mzzi je napisao/la: ›
alex os je napisao/la: ›
mzzi je napisao/la: ›
N.N. je napisao/la: ›
mzzi je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Da, ti baš znaš kakvo osiguranje čovjek ima, a osobito si upućen od koga će sve odštetu dobiti - inače se u ovoj državi svi trpaju za dat odštetu nekome, i to je vrlo brz proces. Kako samo možeš pričati takve gluposti i kako te nije sramota reći da tog čovjeka "nemaš šta žalit". Fuj.
A gdje sam ja to napomenula da je meni više stalo do skupog auta? I kako ti pokazuješ da ti je "stalo" do jadne obitelji? Tako što olajavaš ljude koji imaju novaca?
|
a sta sad trebamo skupljati donaciju za njega jer je ostao bez krova nad glavom, a ne cek to su ovi siromasni. da da njemu se krovic na auticu udubio smrc.
i da znam da ima kasko, jer sigurno ne vozi takav auto bez kaska i da on ce dobiti odstetu. i nije me sramota reci da ga ne zalim, big deal ostetio mu se auto. nit ce se smrznit niti gladovat, proda ga tako ostecenog i opet ce imati vise nego ona obitelj u cijelom zivotu, al ne on je glavna prica tu.
|
On je glavna priča jer si ti, kao zavidan i zao čovjek počeo pljuvati po njemu zato što on ima novaca, a ovi iz drugog dijela priče nemaju.
Cilj ovog članka je da upozori građane da paze gdje parkiraju jer se to događa, a ne da ti moraliziraš i sereš o nečijem finacijskom stanju.
A cilj onoga što sam ti ja pisala je da shvatiš da nikome ne treba željeti zlo, kao što ti radiš. No ne brinem se, vratit će ti se. A da se tebi dogodi to s autom, vjerujem da bi bio big deal.
|
žalosno je što Bog ljudima da mozak da ga koriste kao ti
|
Htjela sam ti nešto odgovoriti, ali mi je jednostavno preniska tvoja razina, da bih se na nju spuštala.
|
da si htjela, u stvari da si mogla, odnosno da si znala....možda i bi....razina ? šta znaš ti o razinama ?.....i na kojoj si uopće '.... ma ti otvaraš novu razinu.....čestitam.....od srca