Autor |
Poruka |
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Divim se kreativnim idejama tih neradnika
|
Ja sam zahvalan sto ipak postoje takvi 'neradnici' ... i neopisivo mi je drago sto te ideje jos uvijek nisu mrtve.
E, da ... i malo se i stidim sto nisam bio tamo medju njima |
|
|
|
|
|
inat Ukupno postova: 13 Spol: Nebitno
|
Sloboda = Franjo Tuđman. Trg slobode = Trg franje Tuđmana. Kraj priče. |
|
|
|
|
|
Filip. Ukupno postova: 125 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Četvero nesretnika auto lakom išaralo nekakvu plahtu, uslikali se s njom okrenuti leđima, isprintali i zalijepili tri a4 papira i nakenjali tekst o latentnoj opasnosti "nekog novog fašizma."
Jesam ja jedini kojima su simpa ovi jadnici? |
|
|
|
|
|
tranquilize Ukupno postova: 548 Spol: Muško
|
sve što je NEO i ima nastavak IZAM pripada u društvenu patologiju a ne ideologiju, tj to je šuplje govno.
ovo o čemu se tu raspravlja je "NEO.....izam",lijevi ili desni ili srednji, manje više,i prema njemu se treba tako i ponašati-počistit i bacit u smeće.
ni jedna od ovih grupa što pravi sranja po zagrebu, osijeku,splitu, nije grupa nezaposlenih, sigurno imaju više love u džepovima nego neki od nas.
zato se i mogu preseravat sa grafitma, majicama, skupom opremom i drugim sranjima...j.... NEOfašiste i NEOcrvene i NEOzelene...de izmislite već nešta ORIGINAL I NOVO
|
x2
ljudi jedva skupljaju za kruh a oni vode borbe protiv fantomskih rezima, sta ne maknu te kapuljace pa nek im se fino naplati unistavanje fasada, al ne opet svi placamo usminkanim huligancicima |
|
|
|
|
|
lehi Ukupno postova: 1463 Spol: Nebitno
|
Dali su ovo preimenovanje odlučili možda LEGALNI gradski čelnici koje su izabrali građani grada Osijeka.. |
|
|
|
|
|
zaljubljena u Osijek
Ukupno postova: 2366 Lokacija: OS Spol: Žensko
|
|
|
_________________ Ljudi su stvoreni da se vole. Stvari su stvorene da se koriste. Svijet je u neredu zato što se stvari vole, a ljudi koriste! |
|
|
|
moonshiner
Ukupno postova: 101 Lokacija: Third Mall from the Sun Spol: Muško
|
Negdje sam već bio napisao da ako promijene ime Trga, pošteno bi bilo skloniti 'radijatore' jer će izgubiti svoju simboliku. |
|
_________________ I mjesečina može biti pogled na svijet. |
|
|
|
eseker
Ukupno postova: 649 Lokacija: moja radna soba Spol: Nebitno
|
Opet si zaboravio uzeti svoju tableticu... |
|
_________________ šorom šajke a niz Dravu čeze |
|
|
|
lehi Ukupno postova: 1463 Spol: Nebitno
|
Koliko samovolje u ovom gradu , koja je to vladavina koji gradski čelnici , ovo će postati grad spomenika na glavni trg stavili Starčevića , nije se poštivala njegova želja ... neće valjda i šetač tamo ...zatim radijatori... U donjem gradu ispred slavonske banke i knjižnice isto spomenik nekakav... tko izdaje dozvole tko radi takove stvari . Pa u današnje vrijeme normalno je da građani uređuju svoj grad.. odlučuju o trgu.. ulici ... spomeniku . Ovo je samo rezultat političkog prepucavanja.. Ovako što nema valjda ni u Drinovcima -city i Ćaprajzlijama city... Jadno i neumjesno što se događa... |
|
|
|
|
|
|
|