Autor |
Poruka |
Provokator
Ukupno postova: 1500 Lokacija: US and A Spol: Muško
|
Nadaš se da će ti se vratit ?
Realnost ti je ovaka. Nada je kurva, al ta kurvetina umire poslijednja ! |
|
_________________ ... za bunt je potreban um |
|
|
|
Giovanni88 Ukupno postova: 16 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Provokator je napisao/la: ›
Nadaš se da će ti se vratit ?
Realnost ti je ovaka. Nada je kurva, al ta kurvetina umire poslijednja !
|
Da, nadam se da hoće. Vratile su se rode, vratio se i Lessie, zašto ne bi i ona? I znam da je nada kurvetina, ali ima je još puno u meni i ne znam koliko je to dobro, ali joj još vjerujem. |
|
|
|
|
|
francika
Ukupno postova: 2791 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
Nisi ti dovoljno dobar za nju i zato te je zaboravila. Kad shvati da ne zaslužuje boljeg opet će ona pasti s konja na magarca, ako ne nađe drugog magarca.
Ti si za nju samo istrošene cipele i to ćeš uvijek ostati, pa čak i ako te opet bude gazila.
Ima puno žena koje bi te cijenile, ali ona neće nikada. Da nije tako već bi joj ti odavno dahtao za vratom i pronašao je kao Lessie, ali nisi to učinio jer njen ponos onemogućava ljubav.
[img] [/img] |
|
|
|
|
|
PEGY
Ukupno postova: 2664 Lokacija: Seychelles Spol: Nebitno
|
a što ako i ona ima nekog savjetnika sa strane, nešto tipa francike, koji je odgovara od novog pokušaja i stalno drobi da zaslužuje boljeg,ljepšeg koji će je znati cijeniti, da je ti nisi vrijedan ...blabla... |
|
|
|
|
|
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol: Žensko
|
@Giovanni88, a koliko ti i ona imate godina? To si zaboravio napisati. |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
|
Ukupno postova: 3 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Prava ljubav nema sretan kraj,jer je beskrajna.Nikad ne odustaj,vratit će se,vjeruj mi. |
|
_________________ donna. |
|
|
|
|
PEGY je napisao/la: ›
a što ako i ona ima nekog savjetnika sa strane, nešto tipa francike, koji je odgovara od novog pokušaja i stalno drobi da zaslužuje boljeg,ljepšeg koji će je znati cijeniti, da je ti nisi vrijedan ...blabla...
|
Ovaj tekst nisam napisao da bih tražio nekog savjetnika ili pokušao izliječiti svoje frustracije, nego zato da bi ovo bio jedan od pokušaja kako JE vratiti i dokazati joj da mi je stalo do NJE! Većina ovih komentara odlazi u krivom smjeru, okrivljujući nju, njen ponos i njezino razmišljanje; ali ponavljam to mi nije bio cilj! |
|
|
|
|
|
|
[email protected] je napisao/la: ›
Prava ljubav nema sretan kraj,jer je beskrajna.Nikad ne odustaj,vratit će se,vjeruj mi.
|
Hvala, to i ja mislim. |
|
|
|
|
|
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol: Žensko
|
Giovanni88 je napisao/la: ›
[email protected] je napisao/la: ›
Prava ljubav nema sretan kraj,jer je beskrajna.Nikad ne odustaj,vratit će se,vjeruj mi.
|
Hvala, to i ja mislim.
|
Hoćeš mi odgovoriti na pitanje koliko ti i ona imate godina? |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
|
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol: Muško
|
Stella1989 je napisao/la: ›
@Giovanni88, a koliko ti i ona imate godina? To si zaboravio napisati.
|
78 i 72 |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
|
alex os Ukupno postova: 312 Spol: Muško
|
samo sarma valja podgrijana....jbg Giovanni88, al istina je surova |
|
|
Gala_pia Ukupno postova: 138 Lokacija: osijek Spol: Žensko
|
Fora je što je prvo dotična gospođica patila i trpila sranja i ispade dotičnog gospodina, sve dok dotičnome nije došlo iz guzice u glavu. Sada dotični pati i shvaća sve greške koje je učinio i traži način kako da opet osvoji njeno srce, jer mu je stalo do nje i sve bi učinio za nju!
|
pa zasto bi ti se vratila ako je pored tebe patila i trpila sranja i ispade, pa nije cura luda?!?!?!?!? |
|
|
|
|
|
|
pa zasto bi ti se vratila ako je pored tebe patila i trpila sranja i ispade, pa nije cura luda?!?!?!?!?
[/quote]
Zato što cura nije patila u vezi, nego nakon nekolicine ispada koji su se nesmotreno dogodili. Svi zaslužuju drugu priliku, ja sam ih imao i 1002, ali nisam iskoristio, jer nisam mislio ni srcem; može se reći da nisam ni glavom. Ali mogu reći da vjerujem da ima još nade i da se stignu ispraviti sve greške. Naravno, nit je cura luda nit želim od nje napraviti ludaču; a i ponavljam da nisam ovo napisao ni da plačem, kukam, niti da tražim neki savjet, nego više da kažem svima koliko mi je žao i koliko sam spreman učinit sve za NJU! |
|
|
|
|
|
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol: Muško
|
nego više da kažem svima koliko mi je žao i koliko sam spreman učinit sve za NJU!
|
Jesi probao njoj to reći? |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
|
|
simo031 je napisao/la: ›
nego više da kažem svima koliko mi je žao i koliko sam spreman učinit sve za NJU!
|
Jesi probao njoj to reći?
|
Jesam, ali vrijeme je i da krenem s riječi na djela. |
|
|
|
|
|
|
|