Autor |
Poruka |
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol: Žensko
|
Želim se sanjkati. Zakačiti sanjke za auto i AJMOOOOO! |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
|
josephine01
Ukupno postova: 2125 Lokacija: ispred ogledala Spol: Žensko
|
Novi lak za nokte. |
|
_________________ Za mene je svinja kralj životinja dok ne probam lava. |
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
Želim da se ovo za ocjenjivanje poruke malo promjeni jel je dosta čudno ovako. Ne vuče me da ocjenjujem, kad moram kliknit pa opet kliknit (uz to i nema baš puno izbora, a 5 zvjezdica bude), pa moraš izać iz tog. Nekako mislim da može bolje. |
|
|
|
Stella1989
|
Želim se naspavati i jesti puno voća. Volim snijeg, ali jedva čekam toplije vrijeme da počnem trčati. |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
Želim sreću u svom debiju |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol: Muško
|
Želim jednog političara "uhvatiti“ da govori istinu,
iako on zbog toga vjerojatno ne bi mogao pogledati u oči svojim stranačkim kolegama. |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
|
Stella1989
|
Želim završiti s poslom i otići se rolati, dan je predivan... |
|
|
|
|
francika
Ukupno postova: 2791 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
Želim da Grad Osijek i Osječko baranjska županija više ne dižu kredite, pa makar da i banke njima plaćaju kamatu, a ne obrnuto. Bitna je glavnica i zaduženje, a ne kamata, čak da dobiju i popust od -10% kod banaka. |
|
_________________ U svakom kukolju ima i žita. |
|
|
|
Stella1989
|
Želim si kupiti dobar sportski bajk! Vrum vruuuum |
|
|
|
|
sokrat
Ukupno postova: 982 Lokacija: ....ispod mosta.... Spol: Muško
|
..želim se vratiti u Osijek...želim ponovo svaki dan provoditi sa svojim psima.. ići na nogoš sa svojim legama...trčati po polju kao i prije.... eto... |
|
_________________ "....jebe mi se za nacionalnu,vjersku i rasnu pripadnost....ja sam čovjek i to je to..." |
|
|
|
francika
|
sokrat je napisao/la ( Pogledaj post): ›
..želim se vratiti u Osijek...želim ponovo svaki dan provoditi sa svojim psima.. ići na nogoš sa svojim legama...trčati po polju kao i prije.... eto...
|
A tko ti brani, vrati se!? |
|
|
|
|
|
Ladytron86
Ukupno postova: 26 Spol: Žensko
|
|
|
|
francika
|
Ladytron86 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
želim se zaljubiti....
|
Gle, to ti je malo teže. Prvo moraš naučiti voliti. |
|
|
|
|
|
Stella1989
|
Želim provoditi više vremena u prirodi, a manje za kompom. Nije baš moguće zbog posla...ali vani je prekrasnoooo! I želim taj bajk, ali da malo snize cijene. |
|
|
|
|
josephine01
Ukupno postova: 2125 Lokacija: ispred ogledala Spol: Žensko
|
Mudomlat. |
|
_________________ Za mene je svinja kralj životinja dok ne probam lava. |
|
|
|