Autor |
Poruka |
Redakcija 031
Ukupno postova: 68453 Spol: Nebitno
|
- Želimo da se Eurodom što prije otvori. Grad će pomoći koliko može, želimo biti partneri, no isto tako očekujemo da se poštuju svi ugovorni uvjeti - kaže gradonačelnik Krešimir Bubalo upitan o najljepšem nedovršenom objektu u gradu. Eurodom je, podsjetimo, jedinstvena građevinska cjelina koju čine tri objekta (poslovni, trgovački te kulturni centar). Investitor je Koncern Agram, a Grad suvlasnik dijela objekta.
- Vjerujemo da bi se Eurodom mogao otvoriti u idućih godinu dana. Prepoznaju da polako izlazimo iz krize i želja im je da se objekt stavi u funkciju te da konačno počnu vraćati svoju investiciju - otkrio je gradonačelnik na nedavnom sastanku s vijećnicima GČ Tvrđa.
Upitan za problem Kulturnog centra, kaže da je udio Grada (kroz vrijednost zemljišta) u objektu vrijedan oko 3,6 milijuna eura. - Procjenjujemo da je utrošeno puno manje te očekujemo da se iz naših sredstava završi dobar dio Kulturnog doma - kaže Bubalo. Očekuje da se dio novca za unutrašnje uređenje osigura kroz strukturne fondove Unije. - Također, ako Eurodom želi otkupiti gradski udio, spremni smo razmotriti i tu mogućnost - dodaje gradonačelnik.
U međuvremenu, Grad će raspisati natječaj za spojnu cestu Istarska – Trpimirova, graditi nova parkirališa te spoj biciklističke staze između Vukovarske i Tvrđe. Inače, upravo su garažna mjesta jedan od uvjeta koje Eurodom, nakon odustajanja od jedne podzemne etaže, još treba ispuniti (nedostaju 333 mjesta). Jurica Vrdoljak, direktor Eurodoma, kaže da je komunikacija s gradskom upravom stalna i dobra.
- Želimo otvoriti objekt u cijelosti, a ne parcijalno. Odustali smo od jedne etaže te je potrebno riješiti pitanje dijela parkirališta, no to neće biti problem - kaže Vrdoljak.
Tekst: M. Mihaljević/Glas-Slavonije.hr
Foto: Ana Mišin/Foto-arhiv 031
Pročitajte i...
U Eurodomu dvorana sa samo 390 mjesta, ne veća od kazališne
Golemi Eurodom u Osijeku može biti gotov za pet mjeseci?
I dalje nepoznat datum otvorenja Eurodoma?! |
Zadnja promjena: Redakcija 031; 03.04.2012. 13:08; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
Provokator
Ukupno postova: 1500 Lokacija: US and A Spol: Muško
|
al' je netko pare pospremio u džep |
|
_________________ ... za bunt je potreban um |
|
|
|
slavkbrk Ukupno postova: 84 Spol: Nebitno
|
Koja kriva procjena ulaganja.Zamrznuto 100m eura.Kazu napravili sve bez kredita.Ok. Koliki bi tek profit imali da gotovo svi nemaju 50 posto popusta na osiguranje npr.police za auto. Ha.. |
|
|
|
|
|
ratni_heroj
Ukupno postova: 252 Spol: Nebitno
|
ivo sanader |
|
_________________ Idite svi u 3 PM od prvog do zadnjeg Osječana! |
|
|
|
eseker
Ukupno postova: 649 Lokacija: moja radna soba Spol: Nebitno
|
This is a joke... |
|
_________________ šorom šajke a niz Dravu čeze |
|
|
|
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol: Žensko
|
Baš me zanima hoće li to ikada biti otvoreno. Mrljavi se godinama. Bilo bi bolje da ne trpaju takve ogromne građevine u središte grada. Ljepše je vidjeti park i veliku zelenu površinu. |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
|
nicoll
Ukupno postova: 236 Spol: Žensko
|
Prema mojim saznanjima Eurodom je nagnut i zato ne može dobiti uporabnu dozvolu...ako je to istina ne vidim kako će se u idućih godinu dana to promijeniti samo od sebe, ili planiraju da Zemlja mj svoj nagib u odnosu na Sunce pa će to doć na svoje...pffff..
a i koji trgovački centar? za koga? 2 već zjape prazna..a još kappa centar koji čeka otvorenje?
i kakav molim vas izlazak iz krize? ne radi pola nacije a mi kao izlazimo iz krize.....de i ja bih te droge da me boli k..za stvarnost.... |
|
_________________ Ona njemu:
"Bilo bi lijepo da si malo uzbuđen."
On njoj:
"Bilo bi uzbudljivo da si malo lijepa." |
|
|
|
zaljubljena u Osijek
Ukupno postova: 2366 Lokacija: OS Spol: Žensko
|
|
|
|
rafa
Ukupno postova: 358 Spol: Muško
|
Odeš fino u Vardarac,kupiš kucu,imaš zelenila,pogled na kopacki rit, vataš babuške bez mreže,zov prirode ti je na dohvat ruke.A ja želim živit u gradu poslovnih zgrada,modernih kolodvora i urbanih stambenih naselja!! |
|
|
|
|
|
moonshiner
Ukupno postova: 101 Lokacija: Third Mall from the Sun Spol: Muško
|
Prema mojim saznanjima Eurodom je nagnut i zato ne može dobiti uporabnu dozvolu..
|
Za uporabnu dozvolu ne znam, ali kažu da je nagnut točno onoliko koliko po propisima smije biti. Dakle nagnut je 10 posto više od toga |
|
_________________ I mjesečina može biti pogled na svijet. |
|
|
|
rafa
|
|
|
|
rafa
|
de nepisite gluposti,niti je nagnut niti je kosi toranj...ljudi strucnjaci iz Zagreba su bili ,obavili sve analize i preglede i zakljucili da nema opce ni milimetra koso..isti ti ljudi grade popularne twinse u Zagrebu na Rudesu..Pijani radnik iz gradnje provalio i naivci nasjeli.. |
|
|
|
|
|
nicoll
Ukupno postova: 236 Spol: Žensko
|
ah da, čim su iz zagreba mora da su stručnjaci....
gle ne družim se sa pijanim radnicima tako da sigurno to nisam čula iz takvih izvora...
a kad ti očito znaš bolje reci nam koji je pravi razlog, gdje je zapelo sa otvaranjem? |
|
_________________ Ona njemu:
"Bilo bi lijepo da si malo uzbuđen."
On njoj:
"Bilo bi uzbudljivo da si malo lijepa." |
|
|
|
muvifrik
Ukupno postova: 878 Spol: Nebitno
|
NAJLJEPŠI nedovršeni objekt? |
|
|
|
|
|
Subo
Ukupno postova: 32 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
de nepisite gluposti,niti je nagnut niti je kosi toranj...ljudi strucnjaci iz Zagreba su bili ,obavili sve analize i preglede i zakljucili da nema opce ni milimetra koso..isti ti ljudi grade popularne twinse u Zagrebu na Rudesu..Pijani radnik iz gradnje provalio i naivci nasjeli..
|
Isti oni stručnjaci koji su napravili zgrade u Kupskoj i tu bili pažljivi
Prošetaj do eurodoma i probaj pogledati... a ne bulazniti (vjerovatno po nečijoj uputi) |
|
|
|
|
|
|
|