Autor |
Poruka |
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
terrorWrist je napisao/la: ›
aaa...jel se ne kaze in medias res (umjesto tres)???
|
reci ti njima! |
|
|
|
|
|
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
|
|
|
Sale car
Ukupno postova: 1703 Spol: Nebitno
|
cane je napisao/la: ›
gaap je napisao/la: ›
to je bio party tramvaj, noćna vožnja uz speed i rakiju!
|
Vjerovali ili ne! inače u Muenchenu postoji Party tramvaj svake subote oko 20h kreće s jedne stanice i vozite se cijelom linijom (vožnja traje sigurno 2-3 sata u jednom smjeru) do kraja, a možete i nazad party završava negdje oko 1 sat iza ponoći kad svi odlaze u clubove.. u tramvaju imaju dj-a, šank i cijeli tramvaj je plesni podij. ma strava uređeno! hm ko zna, možda jednog dana i mi dobijemo tako nešto...?!
|
Nemoj takve ideje ovako javno pisati, jer ako se đapić dočepa ove ideje jos ce i to ostvariti kako se zaletio.... |
|
fuck you man čovječe |
|
|
|
Janis
Ukupno postova: 417 Lokacija: M42 Spol: Žensko
|
I onda će svi političari okupirati tramvaje u Osijeku i pošteni građani će izgubiti jedan oblik javnog prijevoza! Nadamo se da će autobuse ostaviti na miru! |
|
_________________ Of all the things I´ve lost, I miss my mind the most... |
|
|
|
daniel-202
Ukupno postova: 1030 Lokacija: Graceland Spol: Muško
|
Sale car je napisao/la: ›
|
Vjerovali ili ne! inače u Muenchenu postoji Party tramvaj svake subote oko 20h kreće s jedne stanice i vozite se cijelom linijom (vožnja traje sigurno 2-3 sata u jednom smjeru) do kraja, a možete i nazad party završava negdje oko 1 sat iza ponoći kad svi odlaze u clubove.. u tramvaju imaju dj-a, šank i cijeli tramvaj je plesni podij. ma strava uređeno! hm ko zna, možda jednog dana i mi dobijemo tako nešto...?!
|
Nemoj takve ideje ovako javno pisati, jer ako se đapić dočepa ove ideje jos ce i to ostvariti kako se zaletio....
|
PA TO BI BILO DOBRO, KAD BI SE OSTVARILO U NAŠEM GRADU |
|
_________________ "Neki ljudi tapkaju nogama, neki pucketaju prstima a neki se njišu naprijed - nazad. Ja samo sve to radim odjednom, valjda..."
Elvis Presley, 1956. |
|
|
|
Sale car
|
daniel-202 je napisao/la: ›
|
|
Nemoj takve ideje ovako javno pisati, jer ako se đapić dočepa ove ideje jos ce i to ostvariti kako se zaletio....
|
PA TO BI BILO DOBRO, KAD BI SE OSTVARILO U NAŠEM GRADU
|
Pa ne mozes reci da u zadnjih godinu dana nije nista napravljeno u osijeku. Napravljeno je vise nego u svih 15 godina hrvatske republike... Kad gledas Osijek je sada jedno ogromno gradiliste... gdje god ides samo gradilista i to je fora... za par godina cemo imati najljepsi grad u hrvatskoj... mislim vec imamo, al biti ce jos ljepsi... |
|
fuck you man čovječe |
|
|
|
daniel-202
Ukupno postova: 1030 Lokacija: Graceland Spol: Muško
|
daniel-202 je napisao/la: ›
|
|
|
PA TO BI BILO DOBRO, KAD BI SE OSTVARILO U NAŠEM GRADU
|
Pa ne mozes reci da u zadnjih godinu dana nije nista napravljeno u osijeku. Napravljeno je vise nego u svih 15 godina hrvatske republike... Kad gledas Osijek je sada jedno ogromno gradiliste... gdje god ides samo gradilista i to je fora... za par godina cemo imati najljepsi grad u hrvatskoj... mislim vec imamo, al biti ce jos ljepsi...
|
Iz kojeg si ti to mog citata izvuka da sam ja reko da u zadnjih godina nije ništa napravljeno???? Ja sam samo reko da bi bilo fora imat takve tramvaje. A slažem se s tobom za Osijek da je posto gradilište, svugdje oko tebe samo dizalice i kranovi. |
|
_________________ "Neki ljudi tapkaju nogama, neki pucketaju prstima a neki se njišu naprijed - nazad. Ja samo sve to radim odjednom, valjda..."
Elvis Presley, 1956. |
|
|
|
Sale car
|
sorry, krivo skontana poruka... |
|
fuck you man čovječe |
|
|
|
8
Ukupno postova: 1860 Spol: Muško
|
za par godina cemo imati najljepsi grad u hrvatskoj... mislim vec imamo, al biti ce jos ljepsi...[/b][/align]
|
Hercegovci su znali reći: "Tko jebe stari most? Sagradit ćemo mi još ljepši i još stariji." |
|
_________________ Nekad davno bijah gej,
spasio me Horus Hej! |
|
|
|
lufus Ukupno postova: 2044 Spol: Muško
|
Mislim da u gradu ima puno važnijih prioriteta od novog trga i sličnih uljepšavanja. |
|
|
|
|
|
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
tomo Ukupno postova: 50 Spol: Nebitno
|
Kad se već raspravlja o tramvajima jel netko zna gdje se može vidjeti kad vozi onaj stari tramavaj? Danas sam ga vidio u gradu al se valjda samo vozao jer je svaki put kad sam ga vidio bio prazan.
P.S.Zamislite đapića u tirkiznom trikou i napucanog speedom kada se ljuljuška u party tramvaju! Zlo... |
|
|
|
|
|
lufus Ukupno postova: 2044 Spol: Muško
|
ja bih prije rekao da si ti jer u nedostatku argumenata samo vrijeđaš |
|
|
|
|
|
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
ako ne mogu već party tramvaj možda mogu onda party bus! hmm, morat ću patentirat ove svoje ideje!
hehe |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
Sale car
|
tomo je napisao/la: ›
Kad se već raspravlja o tramvajima jel netko zna gdje se može vidjeti kad vozi onaj stari tramavaj? Danas sam ga vidio u gradu al se valjda samo vozao jer je svaki put kad sam ga vidio bio prazan.
P.S.Zamislite đapića u tirkiznom trikou i napucanog speedom kada se ljuljuška u party tramvaju! Zlo...
|
Jucer sam slusao o tome na stv-u, al je rperano da bih se sjetio... u sest sati pocinje ili zavrsava s voznjom. I samo dva sata se moze voziti. Sada nisam siguran ili od 4 do sest ili od 6 do osam.... |
|
fuck you man čovječe |
|
|
|
|
|