Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Djelatnici "Rog-Jome" poklonili bicikl Evi Venus

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
simo031

Ukupno postova: 6329
Spol: Muško Muško
Post Postano: 08.03.2012. 8:19 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Po onom što je navedeno u članku, gospođa je do sada na bajsove potrošila najmanje 15 tisuća kuna, i svi su joj ukradeni. Ne bih rekao da je ona pravi izbor da dobije bicikl na poklon. Očito je u mogućnosti kupiti novi bicikl, a i nemarna je prema vlastitoj imovini.
Ili je u pitanju samo marketing?

Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto?
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
DonQuijote

Ukupno postova: 4291
Post Postano: 08.03.2012. 9:41 
Naslov:  

simo031 je napisao/la:
 Po onom što je navedeno u članku, gospođa je do sada na bajsove potrošila najmanje 15 tisuća kuna, i svi su joj ukradeni. Ne bih rekao da je ona pravi izbor da dobije bicikl na poklon. Očito je u mogućnosti kupiti novi bicikl, a i nemarna je prema vlastitoj imovini.
Ili je u pitanju samo marketing?

ispravak, u dvije godine ukradeno pet, jedan zapaljen i jedan ostao bez točkova, dakle ukupno sedam i nijedan manje vrijedan od 3000 kn. dakle, preko 20.000 kn u dvije godine samo za bicikle. za nekoga tko se ne bavi biciklizmom, dosta para.

s druge strane, znam ljude koji imaju vrijedne (pa i vrlo vrijedne) bicikle, ali ih ne ostavljaju kojekuda, i evo, već godinama ih nitko nije ukrao! da se razumijemo, svakom se može dogoditi da mu ukradu bicikl, kradu ih i iz podruma i firmi, ali jednoj osobi 7 bicikala u dvije godine... ja bih se zapitao koliko će trajati ovaj novi.

Buza_osk

Ukupno postova: 43
Post Postano: 08.03.2012. 10:38 
Naslov:  

francika je napisao/la :
Buza_osk je napisao/la :
Ja nemam uopce bicikl osijek031.com smile

oce meni poklonit? :/

Tebi ni ne treba jer ga ne voziš!

da imam vozio bi :/..al nemam

tranquilize
Ukupno postova: 548
Post Postano: 08.03.2012. 14:30 
Naslov:  

nazalost budala je onaj tko u ovome gradu ostavi vrijedan (u krajnjem slucajnu nemora ni biti vrijedan) bicikl vani bez da citavo vrijeme ima vizualni nadzor nad njim...

je da je tragikomicno i da se na neki nacin gubi citavi smisao bicikla kao prijevoznog sredstva ako cjelo vrijeme moras paziti na njega ali ako to ne cinis zavrsit ces kao ova gospodja iz clanka... (koja izgleda nemoze nauciti ovu lekciju...)

cane

Ukupno postova: 2460
Post Postano: 08.03.2012. 15:38 
Naslov:  

Eeeeeeeee... Lijepo je to Pervan objasnio...

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=USSm88nbIRI[/youtube]

Ukupno postova: 982
Post Postano: 08.03.2012. 19:07 
Naslov:  

..evo da ja ispričam jednu svoju priču iz mladosti.... kao mali imao sam samo jednu želju...da mi mama i tata kupe bicikl.... i tako s me jedne subote mama i tata odveli u jednu trgovinu da mi kupe...... BICIKL... moj prvi bicikl... imao sam oko 7 ili 8 godina....kupili su mi prekrasnu "poniku" plave boje.... ma ko stvorena za mene.... vozao sam se cijeli dan ko luđak po selu.... predvečer je tata rekao da ide do sela i "posudio" moj novi bicikl.... pred birtijom gdje je bio netko mu ga je maznuo.... i više nikada nisam vidio svoju prekrasnu plavu poniku....i od toga dana nikada više nisam dobio bicikl..... otplačivali su ga još par mjeseci poslije, a ja sam se samo jedan dan vozio... eto..... to je tužna priča...a ne kad neka baba ostane bez 5 ( ČITAJ PET...!!! ) bicikala.... po nekoliko tisuća kuna..i to zbog svoje šlampavosti....dakle ima i za šesti bicikl....
...ne , meni ne treba bicikl...jer sam tako i tako rekao da ga nikada ni neću voziti.... ako ne mogu autom imam svoje noge...fala i do slušanja

............
puno bi hvale vrijednija priča bila da su bicikl poklonili nekom djetetu kojem stvarno treba i koje nema priliku od roditelja dobiti bicikl, nego pokloniti nekome tko će vjerojatno ostati i bez ovog jer je šlampav.....
...
i nemojte mi zamjeriti...malo sam emotivan

Ukupno postova: 685
Post Postano: 08.03.2012. 19:33 
Naslov:  

@sokrat - svaka čast na emotivnom tekstu...

a ovoj gospođi su za početak trebali pokloniti priručnik o tome kako zaključati svoj bicikl, ne žalim je uopće....

saba

Ukupno postova: 1320
Post Postano: 09.03.2012. 7:58 
Naslov:  

trebala je dobiti 2-3 komada U-locka da pošteno zaključa svoj faking bicikl....

mojoj staroj su 2 komada maznuli i to 2 jeftine polovne kante....

ja svoj zaključavam u stanu i ne ostavljam ga vani duže od 5 minuta bez nadzora....

Ukupno postova: 923
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 09.03.2012. 8:28 
Naslov:  

saba je napisao/la :
ja svoj zaključavam u stanu i ne ostavljam ga vani duže od 5 minuta bez nadzora....

ne zanima me uopce prica s tom zenom, ali mi nije jasan stav ljudi koji tvrdi da si sam kriv ako ti je netko vani maznuo zakljucan bicikl - ja na svom dvotockasu idem na posao gdje ga ne mogu unijeti u zgradu, vec sam prisiljena bajs zavezati za ogradu ili za stangu od kakvog prometnog znaka. isto tako ne mogu svake minute izlaziti van i gledati je li mi bajs jos uvijek na mjestu... Ako u ovom j*****m gradu ne mozes niti zakljucani bicikl ostaviti na otvorenom, onda je vrijeme da se zabrinemo.

mariox

Ukupno postova: 685
Post Postano: 09.03.2012. 9:05 
Naslov:  

Pa s obzirom na broj krađa, nažalost ne možeš. Lopovi postaju toliko drski da sve više ulaze u dvorišta ljudi. Meni je bicikl najvrijednija pokretnina koju imam pa ga zato čuvam "kao oko u glavi".

francika

Ukupno postova: 2791
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 09.03.2012. 12:42 
Naslov:  

Država plaća HEP-u struju da se proizvodi aluminij u drugoj državi i Vi se još onda čudite što je Vaš bicikl aluminij na 2 kotača.
Ja sam samo jednom u životu otišao prodati 10 kila metala kod otkupljivača (i to na nagovor) i upisali su moje podatke s osobne karte u evidenciju. Garantiram da je preko mojih osobnih podataka prodano metala da bi sad mogao biti milijunaš, a začudo ništa nisam dobio povrata poreza a nisam čak morao ni nadoplatiti razliku poreza.

Skoči u forum: