Autor |
Poruka |
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol: Muško
|
Ralice ne smiju izaći ako nema 10 cm. snijega? Tko je izmislio tu glupost i kako ju je opravdao?
Dok napada 10 cm. snijega i ralice izađu, snijeg koji je u međuvremenu pao, bit će toliko ugažen na prometnicama da neće pomoći ni sol ni ralica. Rješenje je što češći prolazak ralica, pa se ne bi dogodilo da su nam u podne ceste neočišćene zbog čega sam i napisao prvi post u ovoj temi. |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
|
Čačovil
Ukupno postova: 15 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Jutros prije 8 katastrofa na gradskim ulicama, svi glavni pravci neočišćeni, niti je igdje viđena ralica, još uz to neodgovorni pojedinci s očito ljetnim gumama, vožnja 20 km/h, samo se pitam što su radili dragi cestari u to vrijeme. |
|
|
|
|
|
frosty Ukupno postova: 158 Spol: Nebitno
|
Za 2 mjeseca će se vodit rasprava zašto su prometnice oštećene i zbog cega je toliko skupa bila amortizacija zimske sluzbe.Vuci 3 dana auspuh od auta po cesti pa pogledaj sta je ostalo od njega.Btw, zima je, uživajte u snijegu, don't be a sissy |
|
|
|
|
|
simo031
|
Zimska služba je javni servis, i kao takvoj joj nije prioritet da generira profit, nego sigurnost na cestama koju možemo imati samo ako su ceste čiste. |
|
|
|
|
zeros
Ukupno postova: 2887 Spol: Muško
|
|
|
|
morgan
Ukupno postova: 3964 Lokacija: gone to North Pole Spol: Nebitno
|
valjda bi ih manje iznenadilo da počne padati u redovnom radnom vremenu, od 7-15. u gluho doba oni spavaju kao i sav normalan svijet |
|
_________________ Zašto bi se izlagali mamurluku? Ostanite pijani
Kad čovjek umre, ne zna da je umro, i to je samo teško drugima.
Isto je i kada je čovjek glup. |
|
|
|
N.N. Ukupno postova: 290 Spol: Nebitno
|
ja bi i zabranio prolaz ralica sporednim ulicama jer su ljudi kreteni. svi ciste plocnik i nabacaju sav snijeg na cestu, prode ralica i vrati ga na plocnik. naravno ti isti ljudi izlaze van psuju liku u ralici i vracaju snijeg na cestu. koji je onda smisao ralice? podsjeca me na vic sa mujom i grtalicom.
morgan oni rade kad im se kaze a ne kad oni pozele, tak da nema smisla sprdat radnike jer oni su najmanje krivi. |
|
|
|
|
|
Jack Fate Ukupno postova: 81 Spol: Nebitno
|
iznenadio??? dobro tko je tu lud???? svake godine pada u veljaci, a i najavljuju vec 10 da ce padati!!!!!!!!!!
|
To da je snijeg iznenadio cestare kazu novinari koje svakodnevno iznenadjuje pravopis, a ja se kladim da zapravo nema nijednog cestara kojeg je snijeg iznenadio
Auto mi je u sat vremena vec bio zatrpan snijegom, ne znam kojom carolijom se prometnice mogu ocistiti da bas svi budu zadovoljni. |
|
|
|
|
|
simo031
|
Rano jutro, nešto prije 6 sati. Cesta Osijek - Tenja prohodna (čišćena tijekom noći), Svačićeva - čista,
Divaltova - čista, Vukovarska - čista, Gupćeva - čista, Huttlerova - čista. Putem sreo tri ralice u radu.
Pohvale zimskoj službi.
Ako je danas ranom zorom sve očišćeno, a jučer u podne nije bilo, to je znak da je jučer organizacija zakazala. |
|
|
|
|
N.N. Ukupno postova: 290 Spol: Nebitno
|
za razliku od njih mom susjedu je i danas zakazala organizacija pa je opet imo pol metra snjega dok mi nije dopizdilo |
|
|
|
|
|
simo031
|
I što si kad ti je dopizdilo? Očistio? |
|
|
|
|
Redakcija 031
Ukupno postova: 68438 Spol: Nebitno
|
|
|
|
|
|