Autor |
Poruka |
i need space Ukupno postova: 63 Lokacija: rawanda Spol: Muško
|
Inače pokrenuli smo akciju "Uljepšajmo Osijek" baš zbog toga da se stane na kraj debilnom šaranju po fasadama! Za neke se zna tko su i "upozoreni" su da to ne ćine inače... |
|
|
|
|
|
42
Ukupno postova: 252 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
_________________ In the beginning the Universe was created.
This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move.
-Douglas Adams, The Hitchhiker's Guide to the Galaxy |
|
|
|
8
Ukupno postova: 1860 Spol: Muško
|
i need space je napisao/la ( Pogledaj post): ›
90 i nešto posto Hrvata (a tako i ljudi u Kohorti) se izjašnjava katolicima tako da ne vidim kako i zašto križ nekome smeta
|
To nikome ne smeta, ali pitanje je gdje je čemu mjesto.
100, a ne 90% Hrvata se razmnožava znamo kako, pa to svejedno ne čine javno.
Želim ti smao reći da je vjera privatna stvar jer kad postane državna, onda je to moda, trend i sve drugo osim vjere.
Budući da se smatraš obrazovanim, shvatit ćeš. |
|
|
|
|
|
|
To su većinom balavci neodgojeni i za početak je dovoljna usmena opomena! |
|
|
|
|
|
|
8 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
90 i nešto posto Hrvata (a tako i ljudi u Kohorti) se izjašnjava katolicima tako da ne vidim kako i zašto križ nekome smeta
|
To nikome ne smeta, ali pitanje je gdje je čemu mjesto.
100, a ne 90% Hrvata se razmnožava znamo kako, pa to svejedno ne čine javno.
Želim ti smao reći da je vjera privatna stvar jer kad postane državna, onda je to moda, trend i sve drugo osim vjere.
Budući da se smatraš obrazovanim, shvatit ćeš.
|
Ali zašto misliš da je to moda i trend, a ne osobno uvjerenje onoga tko je crtao? |
|
|
|
|
|
8
|
Ali zašto misliš da je to moda i trend, a ne osobno uvjerenje onoga tko je crtao?
|
Zato što je na javnoj površini. To ti je kao da kažeš da je Jumbo-plakat osobno, intimno vjerovanje.
No eto, ako ti misliš da nam fali križeva, a ne nečeg drugog, neću se prepirati. |
|
|
|
|
|
|
Kao što rekoh SVI koji imaju ideju mogu se javiti! Recimo na [email protected] pa ćemo napraviti i to! |
|
|
|
|
|
cacan
Ukupno postova: 34 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
daniel-202
Ukupno postova: 1030 Lokacija: Graceland Spol: Muško
|
joj kad u naš grad dođe neka skupina poput ultrasa, vjerujem da će oni išarat taj grafit. |
|
_________________ "Neki ljudi tapkaju nogama, neki pucketaju prstima a neki se njišu naprijed - nazad. Ja samo sve to radim odjednom, valjda..."
Elvis Presley, 1956. |
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
cohors je napisao/la: ›
očigledno ovdje nekima smeta grb nk osijeka, križ i šahovnica... ak vam smeta odselite se jer će u budućnosti ovakvih i sličnih grafita biti po cijelom gradu!
|
To kao neka prijetnja?!
Ako je netko vec radio grafit s kojim ce se poistovjetiti gradjani ovoga grada, onda je jednostavno mogao izbaciti kriz.
Cini mi se da je Kohorta, u nedostatku ovosvjetovnih modela, svoju identifikaciju pocela traziti (IMHO, sasvim suvisno) u tradiocionalnim "vrijednostima" - nacija i religija. Kad se to spoji s politickom manipulacijom, dobije se jedna navijacka skupina koja se poprilicno udaljila od svoje prvotne ideje - navijanja za nogometni klub.
Steta...
Sto se tice lokacije - mislim da bi tamo vise odgovaralo nekakvo sunce, brdo, livada, par osnovnih boja i konture koje bi oslikala djeca iz obliznje kole.
Ovakvi, nacionalno-religiozni murali me malo previse podsjecaju na Belfast sa slika i filmova od prije 15 godina... mislim da je tako nesto u jednom Osijeku, koncem 2006., sasvim suvisno... |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
8
|
Leteci mungos je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Sto se tice lokacije - mislim da bi tamo vise odgovaralo nekakvo sunce, brdo, livada, par osnovnih boja i konture koje bi oslikala djeca iz obliznje kole.
|
To bi se zvalo genijalno... Osim toga, provjerom uzorka na križu... To vam dečki uopće nije hrvatski pleter. Pa eto, samo za dizajnere - pleter iz uzorka pripada tradiciji istočne crkve.
Nogometnim žargonom - to je autogol. |
|
|
|
|
|
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
8 je napisao/la: ›
To bi se zvalo genijalno... Osim toga, provjerom uzorka na križu... To vam dečki uopće nije hrvatski pleter. Pa eto, samo za dizajnere - pleter iz uzorka pripada tradiciji istočne crkve.
Nogometnim žargonom - to je autogol.
|
|
|
|
|
|
|
tomo Ukupno postova: 50 Spol: Nebitno
|
Eto kad vam toliko smeta i zgražate se sutra ujutro pravac trgovina po kreč i bojice djeci i nacrtajte livadu i sunce pa europski osječani biti sretni i zadovoljni ... |
|
|
|
|
|
Rajnus
Ukupno postova: 1029 Spol: Nebitno
|
Hocete li nastaviti kenjkati ili ce te i vi nesto napraviti za ovaj grad? Cisto me zanima spadate li u skupinu koja po defaultu samo serucka, a nikada nista ne poduzima. |
|
_________________ samo Osijek! |
|
|
|
cohors Ukupno postova: 205 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Ako misliš da Glavaš manipulira Kohortom jako jako se varaš! Ne vjeruj novinama! To što je par puta viknuto njegovo ime na stadionu ne znači da netko manipulirana nama ( uostalom vikalo se svim generalima ).
Nisam siguran što želiš reći s križem? Da se građani Osijeka nisu vjernici pa taj križ nekome smeta! I usporedba s Belfastom u kojem je 50:50 katolici - protestanti ti nije na mjestu. Tamo su se zbog vjere klali a križ je mnogima za vrijema našeg rata bio nada u život ali se u njegovo ime nije klalo ako se ne varam.
Žalosno je što je Hrvate sramota biti domoljub... Pogledaj malo glupe Amere... Zastavu za Dan državnosti kod nas izvjesi svaki 500-ti stanovnik jer je to sramota i nije IN!
Sramite se...
Što se mene tiće EOD jer mi ovo postaje stresno!
by Malta |
|
|
|
|
|
|
|