Autor |
Poruka |
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
Poppy je napisao/la ( Pogledaj post): ›
A onaj moj prijedlog da plešemo sentiše?!
Prošao skroz nezapaženo......
|
....kako za koga.....netko je i primjetio....... |
|
|
|
|
|
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
tamna strana je napisao/la: ›
Poppy je napisao/la ( Pogledaj post): ›
A onaj moj prijedlog da plešemo sentiše?!
Prošao skroz nezapaženo......
|
....kako za koga.....netko je i primjetio.......
|
Ah, obožavam retromuškarce! |
|
|
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...dakle, imamo i plesni par večeri: dame i gospodo, predstavljamo Poppy - ženu sa šeširom i Tamnu stranu, retromuškarca... ...
...sad znamo kako ćemo vas prepoznati... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
Poppy
|
Danas sam našla šešir... Al nisam imala para da ga kupim... Sutra... Sve za moje forumaše! |
|
|
|
|
|
anakonda
|
...zapravo, šeširi su vrlo cool stvar i žao mi što mi je stil oblačenja takav da ga ne mogu nositi... ...ali, držim da su ljudi koji ga nose skroz cool...mislim time na one ispod recimo 40 godina...
...anyway - bit ćeš prepoznata:-) |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
Poppy
|
anakonda je napisao/la: ›
...zapravo, šeširi su vrlo cool stvar i žao mi što mi je stil oblačenja takav da ga ne mogu nositi... ...ali, držim da su ljudi koji ga nose skroz cool...mislim time na one ispod recimo 40 godina...
...anyway - bit ćeš prepoznata:-)
|
a kakav ti je stil?! Pa nisam ni ja neka šminkerica, al uvijek se da nešto iskombinirat. .. |
|
|
|
|
|
anakonda
|
...ja sam totalno sportski tip...čak kad sam i kao dotjerana i onda je to sportsko...a teško da šešir možeš ukomponirati u nešto sportsko... |
|
|
|
|
--- Ukupno postova: 2910 Spol: Nebitno
|
ja sam lovac na sportaše...tip... |
|
|
|
|
|
anakonda
|
...hm...dalo bi se zamisliti malo oko ove izjave... ... |
Zadnja promjena: anakonda; 30.11.2006. 0:11; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
daniel-202
Ukupno postova: 1030 Lokacija: Graceland Spol: Muško
|
Poppy je napisao/la: ›
Danas sam našla šešir... Al nisam imala para da ga kupim... Sutra... Sve za moje forumaše!
|
Samo se ti nama spremi za party, svakako kupi i šešir |
|
_________________ "Neki ljudi tapkaju nogama, neki pucketaju prstima a neki se njišu naprijed - nazad. Ja samo sve to radim odjednom, valjda..."
Elvis Presley, 1956. |
|
|
|
Poppy
|
daniel-202 je napisao/la: ›
Danas sam našla šešir... Al nisam imala para da ga kupim... Sutra... Sve za moje forumaše!
|
Samo se ti nama spremi za party, svakako kupi i šešir
|
A čuj... Već sam ranije najavila da ću bit najljepša! A ja se ne odričem svojih obećanja! |
|
|
|
|
|
daniel-202
Ukupno postova: 1030 Lokacija: Graceland Spol: Muško
|
daniel-202 je napisao/la: ›
|
Samo se ti nama spremi za party, svakako kupi i šešir
|
A čuj... Već sam ranije najavila da ću bit najljepša! A ja se ne odričem svojih obećanja!
|
samo se ti spremi, znaci tebe cemo prepoznat po šeširu???? |
|
_________________ "Neki ljudi tapkaju nogama, neki pucketaju prstima a neki se njišu naprijed - nazad. Ja samo sve to radim odjednom, valjda..."
Elvis Presley, 1956. |
|
|
|
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol: Muško
|
|
|
|
Poppy
|
zlusch je napisao/la: ›
|
Ne pojavljuj se na tulumu ako ne bude barem približne kvadrature kao ovaj na avataru
|
ma i veći! |
|
|
|
|
|
--- Ukupno postova: 2910 Spol: Nebitno
|
i ja ću nosit šešir, i predstavljat se kao Poppy... |
|
|