Autor |
Poruka |
Osjećanka
|
Ma da.... treba se sve pozatvarat, ionako imamo previše mjesta za izaći van!!!! |
|
|
|
|
|
desperadosx
Ukupno postova: 278 Lokacija: Burkinafaso Spol: Muško
|
Takav defetistički stav nikome ne treba..Ni demagogija.O tome da sve treba pozatvarat,pa čak ni da se išta treba zatvoriti ovdje nije bilo riječi.MOLIO BIH VAS DA UKLJUČITE MOZAK PRIJE UKLJUČENJA KOMPJUTERA! |
|
|
|
|
|
8
Ukupno postova: 1860 Spol: Muško
|
|
|
_________________ Nekad davno bijah gej,
spasio me Horus Hej! |
|
|
|
Chiara
|
Zapravo, jeb'o svaku naciju, posebno njenu zensku populaciju, ali to je vec druga tema... ;-)
[/quote]
nemoj sve katalogizirati, ima i normalnih cura... |
|
|
|
|
|
Chiara
|
Velike sise,dopičnjak i dobra guzica atributi su za kojima će se okrenuti i najokorijeliji student teologije..
|
Jedno je okrenuti glavu i erektirati pishka, a drugo luciti hormone zadovoljstva zbog kvalitetne spike...
|
Velike sise,dopičnjak i dobra guzica atributi su za kojima će se okrenuti i najokorijeliji student teologije..
|
Jedno je okrenuti glavu i erektirati pishka, a drugo luciti hormone zadovoljstva zbog kvalitetne spike...
|
|
|
|
|
|
|
Gemi
Ukupno postova: 2963 Lokacija: Nebesa Spol: Žensko
|
Sta je to NORMALNA cura? |
|
_________________ Gemi031 |
|
|
|
desperadosx
|
VALJDA ONA ZA KOJU DRUGI (OKOLINA) KAŽU DA JE JAKO NORMALNA,IAKO ČESTO OKOLINA GRIJEŠI (ovo je uvriježeno mišljenje konzervativnog građanskog staleža) |
|
|
|
|
|
Gemi
Ukupno postova: 2963 Lokacija: Nebesa Spol: Žensko
|
Ja nisam normalna. Prica se. ;-)
Cak se time i ponosim na neki nacin. ;-) |
|
_________________ Gemi031 |
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
@desperadox, sto je uvrijezeno misljenje konzervativaca?! Prva ili druga tvrdnja od zareza?! ;-) |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
desperadosx
|
Uvriježeno mišljenje konzervativaca-normalno je sve ono što crkva,nositelj kulture u ranom,srednjem i kasnom srednjem vijeku drži normalnim. Trebalo je kupiti ulaznicu za raj mnogim kmetovima u to doba..I ukoliko se ispoštovala crkvena 1/4, mostarina itd.kmet bi bio siguran da ide u raj..
I tako,danas primjerice,normalno je sve što ne prelazi okvire iracionalnog i kontroverznog... |
|
|
|
|
|
Leteci mungos
|
@desperadox, a jesi i ti lik. Tvoje ime se sigurno ne cita na nedjeljnim misama. Jesi pomogao u gradnji zupe u svom selu?! Nisi! E, pa onda suti, nevjernice. Kaurinu! |
|
|
|
|
desperadosx
|
Nisam nevjernik,ali me život naučio i još me uvijek uči da ipak vjerujem (najvećim dijelom) u ono što vidim..
P.S.tko je kaurin? |
|
|
|
|
|
Leteci mungos
|
|
|
|
desperadosx
|
Znači to nije na svu sreću nešto kao balsfemičar..
Imao sam prijatelja u O.Š. koji je bio iz jako pobožne obitelji.Priznao nam je da mu je mama rekla kako je natezanje kožice preko piše božji brijeh (bogohuljenje=blasfemija) čime se implicite podrazumijevalo da on ne drka (onanira,šlajfa) u svoje slobodno vrijeme.Budući da smo u 7. osnovne svi drkali kao manijaci, bilo nam je čudno da nam je to kolega iz razreda,unatoč tome što je išao često na vjeronauk to rekao. Danas ima 32 g.,nikada nije imao komada,ali mislim da sada drka k'o manijak unatoč blasfemiji.. |
|
|
|
|
|
Leteci mungos
|
Imao sam i ja legu iz razreda koji nije drkao ne zbog mame, nego zbog zupnika. Ovaj mu je nesto nadrobio da ce izgubiti senzibilitet spram zena, blabla.
Danas je ozenjen, doduse. Mislim da vjerojatno i jebe.
Nego, vratimo se na ono doba. Da, momak je imao polucije, a mi smo drkali. Zapravo, ja sam drkao i prije nego je njemu svecenik rekao da se to ne smije. I znas sto?!
Mislim da njegov svecenik nije imao pravo. Od drkanja ti ne otupe osjecaji, samo se prema zenama pocnes ponasati kao prema ravnopravnim bicima, a ne kao hodajucim bozanstvima s vaginom. |
|
|
|
|
|
|