Autor |
Poruka |
Redakcija 031
Ukupno postova: 68050 Spol: Nebitno
|
Stanovnici Brijesta su primjer kako se samo dobrom voljom može mnogo toga postići. Mještani su zasukali rukave, zajedno podigli novo krovište nad klupskim prostorijama NK Brijest i na kraju uz druženje istaknuli da su ponosni na učinjeno. Posao je odrađen gotovo preko noći - kaže član uprave kluba s Brijesta Saša Malinović.
- Ovih dana završili smo i postavljanje kompletne ograde oko igrališta s prekrasnim prilazom terenu. Nabavljene su pločice za tuš kabine, koje će vrlo brzo biti i postavljene. Pitanje elektrifikacije prostorija kluba riješeno je i uskoro će sve biti u punoj funkciji. Velika zasluga ide na račun predsjednika kluba Ivana Dujmovića. Čovjek je pravi čarobnjak koji u današnje financijski teško vrijeme pronalazi načine da s nula ili jako malo kuna uvijek uspijeva nešto nabaviti za klub - kaže Malinović.
Naravno, momčad s Brijesta ne zaboravlja odraditi svoj primarni zadatak. Pod paskom stratega momčadi, trenera Gorana Suvajca ekipa se žestoko priprema za nastavak natjecanja unutar lige NS Osijek.
- Aspiracije ekipe za viši nogometni saziv su jasno izražene, igrački kapaciteti odgovaraju zacrtanim planovima te svi u klubu očekuju uspjeh koji bi zadovoljio športske ambicije - ističe Suvajac.
Tekst: R.K. |
|
|
|
|
|
francika
Ukupno postova: 2791 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
Nadam se da će nogometni klub posjetiti inspekcija i oderati im maksimalnu kaznu za neovlašteno izvođenje radova, te da će predsjednik kluba isto dobiti najveću maksimalnu novčanu kaznu. |
|
_________________ U svakom kukolju ima i žita. |
|
|
|
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
a jbt koji zajeb....
urušava se krov crkve na Brijestu...a oni poprave krov nogometnog kluba....
jebe lud zbunjenoga...... |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
MegaSmrT
Ukupno postova: 680 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
francika je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Nadam se da će nogometni klub posjetiti inspekcija i oderati im maksimalnu kaznu za neovlašteno izvođenje radova, te da će predsjednik kluba isto dobiti najveću maksimalnu novčanu kaznu.
|
Totalno se slažem s tobom, trebaju dapače zatvoriti klub i sve klince koji tamo igraju nogomet i bave se sportom oterati na ulicu da piju, puše i drogiraju se. Pusti sirotinju. Da su imali šolda za nekog izvođača radova, vjerovatno bi ga uzeli.
tamna strana je napisao/la: ›
a jbt koji zajeb....
urušava se krov crkve na Brijestu...a oni poprave krov nogometnog kluba....
jebe lud zbunjenoga......
|
Crkva ove godine nije ostala zakinuta na proračunu... jedina... -.- Neka brinu za svoje stado i štalu. |
|
|
|
|
|
kralj9 Ukupno postova: 2 Spol: Nebitno
|
francika je napisao/la: ›
Nadam se da će nogometni klub posjetiti inspekcija i oderati im maksimalnu kaznu za neovlašteno izvođenje radova, te da će predsjednik kluba isto dobiti najveću maksimalnu novčanu kaznu.
|
Pustite nogometni klub na miru,ovaj predsjednik sigurno nije krao,a da li su drugi krali vjerojatno ti znaš pošto o tome pričaš |
|
|
|
|
|
kralj9 Ukupno postova: 2 Spol: Nebitno
|
Vas dvojica mora da ste umješani u to ili ste naivni ko sobarice.
|
Svaka daljnja polemika je suvšna,trebamo se svi ujediniti sa Brijesta da završimo sportski centar,a i sve druge objekte na Brijestu...Sport zbližava |
|
|
|
|
|
francika
|
Predsjednik kluba ne može raditi mimo zakona. Prekršio je Zakon o zabrani i sprječavanju obavljanja neregistrirane djelatnosti i zato mora odgovarati i klub i on osobno plačanjem novčane kazne propisane zakonom. |
|
|
|
|
|
sokrat
Ukupno postova: 982 Lokacija: ....ispod mosta.... Spol: Muško
|
Predsjednik kluba ne može raditi mimo zakona. Prekršio je Zakon o zabrani i sprječavanju obavljanja neregistrirane djelatnosti i zato mora odgovarati i klub i on osobno plačanjem novčane kazne propisane zakonom.
|
po ovom tvom bi apsolutno svaki klub, bilo kojeg sporta , trebala posjetiti inspekcija.... pa u svakom selu u kojem ima imalo zajedništva ljudi dolaze raditi na prostorijama, prostoru oko igrališta.... ja sam sam nekoliko puta sudjelovao i u izgradnji i nadogradnji i popravku... i po tvome sada trebam u remetinec na jedno vrijeme... predsjednik našeg kluba je riješio materijal, ljude..i popravile su se prostorije kluba.... kad već nismo ništa dobili od županijskog sportskog saveza.... i šta sad....kaznenu prijavu pisat...???
.....
malo si previše revoltiran....i sve ti smeta....
al živ ti meni bio....sve najbolje... |
|
_________________ "....jebe mi se za nacionalnu,vjersku i rasnu pripadnost....ja sam čovjek i to je to..." |
|
|
|
roger Ukupno postova: 90 Spol: Nebitno
|
Prije nego me lociraš ćeš odletiti s ovog foruma jer kršiš njegova pravila. Zabranjeno je vrijeđanje i deranje na forumu.
|
pa ti vrijeđaš sve živo i mrtvo,svakom loncu moraš bit poklopac,ništa ti ne valja,vjerojatno i prijatelje ako ih uopće imaš kritiziraš,makni se malo sa foruma,prošetaj popi kavicu,učini nešto pametno i društveno korisno pa će ti riječi dobiti na težini,ovako cijelo vrijeme pucaš u prazno |
|
|
|
|
|
dino_bno
Ukupno postova: 1157 Spol: Muško
|
Hoces ih ti prijaviti mozda?
Jbt pa to je klub koji krece od zadnje lige, igraju za svoj gust a ti tu seres o gradevinskim dozvolama, pa zar ti nije neugodno?? |
|
|
|
|
|
ljepotica Ukupno postova: 20 Spol: Žensko
|
pa ne nego mi nije jasno kakave ti imaš koristi ? od ovog blaćenja.... jedino če dečki koji igraju ostat bez mjesta gdje će se skidat |
|
|
|
|
|
francika
|
ljepotica je napisao/la ( Pogledaj post): ›
pa ne nego mi nije jasno kakave ti imaš koristi ? od ovog blaćenja.... jedino če dečki koji igraju ostat bez mjesta gdje će se skidat
|
Nemam ništa protiv, dapače drago mi je, ali to se treba napraviti na zakonit način. |
|
|
|
|
|
dino_bno
Ukupno postova: 1157 Spol: Muško
|
francika je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ljepotica je napisao/la ( Pogledaj post): ›
pa ne nego mi nije jasno kakave ti imaš koristi ? od ovog blaćenja.... jedino če dečki koji igraju ostat bez mjesta gdje će se skidat
|
Nemam ništa protiv, dapače drago mije, ali to se treba napraviti na zakonit način.
|
Živio naš bezgriješni inspektor francika!
Očekujem spomenik tebi u cast! |
|
|
|
|
|
ljepotica Ukupno postova: 20 Spol: Žensko
|
pa nije mi jasno sam kak znaš da nije na zakonit način ??? jest ti otamo ili... |
|
|
|
|
|
anuion Ukupno postova: 9 Spol: Nebitno
|
francika jesi li ti uopće s Brijesta da ovak neke stvari iznosiš?!
ako nisi koji k se zamaraš s ovime pored svih mogućih sranja po gradu i u našoj državi?!
po tvome bi se trebala ugasiti jedna zajednica koja je podignuta iz ničega prije 7-8 mjeseci i napravilo što se napravilo?!
ili samo ljubomora?! |
|
|
|
|
|
|
|