Autor |
Poruka |
francika
Ukupno postova: 2791 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
W.M. Felt je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Možda je ovaj projekt samo paravan za obučavanje maloumne mladeži poradi formiranja nove Branimirove Osječke Bojne (popularni BOB). Cilj nam je iznio jedan od pripadnika - konspirativnog imena "conspiracy" - pobiti i otjerati i ono malo Srba i neistomišljenika što su ostali u ovoj crnoj rupi zvanoj Osijek.
Imamo inače i "sjajna" iskustva s diktatorima i njihovim djecom - da se ne mičemo iz granica lijepe naše, sjetimo se Sekinih sinova Kušutića, uspješnog bankara i vrhunskog automobilističkog asa. Glavaš prati u stopu. Sreća je za građane da nema više djece, jer zloupotrebljeni sin ipak ima nekakve limite u broju funkcija koje mu se mogu nabaciti na leđa.
Sve u svemu, proći će i taj karcinom zvan Hdssb, urušit će se u svom primitivizmu i bahatosti, kriminalu i jednoumlju, ali ostat će potrošeni životi jadne djece koje su očevi potjerali u stranačke mladeži, pa se tu sramote, ulizujući se nekakvim Drmićima i Burićima, lijepeći plakate i šarajući grafite. Rijetki pismeni među njima sramote se pokušavajući otimačinu novaca poreznih obveznika prikazati kroz nekakve "projekte".
Da će potomci mučitelja i ubojice sugrađana par godina poslije preživjele sugrađane podučavati toleranciji, to bi nekom slučajnom prolazniku moglo izgledati fantastično, no jadni Osječani znaju da se iza toga krije jad i bijeda osječke politike, odnosno političkog kriminala. Fuj, fuj, fuj. Jadna mladež. Bježite iz Osijeka i Hrvatske, čim stignete, pa tu vam jedan Glavaš i kompanija odlučuju o budućnosti.
|
|
|
|
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...ne bih bježala iz Osijeka baš, dapače - vratih se tek nedavno....
...prije bih parafrazirala: inatim se, slavonijo - ostankom ovdje....unatoč parama koje bi bilo bolje bacati u vjetar nego ovako ih trošiti....ali, tko pita mene, malog smrdljivog čovjeka..... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
mariox
Ukupno postova: 685 Spol: Muško
|
I jedna kuna je previše za Glavaševu omladinu. Očito dotični stanovnik mostarskog zatvora u najboljoj maniri sjevernokorejskih diktatora, određuje svog sina kao sljedećeg "velikog vođu" ovog napaćenog grada. |
|
|
|
|
|
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
rafa
Ukupno postova: 358 Spol: Muško
|
anakonda je napisao/la: ›
...ne bih bježala iz Osijeka baš, dapače - vratih se tek nedavno....
...prije bih parafrazirala: inatim se, slavonijo - ostankom ovdje....unatoč parama koje bi bilo bolje bacati u vjetar nego ovako ih trošiti....ali, tko pita mene, malog smrdljivog čovjeka.....
|
.ali, tko pita mene, malog smrdljivog čovjeka.....
Kako opojno ovo zvuči |
|
|
|
|
|
rafa
|
mariox je napisao/la: ›
I jedna kuna je previše za Glavaševu omladinu. Očito dotični stanovnik mostarskog zatvora u najboljoj maniri sjevernokorejskih diktatora, određuje svog sina kao sljedećeg "velikog vođu" ovog napaćenog grada.
|
Sto si glasao za taj hdsb??? ja sam glasao za hsp iako sam Hercegovac porijeklom...Sad pati,a sljedece izbore ce dobiti opet ti lopovi i galamdzije kad je narod glup i naivan.Kad jedan Filip ima vise funkcija nego Josipovic a tek mu je 20,sta ce biti sa 30 i kusur godina.. |
|
|
|
|
|
francika
|
Pa prema ovim linkovima ispada da Savjet mlade savjetuje da napuste Osijek. A čuj da nisu dobili 180.000 kn ne bi ni takve savjete mogli dati, a usput osigurali su si posao u Osijeku kojeg nema za ostale mlade.
Usput kad se Filip učlanjuje u Lions Club Osijek? Nevjerovatno je koliko je taj Lions Club Osijek učinio za Osijek i građane, na svakom čošku kad se okreneš vidiš njihova djela.
Kako to da oni nisu dobili donaciju od grada? Možda ovaj put Glavašu nisu bili prioritet i nije Bubalu dao radni nalog.
A od čega će jadni uzimati dnevnice i terenske dodatke, od čega će ići na objedne radne sastanke uz vina ljubomornih novopečenih baranjskih vinara na dalmatinske vinare koji u turizmu prodaju vina po basnoslovnim ciframa.
No nije to nikakav problem, Marko Bagarić će se pobrinuti da baranjska vina ne budu podcjenjena, a sol za čišćenje cesta od snijega vjerovatno čuva za sljedeću zimu. Ipak to baranjsko vino dobro grije kako ljubomorne baranjske vinare, tako i Cesting.
Ali kog je briga, uskoro Bubalo dobiva radni nalog da treba financirati Lions Club Osijek sa 180.000 kn, jer 190.000 već miriši na 200.000 kn, a to već ima miris pljačke. |
|
|
|
|
|
rafa
|
W.M. Felt je napisao/la: ›
Možda je ovaj projekt samo paravan za obučavanje maloumne mladeži poradi formiranja nove Branimirove Osječke Bojne (popularni BOB). Cilj nam je iznio jedan od pripadnika - konspirativnog imena "conspiracy" - pobiti i otjerati i ono malo Srba i neistomišljenika što su ostali u ovoj crnoj rupi zvanoj Osijek.
Imamo inače i "sjajna" iskustva s diktatorima i njihovim djecom - da se ne mičemo iz granica lijepe naše, sjetimo se Sekinih sinova Kušutića, uspješnog bankara i vrhunskog automobilističkog asa. Glavaš prati u stopu. Sreća je za građane da nema više djece, jer zloupotrebljeni sin ipak ima nekakve limite u broju funkcija koje mu se mogu nabaciti na leđa.
Sve u svemu, proći će i taj karcinom zvan Hdssb, urušit će se u svom primitivizmu i bahatosti, kriminalu i jednoumlju, ali ostat će potrošeni životi jadne djece koje su očevi potjerali u stranačke mladeži, pa se tu sramote, ulizujući se nekakvim Drmićima i Burićima, lijepeći plakate i šarajući grafite. Rijetki pismeni među njima sramote se pokušavajući otimačinu novaca poreznih obveznika prikazati kroz nekakve "projekte".
Da će potomci mučitelja i ubojice sugrađana par godina poslije preživjele sugrađane podučavati toleranciji, to bi nekom slučajnom prolazniku moglo izgledati fantastično, no jadni Osječani znaju da se iza toga krije jad i bijeda osječke politike, odnosno političkog kriminala. Fuj, fuj, fuj. Jadna mladež. Bježite iz Osijeka i Hrvatske, čim stignete, pa tu vam jedan Glavaš i kompanija odlučuju o budućnosti.
|
Da će potomci mučitelja i ubojice sugrađana par godina poslije preživjele sugrađane podučavati toleranciji, to bi nekom slučajnom prolazniku moglo izgledati fantastično
Vidis momak iza ovih teskih rijeci koje si iznio mozes i ti ici na ispitivanje ne u garazu nego na sud.Jel Glavas i momci koji su bili snjim u bob-u ikad dokazano da je upravo Glava mucio ljude???ili su to radili neki,a ako neznas medju njima je bio i jedan srbin,gle cuda??Da srbin isto je svoje mucio,a Fehir je samo istrument od tog i tog..a ti napisi javno ime i prezime pa da onda budes i ti pozvan.A da Glava nije otisao iz hdz-a nebi nikad ga Sanader ni osudio to budi uvjeren;-)A gdje je taj sanader sada?? |
|
|
|
|
|
rafa
|
Davno sam ja rekao ovdje da je sirotinja i bogu teska.Sva sreca pa sam u ovom ratu ranjen i da imam sada penziju koju sam zasluzio po svemu,a i hvala bogu mogu radit jos jel sam zdrav.Mladi u hrvatskoj su opcenito bez buducnosti,dal je to Zgareb,Split ili Osijek,nema tu razloga,nije ni Zagreb vise obecan grad,bio sam poslovno u njemu i vidio neke stvari koje njega milijardama godina djeli od metropole i obecanog zivota za mlade,studente,starije...Drzava je opljackana,Rojs je rekao izjavu svoju i nema tu se vise sta kazat,mafijasi rade i drze ovu drzavu i grad.Pa tko drzi Osijek???Aj pametnjakovici kazite tko je gazda Osijeka,jel mozda Glavas???hahaha.eeee nemate pojma vi o zivotu opce..Sve te novce koje "grad daje" ODOBRAVA jedan covjek,Bubalo je*,znam ga i znam sta pisem..a Glavas je unistio Osijek gospodarski a za rat najveci orden..sin mu je * umisljeni koji ima i jos jednu funkciju al necu napisat koju...uglavnom -Osijek??Mafija drzi firme,sud,policiju,doktore...za sve im trebaju,neki za penzije i ptsp-i,neki za javljanje opasnosti,neki za prosirenje poslova na koteks,neki za smanjenje kazne..eee tko god od vas moze otici odavdje nek ide u bolje jel boljitka nema ni za 20 godina u Os..samo jos ide dolje i brod tone,ko ima imace,tko nema nece nikad. |
|
|
|
|
|
rafa
|
-prolaznica- je napisao/la: ›
Leteci mungos je napisao/la: ›
Tu lovu su mladi mogli dobiti i bez da sin ratnog zlocinca odlucuje kome ce se ona dijeliti.
|
a od kog bi je dobili? šta da su išli sami molit ? sigurno je nebi dobili!
|
Prolaznice??Svati da mora se danas i ljigavce moliti,moras mafijasa molit da ti odobri da zasposlis zenu u bolnici...koliko imas ti godina prolaznice ako se smije znat,aj kazi pa da odma sve znam iako cim pises ovako naivno i nezrelo dajem ti maximalno 17,a o zivotu si samo citala u knjigama marije juric zagorke,e naivan narod..jooj di sam ja usao pisat ubi boze.... |
|
|
|
|
|
francika
|
rafa je napisao/la ( Pogledaj post): ›
W.M. Felt je napisao/la: ›
|
Da će potomci mučitelja i ubojice sugrađana par godina poslije preživjele sugrađane podučavati toleranciji, to bi nekom slučajnom prolazniku moglo izgledati fantastično
Vidis momak iza ovih teskih rijeci koje si iznio mozes i ti ici na ispitivanje ne u garazu nego na sud.Jel Glavas i momci koji su bili snjim u bob-u ikad dokazano da je upravo Glava mucio ljude???ili su to radili neki,a ako neznas medju njima je bio i jedan srbin,gle cuda??Da srbin isto je svoje mucio,a Fehir je samo istrument od tog i tog..a ti napisi javno ime i prezime pa da onda budes i ti pozvan.A da Glava nije otisao iz hdz-a nebi nikad ga Sanader ni osudio to budi uvjeren;-)A gdje je taj sanader sada??
|
Ništa se ti ne brini rafa, ni Paravanja a ni Breivik se ne brinu previše što su u zatvoru, ali Glavaš je ipak grof Monte Cristo 2. |
|
_________________ U svakom kukolju ima i žita. |
|
|
|
francika
|
rafa je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Davno sam ja rekao ovdje da je sirotinja i bogu teska.Sva sreca pa sam u ovom ratu ranjen i da imam sada penziju koju sam zasluzio po svemu,a i hvala bogu mogu radit jos jel sam zdrav.Mladi u hrvatskoj su opcenito bez buducnosti,dal je to Zgareb,Split ili Osijek,nema tu razloga,nije ni Zagreb vise obecan grad,bio sam poslovno u njemu i vidio neke stvari koje njega milijardama godina djeli od metropole i obecanog zivota za mlade,studente,starije...Drzava je opljackana,Rojs je rekao izjavu svoju i nema tu se vise sta kazat,mafijasi rade i drze ovu drzavu i grad.Pa tko drzi Osijek???Aj pametnjakovici kazite tko je gazda Osijeka,jel mozda Glavas???hahaha.eeee nemate pojma vi o zivotu opce..Sve te novce koje "grad daje" ODOBRAVA jedan covjek,Bubalo je*,znam ga i znam sta pisem..a Glavas je unistio Osijek gospodarski a za rat najveci orden..sin mu je *umisljeni koji ima i jos jednu funkciju al necu napisat koju...uglavnom -Osijek??Mafija drzi firme,sud,policiju,doktore...za sve im trebaju,neki za penzije i ptsp-i,neki za javljanje opasnosti,neki za prosirenje poslova na koteks,neki za smanjenje kazne..eee tko god od vas moze otici odavdje nek ide u bolje jel boljitka nema ni za 20 godina u Os..samo jos ide dolje i brod tone,ko ima imace,tko nema nece nikad.
|
S ovim se apsolutno slažem! |
|
|
|
|
|
The Forger Ukupno postova: 145 Spol: Nebitno
|
francika je napisao/la: ›
|
|
ovaj Wilhelm stalno kenja a još je u Osijeku. |
|
|
|
|
|
markonato Ukupno postova: 380 Spol: Nebitno
|
Korina je napisao/la ( Pogledaj post): ›
@ conspiracy
Uzjebo se kao da je sam FG..
Svi postovi su mu pljuvanje po svima samo ne po HDSSB-u i pristašama.
|
I nije spomenuo one koji su osuđeni uvjetno, jer se htjeli potplatiti suce Vrhovnog suda, da nije tragično i žalosno vilo bi ovo sve skupa jako smiješno... Ne treba nama cirkus Monthya Pythona, dovoljno je samo pogledati oko sebe. |
|
|
|
|
|
Baudolino Ukupno postova: 300 Spol: Nebitno
|
The Forger je napisao/la: ›
francika je napisao/la: ›
|
|
ovaj Wilhelm stalno kenja a još je u Osijeku.
|
Je li ovo prijetnja, ili si samo glup? |
|
|
|
|
|
|
|