Autor |
Poruka |
darkmark
Ukupno postova: 489 Lokacija: os Spol: Muško
|
Evo mnogi pokušavaju (pretpostavljam) zaradit koju kunu na kladjenju pa bi bilo dobro da se npr. ovdje napisu mišljenja o nekim parovima ,ili da netko sastavi "dobitni listić"....može sve od sporta...
p.s. bilo bi dobro da se uz par piše koeficjent ,i da se navede u kojoj kladionci je ponuda gledana.... |
|
|
|
|
|
darkmark
|
LIGA PRVKA - UTORAK 5.12.2006
(kako sam ja zamislio ishode)
3419- barcelona : werder bremen 1 (1,40)
3420- bayern munich : inter x (3,00)
3422- galatasaray : liverpool x2 (1,46)
3423- olympiakos : shakhtar donetsk 1 (2,00)
3424- psv eindhoven : bordeaux x (3.35)
3425- roma : valencia 1 (1,70) - !par smrdi premda valenica u zadnje vrijeme igra loše...pa moze mozda neki savjet od nekog!
3426- sporting lisbon : spartak moscow 1 (1,55) |
|
_________________ Admin mi je obrisao potpis |
|
|
|
darkmark
|
stanlyebet - ispričavam se:) |
|
|
|
|
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol: Žensko
|
što ti pada na pamet?
kladila sam se sa sestrom da ću do NG spremiti stan. tko izgubi, peče tortu, a ja da nekome dajem lovu...... nema šanse. |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
|
Jeff Murdock
Ukupno postova: 1502 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Pa evo da budem prvi.
3 para su mi danas zapela za oko, najbolje se plaćaju u Germi.
Prvi je over 2 na Barcelona-Werder @ 1,65
Barca u situaciji da mora dobiti pod svaku cijenu. Ja mislim da i hoće, ali mi se ovaj over čini sigurnija oklada nego čista jedinica. Obje ekipe uglavnom igraju napadački i postižu puno golova. Večeras je dovoljno da Werder zabije samo 1, Barca će sigurno napraviti ostalo.
Drugi je over 5,5 na utakmici SaiPa-Rauma @ 1,70
Čisto statistički pick. SaiPa ima prosjek 6,9, a Rauma 6,6 golova po utakmici u zadnjih 10. U zadnje dvije medjusobne utakmice ovih dviju ekipa postignuto je 26 golova.
I za kraj, Liberec-Vsetin 1 @ 1,20.
Razlika u kvaliteti i snazi je ogromna. Sve osim visoke pobjede domaćina bi bilo enormno iznenađenje. |
|
_________________ Zbirka poezije: Na rubu ljubavi |
|
|
|
darkmark
|
dobro oko barce se slažemo....a ova druga dva para su odlična tako da ko čita ovo neka si proba kombinirat:)) |
|
|
|
|
darkmark
|
DanicaV je napisao/la: ›
što ti pada na pamet?
kladila sam se sa sestrom da ću do NG spremiti stan. tko izgubi, peče tortu, a ja da nekome dajem lovu...... nema šanse.
|
e ja sam doduše davno digo 3000 kuna na uloženih deset, pa mi te desetice i nije bilo tako žao
p.s. ja volim torte |
|
|
|
|
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
darkmark
|
LIGA PRVKA - UTORAK 5.12.2006
(zadnja preinaka)
3419- barcelona : werder bremen 1 (1,40) -barca mora dobit ako misli ic dalje
3420- bayern munich : inter x (3,00) - i jednima i drugima dosta bod (bayer igrao proslu u ligi 1-1...nekako najrelanije
3422- galatasaray : liverpool x2 (1,46) - liverpool-u neigra dosta igraca ,ali turki nemaju ni jedan bod ( liverpool je u gostima proslu tekmu tukao wigan sa 4-0)
3423- olympiakos : shakhtar donetsk 1 (2,00) (grcima samo pobjeda igra...)
3424- psv eindhoven : bordeaux 1 (3.35) bordeaux igra lose premda je psv proslu tekmu s njima odigrao 2-2 ,psv-u je dosta bod tako da je ovaj moj znak dosta rizican
3425- roma : valencia x (1,70) - (romi dosta bod kao i valenicji...valencija je prva u skupini...jedini problem je sto su u prvenstvu izgubili zadnje tri tekme, ali negdje mora stat..roma je isto klub koji moze odigrat i dobro i lose tako da...)
3426- sporting lisbon : spartak moscow 1 (1,55) - mislim da pobjeda nije upitan (spartak ima gol razliku 4:10 ,lisabon 2:3...rusi u kompletu losi...)
eto ja to uplatio pa cemo vidjet:) |
|
|
|
|
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol: Muško
|
moj savjet : ne igrajte zbroj golova, i drugi savjet : NE IGRAJTE NIKAD NA LIGU PRVAKA niti EURO KVALIFIKACIJE
Lova se uzima na nacionalnim ligama, i to nizim Engleskim, nogometnim ligama izvan liga petice, NHL hokeju, te na rukometu i košarci... |
|
_________________ https://www.facebook.com/GO.Osijek |
|
|
|
darkmark
|
Evil Poodingh je napisao/la: ›
moj savjet : ne igrajte zbroj golova, i drugi savjet : NE IGRAJTE NIKAD NA LIGU PRVAKA niti EURO KVALIFIKACIJE
Lova se uzima na nacionalnim ligama, i to nizim Engleskim, nogometnim ligama izvan liga petice, NHL hokeju, te na rukometu i košarci...
|
pa npr. pogledaj francusku ligu proslo kolo...sve utkamice 1:1, 1:0 ..jedna tekma je ja mislim bila sa vise od dva gola....pa sad tko je odigrao te tekme 2ili3 gola ljepo se opario
ja planiram izvest neku slicnu egzibicju:)
a sto se tice lige prvaka, kao i kod svega treba imat "nos"..
mene je bayern zajebo sad za koeficjent 1.20 na listicu sa sto milijuna zicera...e jebem ti zicere |
|
|
|
|
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
ja sam na odvikavanju! od nedjelje sam odlučio ne kladit se do daljneg. počeo sam malo nekontrolirano uplačivat listiće. naravno bezuspješno. |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
darkmark
|
cane je napisao/la: ›
ja sam na odvikavanju! od nedjelje sam odlučio ne kladit se do daljneg. počeo sam malo nekontrolirano uplačivat listiće. naravno bezuspješno.
|
heheh, i ja cu isto na odvikavanje...jebni psv gubi kod kuce 3:0 pd bordeaux-a .jebem ,..... aaaaaaa |
|
|
|
|
|
|