Autor |
Poruka |
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
ne znam jeste li primjetili da je nekidan osvanuo novi grafit, iza katedrale, na zidu između škole i župnog dvora. ovaj se puta ne radi o vandalizmu, nego o sasvim lijepom i uklopljenom djelu, a u potpisu je kohorta.
eto, fotografi bi mogli malo prošetati do tamo, ufotkati ga, pa staviti negdje ovdje... |
|
|
|
|
|
_Jimmy_
Ukupno postova: 1375 Lokacija: Legagrad Spol: Muško
|
odlično,pošto mi je to u susjedstvu nisam mogao da ne primjetim ... |
|
_________________ Lock 'n' Load Baby |
|
|
|
Rajnus
Ukupno postova: 1029 Spol: Nebitno
|
_Jimmy_ je napisao/la ( Pogledaj post): ›
odlično,pošto mi je to u susjedstvu nisam mogao da ne primjetim ...
|
url] |
|
_________________ samo Osijek! |
|
|
|
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol: Muško
|
|
|
|
Rajnus
|
Ti kao zrela osoba dozvoljavas si pausalno ocjenjivanje
autora? Nit znas zasto to rade, nit sto misle o tome, nit zasto su pripadnici odredjene subkulture.
Predrasude, predrasude... |
|
|
|
|
zlusch
|
Rajnus je napisao/la: ›
Ti kao zrela osoba dozvoljavas si pausalno ocjenjivanje
autora? Nit znas zasto to rade, nit sto misle o tome, nit zasto su pripadnici odredjene subkulture.
Predrasude, predrasude...
|
Evo, prosvijetli me.... zanima me a) zašto, b) tko ih je poslao i c) tko će platiti ponovo farbanje?
Mada... sasvim je moguće da formirana i zrela osoba nema drugog posla pa se bavi šaranjem autolakom po fasadama, ne? |
|
_________________ Lega, nije ti dumina što praviš diklića od butre kraj kondora u treski.... a ti Anonymous dođi k sebi dok još imaš kome!
47! Još se trese na udici.... |
|
|
|
zlusch
|
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
ad 1. živim 300-tinjak metara dalje i svakodnevno prolazim tim dijelom; ta svijetloplava boja je baš podigla i osvježila taj prostor.
ad 2. nije neka žvrljotina nasprejana da bi se netko potpisao, da bi samo napisali napisali nešto na čisti zid ili neka politička parola, vrišteće promoviranje nekoga ili nečega.
ad. 3. tko god i iz kojeg god razloga je to napravio, dao si je truda.
ad 4. mislim da to što je napisano ne vrijeđa nikoga i nema razloga da se taj grafit uklanja.
stalno se gleda tko šta napravi, pa se pljuje po samom djelu, bez obzira kakvo je, samo zato što ga je napravio ili dao napraviti netko tko nam se ne sviđa.
pljuje se po hdz-u što su dijelili one pare po ulici i što su odlučili pokloniti ove ulaznice za kino. što se mene tiče, da mi daju 200 kuna (ili koliko već) na ulici, uzeo bih, a možda odem i u kino. mada ne volim hdz i nemam namjeru glasati za njih. neka i drugi rade tako nešto, građani će imati malo više koristi od kampanja nego kad nas zatrpaju promidžbenim plakatima preko cijelih zgrada! |
|
|
|
|
|
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
Baš seljački grafit.
Inače volim grafite, al ovaj ima umjetničku vrijednost ko gobleni moje babe! |
|
|
|
|
|
centurion Ukupno postova: 938 Lokacija: Grad na Dravi Spol: Muško
|
ovako je taj zid izgledao prije ovog grafita:
|
|
_________________ Korak ispred ostalih! |
|
|
|
toni
Ukupno postova: 2180 Spol: Muško
|
vidim, ti jos veci elcede imas ) |
|
|
|
|
|
Rajnus
|
zlusch je napisao/la: ›
Evo, prosvijetli me.... zanima me a) zašto, b) tko ih je poslao i c) tko će platiti ponovo farbanje?
Mada... sasvim je moguće da formirana i zrela osoba nema drugog posla pa se bavi šaranjem autolakom po fasadama, ne?
|
a) zato sto je AFAIK dogovoreno sa gradom da ce sve takve ruzne zidove objiti urbanom grafitima
b) samoinicijativno
c)tko je rekao da ce se to prefarbavati? |
|
|
|
|
Rajnus
|
zlusch je napisao/la: ›
Eh da... kad smo već kod predrasuda - zašto misliš da svi imaju turbo-ultra-elcedej monitor od 1600x1200 piksela rezolucije?
|
Ja ne mislim. Majmun misli covjek razmislja. U cemu je problem? |
|
|
|
|
Rajnus
|
|
|
|
|
|
i need space Ukupno postova: 63 Lokacija: rawanda Spol: Muško
|
Za grafit je dobijena dozvola!
Komentari na ovoj stranici su čisti dokaz mentaliteta osječana a to je da treba popljuvati sve i svakog! |
|
|
|
|
|
|
|