Autor |
Poruka |
francika
Ukupno postova: 2791 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
Slažem se, ponosa zbog ljubavi se možeš odreći, ali da ti ga netko drugi oduzme u ime "ljubavi" je nešto što si čovjek ne smije dopustiti. |
|
_________________ U svakom kukolju ima i žita. |
|
|
|
Gala_pia Ukupno postova: 138 Lokacija: osijek Spol: Žensko
|
life goes on!!! i svaka prica ima dvije strane. tak da.... |
|
|
|
|
|
PEGY
Ukupno postova: 2664 Lokacija: Seychelles Spol: Nebitno
|
Giovanni88 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ljudi moji, ponos je nešto što može jedino naštetiti objema stranama. Nije bitan je li muški ili ženski, ja neću pisati za nju i njen ponos, jer ne znam kako se osjeća i što razmišlja. A što se tiče mog ponosa, bacio bih ga odmah u blatu, jer kao što sam rekao, on u ljubavi ne igra pozitivnu ulogu.
|
Zamisli da se jednog jutra probudiš, pogledaš u ogledalo, vidiš starca od 70-80 godina i pomisliš koliko si glup bio što nisi ništa pokušao niti poduzeo pa da konačno znaš na čemu si!!!
Prvo pronjuškaj gdje je, što radi, kako živi, s kim je, pa onda malo razmisliš dali joj se želiš ubaciti u život ili ne!? Ja bih pokušala! pa nemaš što izgubiti, a možeš si samo život olakšati.
ps. ne slušaj franciku jer ćeš završiti kao on tj.kao trolčina na nekom forumu |
|
|
|
|
|
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol: Žensko
|
Giovanni88, a što si točno napravio ako nije tajna? Prevario ju, zapostavljao..? Mislim, dosta ovisi o tome što si učinio. Ako ti je stalo do nje i ako nisi napravio preveliko sr*nje, bori se za nju. Ali ako vidiš da je sretna s novim čovjekom, nemoj im se pokušati petljati u vezu i praviti joj probleme.
Nemoj se ljutiti, ali meni je to bulšit. Čula sam to par puta, i mislim da je to samotješenje nesretnih. Onda znači da svi oni koji su u sretnoj vezi/braku, zapravo nisu sretni ili nisu s pravom osobom? |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
Stella1989 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Nemoj se ljutiti, ali meni je to bulšit. Čula sam to par puta, i mislim da je to samotješenje nesretnih. Onda znači da svi oni koji su u sretnoj vezi/braku, zapravo nisu sretni ili nisu s pravom osobom?
|
...nemoj se ljutiti, ali ti si ovdje bar dovoljno dugo da bi mogla prepoznati ironiju.... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
francika
|
PEGY je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ljudi moji, ponos je nešto što može jedino naštetiti objema stranama. Nije bitan je li muški ili ženski, ja neću pisati za nju i njen ponos, jer ne znam kako se osjeća i što razmišlja. A što se tiče mog ponosa, bacio bih ga odmah u blatu, jer kao što sam rekao, on u ljubavi ne igra pozitivnu ulogu.
|
Zamisli da se jednog jutra probudiš, pogledaš u ogledalo, vidiš starca od 70-80 godina i pomisliš koliko si glup bio što nisi ništa pokušao niti poduzeo pa da konačno znaš na čemu si!!!
Prvo pronjuškaj gdje je, što radi, kako živi, s kim je, pa onda malo razmisliš dali joj se želiš ubaciti u život ili ne!? Ja bih pokušala! pa nemaš što izgubiti, a možeš si samo život olakšati.
ps. ne slušaj franciku jer ćeš završiti kao on tj.kao trolčina na nekom forumu
|
Al moglo bi ti se desit da ne doživiš ni 50 godina, ako pod maskom "ljubavi" želi tebe okrivljavati i radi vlastitog ponosa gaziti tvoj ponos. Pazi u tom slučaju ti nisi sam žrtvovao ponos zbog ljubavi, nego ti je ponos oduzet jer ljubavi nema.
I vjeruj meni, jer PEGY je veća trolerica od mene. |
|
|
|
|
|
PEGY
|
Da je ona htjela gaziti njegov ponos nebi mu se sklonila s puta, trolčino! |
|
|
|
|
|
anakonda
|
...ovo je pet puta bolje od španjolske sapunjare....još, još.... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
francika
|
PEGY je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Da je ona htjela gaziti njegov ponos nebi mu se sklonila s puta, trolčino!
|
Nije mu se ona sklonila s puta nego ga je zaboravila jer ga nije ni voljela, trolerice! |
|
|
|
|
|
PEGY
|
anakonda je napisao/la ( Pogledaj post): ›
...ovo je pet puta bolje od španjolske sapunjare....još, još....
|
a možda je srela tipa all in 1 (poduzetnik,umirovljenik,faca) u pasatu s uskih njiva |
|
|
|
|
|
anakonda
|
...xe-xe-xe... |
|
|
|
|
eseker
Ukupno postova: 649 Lokacija: moja radna soba Spol: Nebitno
|
Gala_pia je napisao/la: ›
life goes on!!! i svaka prica ima dvije strane. tak da....
|
Svaka priča ima TRI strane: moju, tvoju i istinu... |
|
_________________ šorom šajke a niz Dravu čeze |
|
|
|
Gala_pia Ukupno postova: 138 Lokacija: osijek Spol: Žensko
|
PEGY je napisao/la: ›
|
ps. ne slušaj franciku jer ćeš završiti kao on tj.kao trolčina na nekom forumu
|
ja stvarno ne shvacam bit mirenja s bivsom ili bivsim nakon 100 god. najgore je proslo. dakle doticni gospodin je prezivio najgore, neka lijepo stisne zube i krene dalje. ajde molim te ponoviti istu ljubav je ko procitati istu knjigu,a znati joj kraj! puno je riba u moru da bi se zamarao s proslosti! itd... |
|
|
|
|
|
Giovanni88 Ukupno postova: 16 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Fora je što je prvo dotična gospođica patila i trpila sranja i ispade dotičnog gospodina, sve dok dotičnome nije došlo iz guzice u glavu. Sada dotični pati i shvaća sve greške koje je učinio i traži način kako da opet osvoji njeno srce, jer mu je stalo do nje i sve bi učinio za nju! |
|
|
|
|
|
mzzi Ukupno postova: 284 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Drama queen |
|
|
|
|