Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Sramota u KBC-u Osijek: Evakuirali trudnice - krov im prokišnjava!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031

Ukupno postova: 69827
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 07.05.2012. 10:41 
Naslov:  Sramota u KBC-u Osijek: Evakuirali trudnice - krov im prokišnjava!
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Svaki put kada se nad Osijekom nadviju crni oblaci, u nekoliko odjela osječke bolnice nastane panika među medicinskim sestrama i osobljem. Svaka jača kiša uzrokuje probleme na višim katovima jer krov prokišnjava. Tako je bilo u četvrtak navečer na odjelu ginekologije, na prvom i četvrtom katu. Neke su pacijentice, s krevetima, preselili u hodnik.

- Supruga mi je poslala fotografije žena koje leže u hodniku. Ona je bila na četvrtom katu s bebom jer je tek rodila. Njima se slijevala voda niz prozore. Sestre su trčale i stavljale im krpe da zatvore rupe. I na prvom katu je bila panika. Prijateljica mi je morala na hodnik. Medicinske sestre su dva sata sakupljale tu vodu i nisu se ničim drugim bavile - obavijestio je čitatelj, koji je sredinom tjedna postao otac.

Zamjenik ravnatelja bolnice Tonči Mišević negira da je bilo panike.

- Točno je da je curilo na nekoliko mjesta, ali to nije ništa strašno i sve je odmah sanirano. Nije bilo nikakve drame - rekao je Mišević.

Tekst: Danijela Mikola/24sata.hr
Foto: Goran Flauder/Foto-arhiv 031

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
tamna strana

Ukupno postova: 3515
Spol: Muško Muško
Post Postano: 07.05.2012. 11:04 
Naslov:  

senzacija zvana tekst iz 24 sata...
ne znam što su sestre trebale raditi....možda su trebale ostaviti trudnice da im kiša pada u krevet...
možda bi onda tekst bio manje sezacionalan....

istina da bi bilo dobro popraviti krov da ne prokišnjava...al sve dok se to ne napravi...ovo je bilo ipak jedino logicno rješenje...

al dobro...kao što sam vec napisao...ipak 24 sata treba nekako popuniti stranicu u novinama....

U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI.....
mzzi
Ukupno postova: 284
Spol: Žensko Žensko
Upozorenja : 1
Post Postano: 07.05.2012. 14:49 
Naslov:  

Ovo je jedan krasan presretni otac koji ne zna cijeniti sreću što je dobio zdravo dijete i nije bilo komplikacija, eto on ni u tom najsretnijem trenutku nije zaboravio biti đubre i baviti se ovakvim stvarima kao što je slanje fotografija na jedan smeće portal (24 sata).

A smeta mu i što su sestre premjestile trudnice i skupljale vodu, jel? Trebale su ostaviti da voda kaplje po trudnicama, a one mirno nastavit radit svoj posao, jer ionako nisu plaćene za skupljanje vode. Možda bi čitatelj onda bio zadovoljniji?!

Eto nek on donira sredstva da se bolnica obnovi pa da se ovakve SRAMOTE više ne događaju.
Zbilja ga treba biti sram.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocjena: 5  
dobra_dumina
Ukupno postova: 2
Post Postano: 07.05.2012. 22:11 
Naslov:  

Ljudi moji,baš me zanima vaša reakcija, kad bi vaša žena i novorođenče morali provesti neko vrijeme u hodniku? Zar su to uvjeti rada jednog odjela za ginekologiju? Ovo je trebalo poslati u sve novine,jer dok se ne digne medijska prasina,ili dok se ne dogodi nesto lose,nema obnove...tako to funkcionira kod nas ocito.

mzzi
Post Postano: 08.05.2012. 0:04 
Naslov:  

dobra_dumina je napisao/la:
Ljudi moji,baš me zanima vaša reakcija, kad bi vaša žena i novorođenče morali provesti neko vrijeme u hodniku? Zar su to uvjeti rada jednog odjela za ginekologiju? Ovo je trebalo poslati u sve novine,jer dok se ne digne medijska prasina,ili dok se ne dogodi nesto lose,nema obnove...tako to funkcionira kod nas ocito.

Čisto sumnjam da je novorođenče bilo u hodniku. A davanje u novine na ovakav način i s ovakvim naslovom je NAJSELJAČKIJA i najprimitivnija stvar koju čovjek može napraviti.

Ovdje se ne proziva država nego isključivo bolnica koja nema novčanih sredstava za obnovu, i njeno osoblje koje pokušava sanirati probleme.

Gala_pia
Ukupno postova: 138
Post Postano: 08.05.2012. 1:21 
Naslov:  

naslov ne stima, trudnice ne leze na 4. katu, vec rodilje. trudnica je ona zena koja jos nije rodila... tolko o tome!!!!

Đorđe
Ukupno postova: 10
Post Postano: 08.05.2012. 4:57 
Naslov:  Re: Sramota u KBC-u Osijek: Evakuirali trudnice - krov im prokišnjava!

Nek se ima za nogometaše! Jebeš bolnice, vrtiće i škole!

simo031

Ukupno postova: 6329
Post Postano: 08.05.2012. 6:50 
Naslov:  

Puno je nepismenih, ali samo rijetki imaju tu privilegiju da se bave novinarstvom.

Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto?
fear of the dark

Ukupno postova: 1099
Post Postano: 08.05.2012. 7:04 
Naslov:  

I što im je bilo što su proveli neko vrijeme u hodniku? po meni je to u svakom slučaju bolje nego da su ostali u sobi koja prokišnjava, ili??
Danas svaka šuša može koga kod i što god poslati u novine....strašno
jedino što je po meni sramota u ovoj situaciji -osim toga da krov nije popravljen,a trebao bi biti-je to da se krive osobe razvlače po novinama....
lijepo se zaboldirao dio kako se sestre dok su skupljale vodu nisu ničim drugim bavile baš ih sram bilo... Rolling Eyes
sestre nemaju apsolutno nikakve veze s tim krovom, nit su odgovorne za to što curi, niti su one te koje će ga popravljati....one su samo rješavale trenutni problem...
ipak su tu drugi odgovorni za taj dio

osijek031.com smile osijek031.com smile
Korisnički profil  Download Poruke   Ocjena: 5  
tamna strana

Ukupno postova: 3515
Post Postano: 08.05.2012. 9:22 
Naslov:  

kakva bi trebala biti moja reakcija....ispada da se hodnik bolnice...odnosno tog odjela...poistovjecuje kao da su ležale na sred ulice....možeš misliti kakva strahota ležati u krevetu na hodniku....btw...da li si ti kad bio u hodniku tog odjela ?? ako jesi....što je tamo toliko strašno na tom hodniku ??
u tom trenutku osoblje je moralo od 2 zla izabrati ...ono manje zlo...i po svemu su ispravno postupili....
jedino u slucaju da je kiša padala....a trudnice da su pokisle u svom krevetu...u svojoj sobi....dok istodobno sestre ili tko god vec od radnog osoblja bolnice nije apsolutno ništa poduzeo......e onda bi se dalo raspravljati i stavljati vijest u sve novine....

ovako je jedan covjek željan senzacionalizma....i mišljenja kako je njegov život bez grijeha i propusta...cak što više jednak ako ne i bolji od života Isusa....htjeo ukazati kako njegova žena nije pokisla...vec je provela neko vrijeme na hodniku u suhom krevetu....i nekim cudom preživjela tu strahotu...

U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI.....
mzzi
Post Postano: 08.05.2012. 15:27 
Naslov:  

Nije nikad bio u tom hodniku jer je to hodnik u koji ne smije ulaziti nitko osim medicinskog osoblja. Dakle, ležale su u prostoru koji je privatan kao i bolesnička soba, a opisano je kao da su ležale stvarno na sred bolničkog dvorišta gdje ih svi gledaju.

PsychoSoldier

Ukupno postova: 1719
Post Postano: 09.05.2012. 12:19 
Naslov:  

za vrijeme rata se i operiralo po hodnicima i to nikome nije smetalo...

cijelu povijest su ljudi radali od spilja, do kojekakvih koliba, trosnih kucica i na kraju nas se uspjelo nakotiti 7 000 000 000

francika

Ukupno postova: 2791
Post Postano: 09.05.2012. 12:25 
Naslov:  

PsychoSoldier je napisao/la :
za vrijeme rata se i operiralo po hodnicima i to nikome nije smetalo...

cijelu povijest su ljudi radali od spilja, do kojekakvih koliba, trosnih kucica i na kraju nas se uspjelo nakotiti 7 000 000 000

Odijelo je jedino što razlikuje mentalitet pračovjeka i gospodina.

Skoči u forum: