_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada
anakonda je napisao/la: ›
...valjda si gotov sad s ovim topicom...
Tko? Glavaš?
Gle, smiješno mi je čitati vašu svađu oko toliko banalne i glupe stvari kao što su rat i psi rata. Vi, preživjeli nakon ogromne tragedije idete se svađati oko stvari koje su same po sebi jasne.
Ubiti nekoga je zločin. Znati da je netko ubio nekoga i to namjerno zataškavati još je veći zločin. Znati za toliko toga i godinama, pa i sada, sasvim mirno spavati preko toga je užasno.
Za one kojima je argument Glavaševe nevinosti 'zlodjelo pojedinaca' ovo: ukoliko zapovjednik nema saznanja o djelovanju svoje vojske - isti nije kompetentan preuzeti zapovjedništvo nad ikime.
Onima kojima je argument da je 'on obranio grad' sljedeće: ukoliko mislite da je upotreba mobilnih topničkih jedinica (nazovimo tako minobacače na tamićima) uz hit&run taktiku (kršeći nekoliko dogovorenih prekida vatre) usred grada (centra) briljantan plan - predlažem ozbiljno revidiranje vašeg znanja o svijetu oko sebe, kao i poimanja dobra i zla.
A oni koji kažu kako je nepravedno suditi 'našima' kada su 'njihovi' koji su pucali po nama na slobodi sljedeće: ako vam se susjed kupa u govnima, zar morate i vi?
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan
Tko? Glavaš?
Gle, smiješno mi je čitati vašu svađu oko toliko banalne i glupe stvari kao što su rat i psi rata. Vi, preživjeli nakon ogromne tragedije idete se svađati oko stvari koje su same po sebi jasne.
Ubiti nekoga je zločin. Znati da je netko ubio nekoga i to namjerno zataškavati još je veći zločin. Znati za toliko toga i godinama, pa i sada, sasvim mirno spavati preko toga je užasno.
Za one kojima je argument Glavaševe nevinosti 'zlodjelo pojedinaca' ovo: ukoliko zapovjednik nema saznanja o djelovanju svoje vojske - isti nije kompetentan preuzeti zapovjedništvo nad ikime.
Onima kojima je argument da je 'on obranio grad' sljedeće: ukoliko mislite da je upotreba mobilnih topničkih jedinica (nazovimo tako minobacače na tamićima) uz hit&run taktiku (kršeći nekoliko dogovorenih prekida vatre) usred grada (centra) briljantan plan - predlažem ozbiljno revidiranje vašeg znanja o svijetu oko sebe, kao i poimanja dobra i zla.
A oni koji kažu kako je nepravedno suditi 'našima' kada su 'njihovi' koji su pucali po nama na slobodi sljedeće: ako vam se susjed kupa u govnima, zar morate i vi?[/quote]
ispravna definicija zapovjednika. opaska, nije rečeno kojim postrojbama je zapovijedao.
taktiku, tako kako si je ti naveo, nije koristio nitko. a primirja su kršila obje strane. češće oni nego mi.
za dva prekršena primirja sam osobno odgovoran, tako da mi nitko ne može reći da ne znam o čemu pričam.
i, zadnje, sa opaskom o susjedu i kupanju se apsolutno slažem.
bazooka_joe je napisao/la (Pogledaj post): ›
Evo pošto ja isto štrajkam glađu (ili gladžu) doniram svoje kikirikoše našem 8-smici, jer su za mene premasni.
P.S. Leone jel se mogu ti Kikirikači preimenovat u Čvarke
...evo, izgleda da se čekalo da čovjek padne u komu, pa da ga puste...
...nitko ga ne želi imati na savjesti...
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada