|
|
|
|
mali_ivica
Ukupno postova: 2703 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
alexia je napisao/la ( Pogledaj post): ›
iskreno - pomalo i zavidim ljudima koji ne puše... :/
|
Ljudima ili djevojkama?
Ja sam čuo iz pouzdanih izvora da je obratno! |
|
|
|
|
|
alexia
Ukupno postova: 237 Spol: Žensko
|
mali_ivica je napisao/la: ›
alexia je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
Ljudima ili djevojkama?
Ja sam čuo iz pouzdanih izvora da je obratno!
|
zavidim nepušačima točka |
|
|
|
|
|
SmokeY
Ukupno postova: 371 Lokacija: Mece Spol: Muško
|
Tko ja? Neee, niti jednom nisam zapalio.
Cim vidim cigaretu ja otrcim sto dalje da me slucajno ne obuzme neodoljiva zelja za nikotinom!
TRUST ME.... )
Sala mala, poceo sa 16-17 "ronhil", presao na "plavi walter" sa 19, prestao na 2 godine sa 21 i ponovno se propusio u 23 dok sam sluzio u vojsci i sad pusim "stošu" meko pakovanje i najbolja mi je.
Uglavnom sad dok ovo pisem vidim da imam neki patern u svojoj biografiji nikotina. 17-19-21-23
a sad mi je 25 pa mislim da mogu ocekivati da ce mi se opet dogoditi neka promjena. |
|
_________________ People that scan away messages for entertainment are pathetic. Let me know if you find any good ones. |
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
ovaaaaj... cigarete ne |
|
|
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
CatCloe je napisao/la: ›
ovaaaaj... cigarete ne
|
samo po cigarama, ha? |
|
|
|
|
|
Sale car
Ukupno postova: 1703 Spol: Nebitno
|
Ja pusim po kutiju dnevno, al nemam neke određene. Zavisi o tome kolko para imam i koje cigarete mi dođe da kupim. Prosli sam tjedan u Bosni kupio steku yorka ( crvenog ) dvije kutije bijelog i jednu kutiju dunhila u povratku iz Dubrovnika. Kada sam isao u Dubrovnik sam kupio steku bijelog waltera, kada sam bio u Dubrovniku pusio sam stosu, benston, bijeli walter, plavi walter i uzico sam od jednog bosanca cak drinu ( najgore cigare koje sam pusio ). A kada mi ponestane yorka.... ko zna ....
Jednostavno nisam naviko ni na jedne cigarete i sta ces. U skoli sam stalno zico tako da mi je sada svejedno sta pusim... Cigara je cigara Uvijek volim isprobati nesto novo, a i skupljam prazne kutije cigareta ( sve razlicite ) tako da uvijek gledam da kupim cigarete koje jos nemam u svojoj kolekciji. |
|
fuck you man čovječe |
|
|
|
daniel-202
Ukupno postova: 1030 Lokacija: Graceland Spol: Muško
|
Ja pusim po kutiju dnevno, al nemam neke određene. Zavisi o tome kolko para imam i koje cigarete mi dođe da kupim. Prosli sam tjedan u Bosni kupio steku yorka ( crvenog ) dvije kutije bijelog i jednu kutiju dunhila u povratku iz Dubrovnika. Kada sam isao u Dubrovnik sam kupio steku bijelog waltera, kada sam bio u Dubrovniku pusio sam stosu, benston, bijeli walter, plavi walter i uzico sam od jednog bosanca cak drinu ( najgore cigare koje sam pusio ). A kada mi ponestane yorka.... ko zna ....
Jednostavno nisam naviko ni na jedne cigarete i sta ces. U skoli sam stalno zico tako da mi je sada svejedno sta pusim... Cigara je cigara Uvijek volim isprobati nesto novo, a i skupljam prazne kutije cigareta ( sve razlicite ) tako da uvijek gledam da kupim cigarete koje jos nemam u svojoj kolekciji.
|
Pa ti si stvarno car, ja ti na sastanku kupim kutiju bijelog malbora |
|
_________________ "Neki ljudi tapkaju nogama, neki pucketaju prstima a neki se njišu naprijed - nazad. Ja samo sve to radim odjednom, valjda..."
Elvis Presley, 1956. |
|
|
|
Sale car
|
alexia je napisao/la: ›
|
Potpisujem... |
|
fuck you man čovječe |
|
|
|
Sale car
|
daniel-202 je napisao/la: ›
Jednostavno nisam naviko ni na jedne cigarete i sta ces. U skoli sam stalno zico tako da mi je sada svejedno sta pusim... Cigara je cigara Uvijek volim isprobati nesto novo, a i skupljam prazne kutije cigareta ( sve razlicite ) tako da uvijek gledam da kupim cigarete koje jos nemam u svojoj kolekciji.
|
Pa ti si stvarno car, ja ti na sastanku kupim kutiju bijelog malbora
|
imam je vec. Imam 34 kutije.... |
|
fuck you man čovječe |
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
alexia je napisao/la: ›
|
Potpisujem...
|
...također...gotovo pa proklinjem dan kad sam zapalila prvu cigaretu...
...hoću reći da imam slab karakter što se tiče ostavljanja cigareta... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
|
|